![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
darknight |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 154 Joined: 21-June 04 From: varavīksne ![]() |
![]() Teacher charged with having sex with 14-year-old student TAMPA, Florida (AP) -- A 23-year-old middle-school teacher was charged with having sex with a 14-year-old student in a classroom, at her apartment and, once, in a vehicle while the teen's 15-year-old cousin drove. ![]() -------------------- 6 E Q U J 5
|
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Un kaada tad buutu taa saistiiba ar yaoi? man driizaak raadaas, ka te iesaistiitas divas progresiivi domaajosjas personas, kas nebaidaas no sabiedriibas aizspriedumiem
![]() ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Rune |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 261 Joined: 12-February 04 From: Kur pagadās. ![]() |
Tur pat nebija ne vaarda par anime, yaoi utml. Nesaprotu
![]() -------------------- Elitärer Niedergangsdiagnostiker
|
Seven_of_zero |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
Tadas lietas tikai pie viniem tiek paceltas augstu gaisa lai visi var aplukot, Atceros Bilu un Moniku. Tai pat laika Francijas prezidentam (Laikam ieprieksejam) Sieva gimene, milaka - valsti par to gandriz visi zin. a tur amerika AK Vai KO Bils izdarija!!!!!! Labi neturpinasu jo man ir aizdomas ka sis treds var aizvikties padsmit lapspuses.....
-------------------- There is nothing imposible.
![]() |
ShinChan |
![]()
|
||
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Var gan ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
||
Seven_of_zero |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
Ta ja es domaju, vai sakt diskusiju?
![]() -------------------- There is nothing imposible.
![]() |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
uhh ka es gribeetu lai taada smuka skolotaaju mani pavestu ka maaciijos skolaa mmm stulbie amiishi
taisa veetru glaazee ne pa ko =) -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
No mušas uzpūš ziloni. Nu ko var to visu tā apdziedāt?!
-------------------- Go and die, please.
|
Sigfa |
![]()
|
||
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
lol ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 22:13 |