![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Arfija |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 295 Joined: 9-December 05 From: ♥fluffy world♥ ![]() |
[Skolas saakums.1. septembris]
Ieejot pa skolas vaartinjiem Arfija,Lusija un Meerija: -Man likaas ka pusdesmitos neviena tik daudz veel nebuus...O.O-Arfija attrauca no peekshnjaa paarsteiguma. -Nu beidz.Vai tad tik traki?Hey!Ejam mekleet muuseejos!-Pavilkdama Arfiju aiz rokas Lusija veda vinju druuzmas vidu lai kadu mekleetu. -EI!PAGAIDIET MANI!-No mugurpuses Meerija atkliedza. -Ei!Leenaak,Lusij!Es veel nokritiishu!-Arfija cenzdamaas apstadinaat Lusiju saciija. -Nu skaties!Reka vinjsh!-Lusija velnishkjiigi nosmaidot saciija un tuvojaas vinjam. -Nee...Nevajag Lusij!Ne visiem redzot!LUUUUSIIIJJJ!!!!!!-Nokliegdamaas un nepamaniidama ka jau atrodas pie sava sapnju puisha Arfija nokliedza. -Ataa!-Lusija pamaaja un aizdricileeja taalaak pie maasa. -Kur vinja palika?-Meerija aizelsusies jautaaja. -Vinja ir pie vinja! ![]() -Ahh..Nu vai tev muuzhdien ir jaabutu taadai un jaajaucas citu dariishanaas?-Meerija dusmiigi vaicaaja. -Nu labi,labi!Un ja kas bez maniim vinji iespeejams nemazaam nebuutu iepazinushies!:P-Luusija laimiiga atteica. -Nu un kur vinja atrodas?Mums tomeer vinja jaauzmana!-Bazhiigi meerija saciija. -Neuztraucies.Vinji abi tikai laimiiig shobriid sarunaajas!:)-Pagrizusi galvu uz miilas balodiishu pusi Lusija centaas nomierinaat meeriju.-Nu ejam!-Vinja turpinaaja un devaas uz savas klases pusi. {please say what you think about this all?} This post has been edited by Arfija: Aug 28 2006, 13:02 |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
prieksh manaam smadzeneem pa gruuti saprast kas notiek. less talk more everything else. darbiibas vaig, darbiibas!
bet taa nav jau metams aaraa. romance, you know ![]() -------------------- ![]() |
Lucy |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 26 Joined: 21-March 06 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() P.S. nju bet ko gan es wareetu spriest? ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Arfija |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 295 Joined: 9-December 05 From: ♥fluffy world♥ ![]() |
Tas buus taads kaa vieglais staastinjsh.Turpinaajumaa buus vairaak un tas risinaasies pa vairaakiem postiem un vairaakaam vietaam.centiesties izteeloties to savos mazajos praatinjos ar fantaaziju!
|
Lucy |
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Arfija |
![]()
|
![]() [Saruna ar Vinju] -ermm..-nosarkusi Arfija stomiijaas -Chaw!-Vinjsh veesi noteica -ahh..hehhe...-nevarot bilzt ne vaardu Arfija nogrizaas no zeena -Tev viss kaartiibaa?-Zeens noraizeejies jautaaja... -Viss kaartiibaa...-Pekshnji Arfija izdvesa -Tad labi!-Vinjsh nosmaidiija -eee...- -vai naaksi ar mani peec skolas uz parku pastaigaaties?-peekshnji paartraukdams meiteni zeens mazliet piesarcis vaicaaja -ee...-Arfija paluukojaas uz Zeenu-Jaa...Jaa labi!- -Tad labi!-Zeens pasmaidiija -Jaa..Piedod-meitene luudza piedoshanu -Par ko?-Izbriiniits vinjsh jautaaja -Par manu kautriibu un nosarkusho seju...-nokauneejusies arfija nogrieza galvu un paluukojaas uz zemi -Viss kaartiibaa!-zeens censdamies meiteni mierinaat saciija -Tad labi!-meitene pasmaidiija -Hey!Man tagad jaaiet!Tiekamies veelaak ja?- -Mhmm!-meitene pasmaidiija -ataa!-zeens piemiedza ar aci -By,by!- |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
diezgan sausi.
![]() ![]() -------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
No kidding, sausi. Negribu izklausīties pēc maitas, bet...
Es arī dzērumā pēc trīs negulētām naktīm varētu labāku tekstu uzrakstīt. :/ |
Lucy |
![]()
|
Njamm... piekriitu paareejiem-maz darbiibu... Nju bet in normaali... (manas domas) Liec vietaa izsteeli, un viss buus kaartiibaa!!
