![]() |
![]() ![]() |
![]() |
darknight |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 154 Joined: 21-June 04 From: varavīksne ![]() |
Gaidot savu kārtu palasīju uz avīžu galdiņa atrodamo presi.
"Vakara Ziņas", Sestdiena 3. jūlijs, 2004, lpp. 28-29 Teikšu divas lietas. 1) Tavs pašportrets Tev nemaz nav līdzīgs ![]() 2) Lai Tev labi iet Austrijā un nepazūdi no foruma! P.S. Kas tas par jauniešu projektu? -------------------- 6 E Q U J 5
|
Batou |
![]()
|
S9 unit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 587 Joined: 12-February 04 From: PS 9 ![]() |
eee, come again?
![]() -------------------- ![]() |
darknight |
![]()
|
||
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 154 Joined: 21-June 04 From: varavīksne ![]() |
![]() -------------------- 6 E Q U J 5
|
||
Batou |
![]()
|
||
S9 unit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 587 Joined: 12-February 04 From: PS 9 ![]() |
k, lets repeat it once again.
-------------------- ![]() |
||
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
vai tieshaam gruuti ielikt vismaz dalju no raksta? Man teiksim nav Vakara ZInju un pirkt es vinju arii netaisos.
|
Kikumi |
![]() ![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Khekhemm, kas tas vispār ir? Es arī Vakara Ziņas nelasu...
![]() -------------------- Go and die, please.
|
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
aarpraac tiko atklaaju ka vakaru zinjaam nav maajas lapas
![]() ![]() -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
darknight |
![]()
|
||
Taisnība - "Vakara Ziņas" nav pieejamas internetā. Un tiešām - nē - es nepārrakstīšu ![]() Kikumi. Aizej pie zobārsta. Viņiem gandīz visiem uzgaidāmajās telpās var atrast "Vakara Ziņas"... -------------------- 6 E Q U J 5
|
||
Batou |
![]()
|
tad noskanee un iemet. vai atstaasti briivaa staastijumaa. vai organizee pasaulee mieru. anything will do. es pie zobaarsta eju reizi 5 gados. un 5 gadi veel nav apkaart
![]() -------------------- ![]() |
darknight |
![]()
|
Es klusībā ceru, ka tūlīt, tūlīt parādīsies pats vaininieks Jaffa un apskaidros jūsu visu prātus
|
Kikumi |
![]()
|
||
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
*lol* Labi jau labi! No need to get personal... ![]() -------------------- Go and die, please.
|
||
darknight |
![]()
|
Ja es nebūtu gājis pie zobārsta, arī nebūtu redzējis to rakstu
|
Roze |
![]()
|
||
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kage Posts: 687 Joined: 12-February 04 ![]() |
|
||
darknight |
![]()
|
Lursoftā viss ir, bet lietotāja ID Tev ir?
-------------------- 6 E Q U J 5
|
darknight |
![]()
|
Ja sameklēšu to avīzi - nofotografēšu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 19:20 |