![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Infanta |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 33 Joined: 25-October 06 From: Riga ![]() |
Ljoti pretenziozs rakstinjsh par to, cik biistami ir skatiities anime un cik nejauki, perversi cilveeki ir otaku.
![]() -------------------- Normal people don't scare me... I SCARE NORMAL PEOPLE!
|
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
iztulkot jau neviens negribeess.... lol... krieviski nesaprotu...
![]() -------------------- ![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
nu, ta vobšem - īsais variants. džeks - otaku guy, kritiķis - lohs. iekavas - es.
kritiķis di*š virsū animēm, 1. - tāpēc, ka tās visas ir ''štancētas'', to jesķ, visās notiek apmēram viens un tas pats, uz ko džeks atbild - jāpaskatās uz visām holivudas filmām, ziepenēm (mīla marija, marijas slepenā mīla, marijas vienīgā mīla, mīļā marija...turpināt?), kur notiek tieši tas pats. tas nozīmē, ka citur viss atkārtojas daudz vairāk. 2. brauc augumā par garumu. citēju'' iedomājieties sevi gada laikā, jums rāda seriālu, kurā NEKAS NENOTIEK. džeks ļoti gudri min ''nabaga nastju'', santabarbaru kā piemērus opozīcijai. kāds kādu visu laiku uzvar, bet uzvara nedod it neko - rīt pa jaunu nāksies cīnīties. džeks dod piemērus par bruņurupučiem nindzjām, spaidermenu, citiem holivudas sūdiem. piu, piu, piu, vēl brauc augumā par to, ka tas radina bērnus pie ''killerošanas''... 3. visu izcīna ar spēku, cīņām, nekādas humanitātes... džeks jautā -a kādas animes jūs skataties? mazajiem bērniem domātās? atkal vajag piemērus no holivudas/eiropas? kritiķis uzskata, ka animes propogandē''sit, mēs tiksim galā''. nekas nenotiek domājot, bet viss ar spēku 4. 3/4 no visām animēm darbība notiekot pateicoties kādam spēkam (maģija, roboti...) un šitais bērniem ieaudzināšot, lai ''gaida palīdzību'', jo bērns ''mācoties dzīvot'', un animes varot izjaukt visu ģēlu. džeks - no comments, pilnīgs murgs no sākuma līdz galam 5.parādās seksualitāte (manas domas - hugh?) tā esot viena no galvenajām problēmām, jo japānā esot citādi uzskati par seksu, nekā rietumos, krievijā....(nuu, bļiin). animēs mierīga, vēsa un visumā nenoliedzoša attieksme pret homīšiem.(pilnīgs sviests). propogandējot pedofīliju. džks labi pajautā - a kāds sakars animei ar to visu? 6. parādās cietsirdība.. sviests par harakiri, u.c. bieži skati par norautām galvām, rokām, u.c. džeks min happy tree friends( cartoon network, ja nezināt) maita, brauc virsū FMA par tēvu, kurš pār'verš suni+meitu par himeru (es tajā sērijā raudāju) 7.pārlieku liela aktieru emocionalitāte.(joks par mihalkovu, jums nesaprast). pārlieku lielas bailes, dusmas. džeks - ā, bailes, dusmas, dzīvē tādas emocijas nepastāv, ja?. tālāk kkas par meiteni un monstru, kas ēd viņas kucēnu.. 8. reliģiozi aspekti (haaaa, haa) animes neatbalsta kristietību. džeks - a vajadzētu? 9. skaists ļaunums. kritiķis - visu ļaunumu un slikto padara skaistu. (bērnus pārvilina ļaunā pusē, gribat teikt? phe!). džeks - a dēmoniem obiligāi jābūt pretekļiem un mudakiem? turpmāk zināšu. ...turpinājums sekos... (nez , vai man būs spēka pārtulkot) -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
QUOTE (nez , vai man būs spēka pārtulkot) paldies par to pashu... nu labi es nemaz necereeju ka kaads vispaar centiisies tulkot, bet redz atrodas arii (tik) izpaliidziigi cilveeki... ![]() -------------------- ![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Diemžēl daļa no tā par ko iet diskusija ir fakts. Protams hardcore otaku ir grūti to atzīt...
