IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

5 Pages V  1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Ieteikums par art sadalju., User'u galerijas <_<
Mans vidolis par sho probleemu
Es domaaju ka:
Nekas nemainiisies un taa arii turpinaasies un pakliks muuziigi muuzos aamen. [ 9 ] ** [30.00%]
Nepiecieshamas izmainjas (tikai nepiecieshamas <_< ) [ 13 ] ** [43.33%]
Nepiecieshamas izmainjas, un taas arii notiks. ^_^ [ 8 ] ** [26.67%]
Total Votes: 30
Guests cannot vote 
Storm
post Oct 28 2006, 13:45
Post #1

Danshaku

Group: Chuunin
From: nya

Taatad : Vai nebutu labaak ja User'u galerijas buutu vieta kur var pariecaaties par tiesaam smukiem darbiem vai, ja arii naw tik smuki, tad wismaz taadi kas naw uzkeepaati 5 minuutees? happy.gif

Manu kluso balsi varbuut taapat neviens nesadzirdees, bet vai tiesaam nevar ieviest vimaz kkaadus noteikumus vai kontroli uz kuriem jaaatbilst darbiem, kas tiek ievietoti sadaljaa "User'u galerijas", sawaadaak shii sadalja nu jau ir paarveertusies par kkadu piedodoied - miskasti ph34r.gif , kur katrs kam iegribas, bez vismazaakaa treninja mauc tik ieksaa sawus keepaajumus, turklaat iipashi aktiiva darboshanaas shajaa jomaa ir noveerojama no foruma jaunaakajiem biedriem (sort of spam?).

--------------------
skills of a snail
IPB Image
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
sipps
post Oct 28 2006, 16:22
Post #2

Unregistered

nu ART sadaļai ka tadai tika pielikts klat vel ar specijāls mods, kura uzdevum bija it ka ieviest kartibu, acimredzot lietas labā nekas netiek darīts.
+Quote Post
Sigfa
post Oct 28 2006, 16:44
Post #3

Kami-sama

Group: ALK
From: Starp pudelēm un četrām sienām

probleema, braalji, ir taada, ka dziivodami demokraatiskaa sabeidriibaa, mums ir jaareekjinaas, ka buus kautkaadi treshie teevadeeli, kuri seedees mums uz kakla un baaziis aciis visus sevis izgatavotos meeslus, un taas ir vinju tiesiibas, kur mees nu neko nevaram padariit. Ne velti cheerchil onkuls` reiz teica, ka demokraatija ir viena muljkjiiga un nelaba iekaarta, bet nekas labaaks liidz shim neesot izdomaats. Arii es uzskatu, ka visi tie "uzpljeekaashu paris liinijas uz lapas un apvainoshos, ja kaads vinju noliks" posti/topiki ir jaalikvidee no zemes (foruma) virsmas, bet diemzheel... diemzheel... Pagaidaam viss ko mees varam dariit ir turpinaat lamaat tos pajolinjus, kuri uzskata, ka vinju darbi ir Vinchi Leonardo darbu veertee.

Disclaimer: pirms te atnaak kads gudriitis un saak lamaat mani, ir jaapiebilst, ka es te neesmu teicis, ka visi darbi galerijaas ir izmantojami sausajaas lauku toletees. Neapshaubaami, shajaa forumaa apgrozaas dazhi ljautinji, kuru prasmes ar ziimuli, papiiru(tabletu) un photoshopu ir apskauzhamas.
+Quote Post
X_Kamui
post Oct 28 2006, 17:22
Post #4

CLAMP Fan

From: Дома...

Nezinu, man netraucee...

skatos tikai tos topikus kuri mani interesee(1-2),
parejos nelienu, tapee ari balsoju par pirmo variantu.... wink.gif

--------------------
IPB Image
"Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..."
+Quote Post
Storm
post Oct 28 2006, 17:41
Post #5

Danshaku

Jaaatgaadina ka arii demokraatija var buut sawi noteikumi, bet ja jau vairaakums ir ar mieru tad jaadaraa arii pirmais variants...

Vainiigais, kas protams ir tikai neiistenojams sapnis - izveidot jaunu sadalju - "Iesaaceejiem"... bet nu... laikam naw lemts... demokraatija. ph34r.gif

--------------------
skills of a snail
IPB Image
+Quote Post
jurc
post Oct 28 2006, 18:15
Post #6

Tennou

Group: Jounin
From: Liepāja

Un kā tu noteiksi kad lietotājs bus pārkāpis robežu no iesāceja uz augstāku līmeni? Padomā par vērtēšanas kritērijiem - katram zīmēšanas gaume atšķiras, piemēram, citiem Tigra2 zīmējumi liekas bērna rokas ķēpājumi, bet citi tur saskata Da Vinchi cienīgus darbus...

Domāju, ka kaut ko te mainīt nebūtu prātīgi.

