![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Storm |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
Taatad : Vai nebutu labaak ja User'u galerijas buutu vieta kur var pariecaaties par tiesaam smukiem darbiem vai, ja arii naw tik smuki, tad wismaz taadi kas naw uzkeepaati 5 minuutees?
![]() Manu kluso balsi varbuut taapat neviens nesadzirdees, bet vai tiesaam nevar ieviest vimaz kkaadus noteikumus vai kontroli uz kuriem jaaatbilst darbiem, kas tiek ievietoti sadaljaa "User'u galerijas", sawaadaak shii sadalja nu jau ir paarveertusies par kkadu piedodoied - miskasti ![]() -------------------- skills of a snail
![]() |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
nu ART sadaļai ka tadai tika pielikts klat vel ar specijāls mods, kura uzdevum bija it ka ieviest kartibu, acimredzot lietas labā nekas netiek darīts.
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
probleema, braalji, ir taada, ka dziivodami demokraatiskaa sabeidriibaa, mums ir jaareekjinaas, ka buus kautkaadi treshie teevadeeli, kuri seedees mums uz kakla un baaziis aciis visus sevis izgatavotos meeslus, un taas ir vinju tiesiibas, kur mees nu neko nevaram padariit. Ne velti cheerchil onkuls` reiz teica, ka demokraatija ir viena muljkjiiga un nelaba iekaarta, bet nekas labaaks liidz shim neesot izdomaats. Arii es uzskatu, ka visi tie "uzpljeekaashu paris liinijas uz lapas un apvainoshos, ja kaads vinju noliks" posti/topiki ir jaalikvidee no zemes (foruma) virsmas, bet diemzheel... diemzheel... Pagaidaam viss ko mees varam dariit ir turpinaat lamaat tos pajolinjus, kuri uzskata, ka vinju darbi ir Vinchi Leonardo darbu veertee.
Disclaimer: pirms te atnaak kads gudriitis un saak lamaat mani, ir jaapiebilst, ka es te neesmu teicis, ka visi darbi galerijaas ir izmantojami sausajaas lauku toletees. Neapshaubaami, shajaa forumaa apgrozaas dazhi ljautinji, kuru prasmes ar ziimuli, papiiru(tabletu) un photoshopu ir apskauzhamas. |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Nezinu, man netraucee...
skatos tikai tos topikus kuri mani interesee(1-2), parejos nelienu, tapee ari balsoju par pirmo variantu.... ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
Jaaatgaadina ka arii demokraatija var buut sawi noteikumi, bet ja jau vairaakums ir ar mieru tad jaadaraa arii pirmais variants...
Vainiigais, kas protams ir tikai neiistenojams sapnis - izveidot jaunu sadalju - "Iesaaceejiem"... bet nu... laikam naw lemts... demokraatija. ![]() -------------------- skills of a snail
![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Un kā tu noteiksi kad lietotājs bus pārkāpis robežu no iesāceja uz augstāku līmeni? Padomā par vērtēšanas kritērijiem - katram zīmēšanas gaume atšķiras, piemēram, citiem Tigra2 zīmējumi liekas bērna rokas ķēpājumi, bet citi tur saskata Da Vinchi cienīgus darbus...
Domāju, ka kaut ko te mainīt nebūtu prātīgi. -------------------- |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
tas pats ir ar edg darbiem nu pilnigs un apsaluts s***s, bet cilvekiem patik un ko tur padarisi? paši vainig ka vispar atļavāt tur ievieto visa veida ķēpajumus, nepajies ne gads kad no si foruma vipar par pliks tika atmiņas, jo par anime tik pat ka nevien neraksta, līdzarto vins sak pārversties par jano " mākslinieku"' forumu
|
Storm |
![]()
|
Tomeer jaalauj cilveekam pasham vispirms izlemt vai vinjam postot iesaaceeju sadaljaa vai paareejaa, tuklaat kad iesaaceeju sadaljaa jaw buus labi darbinji, autors sanjems aicinaajumus posteet vispaareejaa sadaljaa, taadaa veidaa izveidotos vismaz daljeeja kaartiiba. Ja vien cilveeks naw pietiekami bezkauniigs.
This post has been edited by Storm: Oct 28 2006, 18:34 -------------------- skills of a snail
![]() |
Infanta |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 33 Joined: 25-October 06 From: Riga ![]() |
Iisteniibaa te ieteiktaa ideja par nodalu iesaaceejiem nemaz nav slikta... Vienkaarshi to vareetu nosaukt par "scraps" nodalju, kur arii NEiesaaceeji liktu tos savus darbus, kas vienkaarshi uzkjeepaati.
Pirmkaart, tos, kuri saak ziimeet, VAJAG atbalstiit UN kritizeet - taadaa veidaa tieshaam rodas talanti. Otrkaart, diez vai kaads tieshaam iesaaceejs buus tik iedomiigs, lai liktu savus "kjeepaajuminjus" profesionaalju "art" nodaljaa.. Baloju par jaunas sadaljas radiishanu.. -------------------- Normal people don't scare me... I SCARE NORMAL PEOPLE!
|
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
nav taksh shajaa forumaa veel tik daudz juuzeru lai sataisiitu tik daudz galerijas ka saaktu kaadam trauceet...
![]() ![]() -------------------- ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
vēl varu piedāvāt ideju, ka labākos mākslinieku topikus pinnot (piespraust pašā augšā ^^). Tad vismaz pārējiem būs mērķis - tikt piespraustam pašā augšgalā
![]() -------------------- |
Storm |
![]()
|
Arii ljoti jauka ideja! Vismaz viesas ceriiba ka kaut kas vismaz tiks dariits.
![]() -------------------- skills of a snail
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Jurc, ideja nav slikta. BET. Atkal parādās tas pats, ko tu teici.
Gaume atšķirās, kā izlems kuri ir labi un kuri nav? Tad jau atkal, var uztaisīt gigantisku poll un ļaut visiem balsot. Kaut gan, man pašreizējais izvietojums arī netraucē dzīvot. Neesmu svarīga amatpersona ar sešiem mobilajiem telefoniem, kuram katru nedēļu jābrauc uz komandējumiem - vai tad man nav laiks apskatīties visus topikus pēc kārtas? :3 This post has been edited by Kikyou: Oct 28 2006, 23:26 |
LeoR |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Esmu par apakshsadalu izveidi. Varbuutu, ka tas liktu dazham labam mazliet vairaak pacensties, varbuut, ka tad no tumshajaam alaam izliistu talantiigie ziimeetaaji un saaktu raadiit savus darbus
![]() |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
Esmu par apakshsadalu izveidi. Varbuutu, ka tas liktu dazham labam mazliet vairaak pacensties, varbuut, ka tad no tumshajaam alaam izliistu talantiigie ziimeetaaji un saaktu raadiit savus darbus ![]() Pilnīgi piekrītu Un pat ja mans topiks noies pie nuubiem, who cares ![]() Man patīk zīmēt nevis būt krutam -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 11:22 |