-------------------- Press any key to continue
|
Infanta |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 33 Joined: 25-October 06 From: Riga ![]() |
Mazliet paturpinaashu kahi iesaakto tulkojumu. Daudz gan es nevareeju, taa kaa, ja veel kaads taalaak veelas turpinaat tulkot, tad buutu baigi labi.
Otrais shii autora raksts par otaku ar krievu otaku komentaariem. ------------ Par otaku. Otaku pieaugushi cilveeki, kas fano par japaanju animaaciju (anime). Shie cilveeki ir gatavi stundaam ilgi (katru dienu!)luureet jauniznaakoshaas multfilmas, kuras vinji nokachaa no interneta. Pirmkaart, jaunas multfilmas katru dienu neiznaak. Otrkaart, kachaat taas no interneta ir bezdieviigi smags darbs (turklaat tas ir nelikumiigi). Treshkaart, katru dienu stundaam ilgi skatiitiess anime nesanaaks, jo anime vnk nepietiks , turklaat otaku arii ir cilveeki (kaut gan juus laikam to apstriideesiet), un anime skataas ne taapat vien, un ne pasha procesa, bet gan satura deelj. Anime patiik cilveekiem ne tikai taapeec, ka tas ir anime, ticiet man. Liekas, kas par probleemaam. Hobij kaa hobijs. Diemzheel, anime izraadaas kaut kas liidziigs narkotikaam, kas neljauj cilveekam objektiivi noveerteet savu riiciibu un taas sekas. Cik daudzas reizes es jau dzirdeeju shos vaardus. Atshkjiriiba ir tikai vienaa vaardaa - agraak "anime" vietaa lika taadus vaardus kaa "internets", "datorspeeles", pavisam sen "televizors" utt. Pajautaajiet paziistamajiem anime cieniitaajiem cik daudzi no vinjiem izgaazaas sesijaas, bija atskaitiiti no universitaates par nesekmiibu. Un pajautaajiet, cik daudzi no vinjiem naktii pirms eksaamena ir skatiijushies kaadu anime, tajaa vietaa lai maaciitos. Окei- otaku, jautaaju visiem: cik daudzus no jums atskaitiija no universitaates un izmeta no skolas anime deelj? Es kaut kaa nevienu taadu atskaitiitu anime miiljotaaju atcereeties nevaru.. Оtaku kljuust asociaali, vinjiem nav saprotama pareizaa veertiibu skala. Uzmaniibu! Tagad autors liks jums saprast, kas vinjam ir normaalaa veertiibu skala." Daudzi no otaku paarstaaj skatiities televizoru, klausiities radio, lasiit aviizes, zaudee sajeegu par apkaart notiekosho. Skatiities televizoru un lasiit aviizes taas tik ir veertiibas! Nee, paldies, ja taas ir normaalas veertiibas, tad es tieshaam esmu psihs, taapeec ka man patiik lasiit graamatas, klausiities muuziku un skatiities anime. Liels anime seriaalu garums un skaits aiznjem praktiski visu otaku briivo laiku, aizvietojot vinjiem sazinaashanos ar paareejiem cilveekiem. Kas par murgiem? Katrs cilveeks paarsvaraa kontakteejaas ar tiem, kam ir liidziigas intereses, Otaku ar otaku, modelisti ar modelistiem utt. Оtaku ir liidziigi narkomaniem, vinji ne tikai pashi skataas, bet arii visu laiku censhaas citus paarliecinaat par to, ka vajag skatiities anime. Pilniigi normaala cilveeku veelme iepaziistinaat darugus ar savaam intereseem taa pavisam nav narkomaanijas izpausme. Ja man, teiksim, patiik braukt ar mountainbordu, es centiishos draugus iepaziistinaat ar sho sportu tas ir pilniigi dabiski. . Vinji gatavi ar duureem mesties virsuu tiem, kas,censhas kritizeet anime, noraadot uz taa negatiivaam puseem un kaitiigumu beerniem. (saku, balstoties uz savu ruugto pieredzi). Skatoties, kaa kritizeet. Ja taa, kaa to dara cieniijamais autors, tad tieshaam dazhiem nervi var neiztureet. Otaku censhas iesaistiit anime visaas dziives sfeeraas . Un vinjiem tas pakaapeniski izdodas! Orei! Paskatieties, cik daudz anime saites ir internetaa. Аnime skataas lielaakoties tie, kas seerfo internetaa, jo masu meedijos par anime liidz peedeejam laikam vispaar nekaada info nebija. Paskatieties, cik daudz anime raada pa televizoru. !!!! Skatos! Paaris reizes gadaa pa MTV cik daudz anime zhurnaalu tiek izdoti! 