![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Lūdzu pasakiet priekšā, kādu anime seriālu lai es skatos nākošo?
Skatīšos to, kuru no jūsu ieteiktajiem nebūšu redzējis un to kurš pirmais atkārtosies no ieteiktajiem divas reizes. Žanrs - vienalga kāds. Ja ieteiksiet to, ko esmu skatījies, tad tā balss tiks noignorēta ![]() Lūdzu, lai nebūtu baigākais spams, pamatojiet arī, kāpēc ieteikto animi ir jānoskatās. Paldies! This post has been edited by zenofex: Aug 30 2006, 16:34 -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Grūti jau kaut ko ieteikt, nezinot, ko tu vēl neesi redzējis.
Heh... kāds žanrs tev patīk? ![]() -------------------- |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
.hack viss redzeets? Beck redzeets? Mushishi redzeets? Ergo proxy gan veel nav viss nosubots, bet vai redzeets? No vecaakiem- Matantei Loki Ragnarok redzeets?
Nav jau iisti anime, bet vai drawn together redzeets? Nezinu vai esi redzeejis, bet shkjiet Korgoth of Barbaria tev vareetu patikt, lai gan veel tikai intro epizode gatava. Edit: Ieteicu tikai tos, kuri nav paraak populaari (ar .hack iznjeemumu), jo pienjemu, ka visu klasiku esi redzeejis. Vispaar, man buutu jaaprasa Tev, kaadu fantasy gabalu lai skatos? hkjiet, ka no taa zhanra 90% jau redzeeti (tie kas nav aplauzienu izraisoshi, kaa scrapped princess) This post has been edited by Sigfa: Aug 30 2006, 16:39 |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
yami no boushi hon tabito
Iesaku noskatīties vai sākt skatīties, jo tas ir vislielākais sviests, ko es savā dzīvē esmu redzējusi, ja neskaita Oniisama e , tas bija vēl lielāks sviests, nē drīzāk margaarīns. O, tad es iesaku Oniisama e labāk; jo kautvai tāpēc, lai apgāztu tigras viedokli, ka tas ir mja... margariins; (cik manu, daudzi, kuriem pasaka, ka kautkas ir sviests, to noskatās, lai tikai vareetu pateikt: ii ne!) Ja būsi šitos redzējis, brīnīšos. Tātad, pateicu iemeslu, tātad tas nav spams! -------------------- |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Ieteikšu 2 must see animes. 1. - Mushishi. Vienkārši seriāls izceļas ar saviem lieliskajiem stāstiem un protams - mierīgo atmosfēru. 2. - Ja vēlies ko īsāku - Yokohama Kaidashi Kikou. Arī viens no mierīgajiem gabaliem. Tik žēl ka tik īss :/
-------------------- |
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
Tiešām nezinu, kas ir redzēts iepriekš un kāda ir gaume (edg gadījumā, piemēram, es uzreiz ieteiku kaut kādu sadistisku hentai). (edit by edg: tas pilniigi noteikti izceltos kolekcijaa starp manaam pokemonu filmaam un ghibli stuff) Visticamāk saraksts ir garš un liek pārējiem palikt ar žokli līdz zemei, bet kā cilvēks, kas animes skatās reti, iesaku "Black Lagoon". Viens no retajiem japāņu muļķikiem uz kuriem pavilkties sekmīgi ir izdevies manai personai, pateicoties referencēm uz amerikāņu kino un melnajam humoram.
This post has been edited by edg: Aug 31 2006, 13:50 -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
gandriiz vai saaku rakstiit garum garu listi iesakaamaa .. attapos. visdriizaak paarskaitiitu vienkaarshi 20 vai >50 no saviem miiljaakajiem gabaliem, komentaari / pamatojums 'kaapeec' diltu aizvien iisaaki, beigaas reduceejoties uz zhanra nosaukumu/animju nosaukumu uzskaitiijumu .. atmetu ar roku. ;>
tieshaam nemaisa zinaat jau redzeeto listi, veelamo zhanru, aptuveno gaumi, lai saraksts nebuutu monstrozs, lielaaks nekaa slinkums rakstiit. ;> |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
I my me strawberry eggs - laikam tā to raksta. high school garā, bet rēka liela. ir transvestīti (nu, jānoskatās, lai saprastu), padaudz mīļuma, bet tieši tādās proporcijās, lai nebūtu nelabi. man, actiona cienītājai vien pirkstiņus aplaizīt.
ouran high school host club. bez vārdiem. vnk. bez vārdiem. pārējo var izlasīt aiz vārdiem augšā '' laikam tā to raksta''. -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Taaa... šeit bus viss kas ir mana TOPa, to es ari rekomendeju!
![]() Yu Yu Hakusho Fate - Stay Night Full Metal Alchemist Mushishi Cowboy Bebop GTO Neon Genesis Evangelion Ghost in the Shell Utawarerumono BECK Naruto Bleach Samurai Champloo Honey & Clover The Melancholy Of Haruhi Suzumiya Sousei no Aquarion Ouran High School Host Club Scryed Rurouni kenshin Full Metal Panick Love Hina Ai Yori Aoshi Sunabozu School Rumble Outlaw Star Inuyasha xxxHOLiC Onegai Twins The Third Tenchi Muyou! X-TV Tactics Black Cat Hajime no Ippo Hellsing Ranma 1/2 Zegapain Black lagoon Innocent Venus Kiba Welcome to the NHK P.S. Tas nav viss mans TOPs! This post has been edited by Keydan: Aug 30 2006, 21:10 |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Vienkaarshi noteikti jaaredz "Initial D". Iemeslus skatiit postaa ar taadu pashu nosaukumu.
Un vispaar PlanetES ir labs gabals, bet tam vajadzeetu buut skatiitam. Bet tomeer jaaluudz pateikt vismaz sev intereseejoshos zhanrus. gruuti jau ieteikt ko labu uz dullo. pusliidz traapiit var tikai ar viduveeju mainstreemu. -------------------- Because i can!
|
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Bet, ja ne-japāņus?
![]() Tā uz ātro: Contact Beautiful Mind Apollo 13 Dune (jaunā versija) Children of Dune -------------------- Press any key to continue
|
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Senks, visi, kas deva padomus, nolēmu, ka jānoskatās Mushishi, trīs reizes jau pavīdēja rekomendācijās, a redzējis vēl neesu. Topic closed
![]() -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 15:21 |