![]() ![]() ![]() P.S. ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Arfija |
![]()
|
[Leenaa gaitaa ejot pie Lusijas un Meerijas]
"Un tad vinjsh mani apskautu un saciitu- es tevi miilu manu sirdspukjiit!Vai buusi mana draudzene?-un tad es vinju noskuupstiitu sakot jaa....Un tad mees kljuutu par skaistu paariiti...aahh...un tad..." [peekshnji uzskrienot virsuu jauninjajam] -Hei!Skaties kur ej!Neveiklaa...-Dusmiigi uzbreecot meitenei Artis saciija. -Gomen...-Arfija shkjiibi noskatiijusies sacija. -heh...Ceru ka shitaadas manaa klaseee nebuus....-Zeens klusaam sacijaa tomeer pietiekami skalji lai Arfija to sadzirdeetu. [Pie Lusijas un Meerijas] -Hey!Arfij!Tu jau redzeeji muusu jauninjo?-Lusija ieraudziijusi draudzeni jautaaja.. -Umm..Laikam...Vinjsh bija taads izskatiigs,blondiem videejiem matiem,gaishi zilaam aciim?-Vaicaadama Arfija atskatiijaas uz tikko redzeeto zeenu... -Jaa,jaa!!Taads smukuliitis!-Aizsapnjojusies Lusija teelaini saciija -Jaa...bet taads bezkaunja...-Nogroziidama acis Arfija nochuksteeja...-Ja vinjsh maaciisies muusu klasee tad turiet vinju pa gabalu no mums! -Kapeec?-Paarsteigta un uz pirkstgaliem pieleikusies pie Arfijas Lusija vaicaaja.-Vinjsh tach ir tik smukinjsh!-Turpinaadama atkal sapnjot Lusija saciija.... -Nu tapeec...-Vienaldziigi un viegliitinjaam atgruusdama meiteni Arfija saciija. -Meitenes!-Meerija savaa druumajaa un veesajaa balsii saciija.. -KKOO?-Korii Lusija un Arfija nosauca diezgan dusmiigaa balsi.. -Saakas sviniigaa dalja!Gatavojieties uz stundas bezjeedziigu staaveeshanu un pagaajushaa gada runas klausiishanos.- [Klasee] -Taa...Muusu klase ir otrajaa staavaa....tiehsi pa kreisi pirmaas durvis kur pagaajshgad notika anglene dazhreiz.NJaa...-Baigi peetot klasi Lusija nopietni saciija. -Ejam Lusij!Jaaienjem vietas!Ar ko tu seedeesi Arfij?-Meerija apluukodama pustiksho klasi peetiija seedvietas. -Es pat nezinu.-Pielikdama pirkstu pie zoda arfija leenaam ejot luukojaas un domaaja. -RRmmm....-Lusija nemieriiga ruuca. -O!Es eju seedeet tur!-Noraadiidama ar pirktu uz videejaas rindas tresho solu Arfija saciija un aizgaaja apseesties. -Es eju tur!-Lusija noraadiidama uz loga rindu un otro solu saciija. -uhh...bet es eju seedeed tur.-Noradiidama uz durvju rindu meerija saciija un apseedaas pirmajaa rindaa. -Skoleeni!-Skolotaaja iesaaka garlaiciigo runu.-Mums ir jauns skoleens!iepaziistieties-Artis!-Skolotaaja uzlikusi rokas uz zeena pleciem saciija. -hey!Es esmu Artis!-Cooliigi un veesi piemiegdams ar aci paareejaam klases meiteneem saciija. -Vaa!Vinsjh ir tik smukinjsh!Jaa!Taads miiljuminjsh!-Viena peec otras klases meitenes sachuksteejaas. -Arti luudzu seedies blakus Arfijai treshajaa solaa videejaa rindaa!-Skolotaaja teelaini laimiiga saciija un noraadiija uz nelaimiigo Arfiju. -B-B-Bbet skolotaaj!..-Arfija cenzdamaas ko iebilzt pieceelaas kaajaas. -nekaadus bet Arfij!Es ljoti ceru ka SHOGAD! tu buusi labinja nekaa pagaajushogad.-Skolotaaja visai paarmetoshi saciija un kraameejaas pa graamatu skapiiti. Tikmeer zeens leenaa gaitaa devaas uz Arfijas pusi pa celjam pasmaidiidams dazhaam meiteneem.Apseedies zeens nochuksteeja.- Laikam kljuudiijos!Tomeer manaa jaunajaa klasee ir taadas!- -Ar ko tu to gribeeji saciit?-Dusmiiga bet valdiidamaas Arfija jautaaja. -Gan Jau redzeesi!-hehee...nosmiiknjaajis zeens saciija. -Arti!Kaapec tu pljaapaa?Tam ir domaats starpbriidis!-Skolotaaja pamaniijusi Arti un Arfiju runaajam vaicaaja. -Skolotaaj!Arfija censhas ar mani flirteet!Es neko tur nevaru padariit!Taa tomeer ir meietene!Pret preteejo dzimumu tomeer jaaizturas labi!-Artis noveelis vainu uz Arfiju saciija. -Arfij!-Skolotaaja pieveersaas meitenei. -Bet es neko!Vinjsh..Vinsjh saaka pirmais! ![]() -Luudzu izej no klases!-Ar pirkstu noraadiidama uz durviim skolotaaja saciija. -Bet...- -Nekaadus bet!TUULIIT PAT!- Un arfija izgaaja no klases ar visai saiigushu sejas izteiksmi un ljaunu praatu uz Arti. This post has been edited by Arfija: Sep 1 2006, 19:29 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 11:31 |