![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
Kaadreiz njeemos ar kyokushinkai karate, bet paarvaacos - zudeeju klubu, tagad gribu atsaak treninjus, bet nezinu kur lai iisti iet. Luudzu iesakiet kaadu karate stilu, klubu riigaa.
![]() -------------------- skills of a snail
![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Ne iistajaa forumaa prasi. Pameklee kaadu austrumu ciinju forumu latvijas tiiklaa.
|
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
un dabuut subjektiivu viedokli...
![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
patrenee kaajas, pameegjini taekwondo.
-------------------- |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Tu gribi teikt, ka te tu dabuusi objektiivu viedokli?
Taados forumos vismaz cilveeki zin par ko runaa, nevis tikai par to vienu klubu kuraa vinji iet. |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
formaa? uz trenazhieru zaali varb pastaigaaties un paskriet no riitiem?
a ja ciinjas stili interesee, tad mans ieteikums ir IMA tipa stili: taiji, bagua vai hsing i. cita runa ka pirmkaart ziimiigus "sasniegumus" tur neredzeet oi cik ilgu laiku... un normaalus sensejus shajos stilos gandriiz neiespeejami atrast, taapeec reaalaakais ieteikums ir aikido. tur arii gandriiz neiespeejami atrast normaalu senseju (pat dan liimenja profesionaalji nereti nesaprot aikido pamatu), bet tas shaados apstaakljos tomeer ceriigaak... -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
Storm |
![]()
|
aikido gadiijumaa naw taada vairaak teeloshana - paskatiijos klipinjus, kipa aikido vs karate un tur nekas labs nesanaak..., bet varbuut tiesi aikido japameegina buus...
-------------------- skills of a snail
![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Es gribēju pateikt to pašu ko Pakkun: "Patrenē kājas, pamēģini Taekwon-do".
Man patika špagati un vicināšanās ar kājām. ![]() This post has been edited by Hikaru: Oct 18 2006, 16:14 |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
(mm) taekwondo...atceros atceros...bija man nodarbības pie viena baigi forša pasniedzēja
![]() ![]() -------------------- ![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
taekwondo neliels miinuss. kameer neesi sasniedzis pietiekami augstu liimeni, vajag pietiekami daudz vietas, lai kko norm vareetu izdariit. piem. nokjers urlas maksas tualetee, neko neizdariisi ar kaajaam.
![]() This post has been edited by Pakkun: Oct 18 2006, 17:15 -------------------- |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
ak. taatad kaarteejie kas veelas "kruto kauties" [tm]. tad jo iipashi nesaprotu, kaapeec lai mekleetu padomu sheit, kur vairaakums no shejienieshiem, kas nodarbojas ar austrumu vienciinjaam, to dara pamataa sevis pilnveidoshanai (ja mans virspusiigi guutais iespaids no veciem postiem nau kljuudains).
|
Storm |
![]()
|
taatad laikam ieshu uz taekwondo, otrais kandidaats aikido, bet kaa redzu tauta balso par pirmo... mm, japaaguuglee par kaadu klubu riigaa, bet varbuutkaads zin ko ieteicamu?
![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Es gan gribētu paiet uz aikido. Es gan meklēju tādu normālu klubu Rīgā, bet lielākā daļa ir krievu, tā kā... Karamele teica, ka viņas skolā ir Aikido nodarbības (Teikā).
-------------------- |
Storm |
![]()
|
mjaa, man arii vislielaakaa probleema ir par tiem krieviem... trenneris krievs, lielakaa dala audzeeknu krievi - man galiigi nepatiik...
![]() ![]() -------------------- skills of a snail
![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
tev obligāti vajag austrumu cīņas? ar boksu nepietiek? bez tam, to vieglāk trenēties, results tāds pats, bez tam urļiku uzbrukumus vieglāk pārcietīsi..
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 23:16 |