![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Madoka |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 8 Joined: 29-August 06 From: Latvia ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
baseboalbatboy |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 29-October 04 ![]() |
LAaabs bet pirmos divus tu paarziimeeji
![]() -------------------- Kill the Spiders...To save the butterflies ....
It's rational until you realize that by striving for it,you become a spider yourself. . . ![]() No Place To Hide, No Beginning No End, No Time No Future, No Virtue No Vice, No Place For Heroes, No Time For Heroes, No Place In Time, No Time To Die, No War For Snake, Some Legends Must Die.....some must live. |
Madoka |
![]()
|
jaa
![]() |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
priekš pirmā mēģinājuma ir labi, pirmais darbs leikas vislabākais
![]() pārzīmēt un nozīmēt treniņa nolūkos ir piedodami, es pati arī tā reizēm daru ^^ iesaku paskatīties tutorials, tur ir viss ko vajag. http://www.howtodrawmanga.com/tutorial.html šeit ir viens patiešām labs ![]() |
kaitou-lala |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 71 Joined: 10-August 05 From: liepaja ![]() |
Ieteiktu pielabot sejas un plaukstas/rokas!
Trešā darbā būtu labi ja arī pielabotu drēbes..vairāk krunciņu...tu jau negribi lai viņa izskatās pēc caurules! Bet tavi darbi nemaz nav tik slikti!Ceru ka būs vēl... ![]() -------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Pēdējo ar tu pārzīmēji, ne? :3 (Kas gan es par SnS fani, ja nepamanītu?)
Anyway, trenējies tik tālāk... Un centies nenozīmēt. This post has been edited by Kikyou: Aug 30 2006, 11:02 |
Madoka |
![]()
|
bedeejo es nenoziimeeju !
|
mms61 |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 15-December 05 From: Look behind you... ![]() |
Prieksh 1. darbiem Ljoti labi!
![]() Vajadzeetu tev redzeet manus pirmos-nonjirgties var! ![]() -------------------- ![]() Kon! |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Nat slikti. Vajag pastradat pie linijam.
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
bedeejo es nenoziimeeju ! Tātad neapšaubāmā līdzība pēdējam ar šo ir tikai mana izlikšanās? :S This post has been edited by Kikyou: Aug 30 2006, 18:03 |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Pēdējo ar tu pārzīmēji, ne? :3 (Kas gan es par SnS fani, ja nepamanītu?) Anyway, trenējies tik tālāk... Un centies nenozīmēt. Pirmais un otrais ari bija nozimeti... Un Kikyou tev nav taisniba. Amatierim vajag treneties, un kas var but labaks treniņš amatierim neka nozimešana? |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
nozīmēšana ir divejāda. 1. vai nu tu nozīmē, uzliekot virsū lapu, un pret logu, vai 2. skaties no lapas un pārzīmē uz otro. es personīgi atbalstu 2. variantu. šur tur kroplīgas ekstremitātes un vaigi, tomēr otrais, nozīmēts vai nē, ir vislabākais.
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 19:09 |