--------------------
IPB Image
I have anime to thank for my life now,my attitude,my friends,i have learned lifes greatest lessons through simple anime.They are my sanctuary.
+Quote Post
sipps
post Oct 28 2006, 18:24
Post #7

Unregistered

tas pats ir ar edg darbiem nu pilnigs un apsaluts s***s, bet cilvekiem patik un ko tur padarisi? paši vainig ka vispar atļavāt tur ievieto visa veida ķēpajumus, nepajies ne gads kad no si foruma vipar par pliks tika atmiņas, jo par anime tik pat ka nevien neraksta, līdzarto vins sak pārversties par jano " mākslinieku"' forumu
+Quote Post
Storm
post Oct 28 2006, 18:34
Post #8

Danshaku

Tomeer jaalauj cilveekam pasham vispirms izlemt vai vinjam postot iesaaceeju sadaljaa vai paareejaa, tuklaat kad iesaaceeju sadaljaa jaw buus labi darbinji, autors sanjems aicinaajumus posteet vispaareejaa sadaljaa, taadaa veidaa izveidotos vismaz daljeeja kaartiiba. Ja vien cilveeks naw pietiekami bezkauniigs.

This post has been edited by Storm: Oct 28 2006, 18:34

--------------------
skills of a snail
IPB Image
+Quote Post
Infanta
post Oct 28 2006, 18:34
Post #9

Jinushi
**

From: Riga

Iisteniibaa te ieteiktaa ideja par nodalu iesaaceejiem nemaz nav slikta... Vienkaarshi to vareetu nosaukt par "scraps" nodalju, kur arii NEiesaaceeji liktu tos savus darbus, kas vienkaarshi uzkjeepaati.
Pirmkaart, tos, kuri saak ziimeet, VAJAG atbalstiit UN kritizeet - taadaa veidaa tieshaam rodas talanti.
Otrkaart, diez vai kaads tieshaam iesaaceejs buus tik iedomiigs, lai liktu savus "kjeepaajuminjus" profesionaalju "art" nodaljaa..
Baloju par jaunas sadaljas radiishanu..

--------------------
Normal people don't scare me... I SCARE NORMAL PEOPLE!
+Quote Post
Cilveeks
post Oct 28 2006, 21:13
Post #10

Shishaku

nav taksh shajaa forumaa veel tik daudz juuzeru lai sataisiitu tik daudz galerijas ka saaktu kaadam trauceet... dry.gif nu labi juuzeri varbuut ir bet galerijas taapat visi netaisa... bet par to ka iesaaceejiem vajadzeetu savu atsevishkju sadalju piekriitu... dry.gif

--------------------
IPB Image
+Quote Post
jurc
post Oct 28 2006, 21:51
Post #11

Tennou

Group: Jounin
From: Liepāja

vēl varu piedāvāt ideju, ka labākos mākslinieku topikus pinnot (piespraust pašā augšā ^^). Tad vismaz pārējiem būs mērķis - tikt piespraustam pašā augšgalā biggrin.gif

--------------------
IPB Image
I have anime to thank for my life now,my attitude,my friends,i have learned lifes greatest lessons through simple anime.They are my sanctuary.
+Quote Post
Storm
post Oct 28 2006, 22:21
Post #12

Danshaku

Arii ljoti jauka ideja! Vismaz viesas ceriiba ka kaut kas vismaz tiks dariits. rolleyes.gif

--------------------
skills of a snail
IPB Image
+Quote Post
Kikyou
post Oct 28 2006, 23:24
Post #13

Kami-sama

Jurc, ideja nav slikta. BET. Atkal parādās tas pats, ko tu teici.
Gaume atšķirās, kā izlems kuri ir labi un kuri nav? Tad jau atkal, var uztaisīt gigantisku poll un ļaut visiem balsot.

Kaut gan, man pašreizējais izvietojums arī netraucē dzīvot. Neesmu svarīga amatpersona ar sešiem mobilajiem telefoniem, kuram katru nedēļu jābrauc uz komandējumiem - vai tad man nav laiks apskatīties visus topikus pēc kārtas? :3

This post has been edited by Kikyou: Oct 28 2006, 23:26
+Quote Post
LeoR
post Oct 28 2006, 23:28
Post #14

Unregistered

Esmu par apakshsadalu izveidi. Varbuutu, ka tas liktu dazham labam mazliet vairaak pacensties, varbuut, ka tad no tumshajaam alaam izliistu talantiigie ziimeetaaji un saaktu raadiit savus darbus smile.gif
+Quote Post
Aven
post Oct 29 2006, 00:24
Post #15

Kaigan īpašums

Group: weirdo
From: Rīga => Vecmīlgrāvis

QUOTE(LeoR @ Oct 28 2006, 23:28) *

Esmu par apakshsadalu izveidi. Varbuutu, ka tas liktu dazham labam mazliet vairaak pacensties, varbuut, ka tad no tumshajaam alaam izliistu talantiigie ziimeetaaji un saaktu raadiit savus darbus smile.gif

Pilnīgi piekrītu
Un pat ja mans topiks noies pie nuubiem, who cares cool.gif
Man patīk zīmēt nevis būt krutam

--------------------
IPB Image
+Quote Post

5 Pages V  1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15 June 2025 - 11:22