2. Paskatieties pat lieli, zoliidi izdevumi tagad tiek ietekmeeti ar milziigo fanaatikju spiedienu. Juus njirgaajieties? Iedomaajos taadu bildiiti: traki fanaatikji garuj kaadas zoliidas aviizes ofisu par to, ka taa aviize neuzrakstiija par anime. Mjaa... Viens DATORZHURNAALS ir veltiijis veselu vienu izdevumu anime? (computerra). Tieshaam drausmas! Zhurnaals "Hakeris" vienu veselu izdevumu tikai Macintoshiem - viss! Macintoshu fanaatikju uzbrukums! Galvenais Hakera redaktors ir ieteekmts ar lielo fanaatikju spiedienu ! Skandeejot lozungu "anime tas ir modee" dazhas studijas biida krievu tirguu japaanju anime. "Dazhas taa ir viena vieniigaa. Starp citu, tieshaam tagad ir mode, it iipashi ASV. Jaa, tieshi to pashu vareetu teikt par amerikaanju blokbasteru biidiishanu krievu tirguu. Turklaat, tiek biidiitas nevis skaistas, labas beernu filmas, bet, reekjinoties ar fanaatikjiem, asinjainas, ar atklaatu, atvainojiet par izteicienu, *mauciibu*, piepildiitas filmas, taadas kaa "skaistules- slepkavas. O, varu apsveikt autoru, vinjsh pirmo reiz pateica, ko taadu, kam es daljeeji piekriitu. "Skaistules-slepkavas" , t.i. "Mezzo Forte" tieshaam ir viens no stulbaakajiem anime, un taa izdoshana bija viena liela kljuuda. Bet kopaa ar skaistuleem tachu tika izlaistas taadas filmas kaa "Gariem liidzi" (starp citu, oskarota anime), "Ak, mana Dieviete!" utt. Ja juus teiksiet, ka shiis anime ir piepildiitas ar mauciibu es kliegshu un nepieklaajiigi lamaashos.. Un labi, ja taadas lietas paliktu sadaljaa pieaugushajiem . A vai tad taas jau nepieskaitaas pieaugosho sadaljai? Bet taas tachu ir multfilmas!!. Ak jaa, es aizmirsu. ----------------------------- Turpinaajums ceru sekos. ![]() ----------------------------- Taka Jaa, autors njem par pamatu it kaa patiesus faktus.. Bet vinjsh tos paarspiilee un apgriezh kaajaam gaisaa. Rakstaa nav NEVIENA objektiivi veerteeta fakta ![]() -------------------- Normal people don't scare me... I SCARE NORMAL PEOPLE!
|
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
QUOTE psihikai Aiz cieņas pret citu lietotāju sekmīgi noliktajiem vidusskolas eksāmeniem latviešu valodā, varēji jau nu šādu brīnumu virsrakstā nelikt. Un vispār daļa patiesības ir katrā jokā. Nevar noliegt, ka skatīties japāņu multenes ar sakāpinātu nopietnību, uzkrāsoties kā ķēmam un lēkāt cosplejos vai vienkārši ņirgāties par gleznotāja arodu, lieloties ar uz rūtiņu lapas uzskribelētiem ķēmiem, nav nemaz tik ikdienišķi izplatīts process, lai to varētu nosaukt par izteikti normālu. Un tīri par linka saturu: QUOTE 1. - tāpēc, ka tās visas ir ''štancētas'', to jesķ, visās notiek apmēram viens un tas pats, uz ko džeks atbild - jāpaskatās uz visām holivudas filmām, ziepenēm (mīla marija, marijas slepenā mīla, marijas vienīgā mīla, mīļā marija...turpināt?), kur notiek tieši tas pats. tas nozīmē, ka citur viss atkārtojas daudz vairāk. Es ceru, ka neviens te necentīsies apgalvot, ka japāņu animācija ir dižais oriģinalitātes paraugs? Nu jā - viņi atļaujas iebāzt ekrānā tuvplāna vagīnu, kura pludo no nesen tur īslaicīgā (bet patīkamā) vizītē pabijušā, pamatīgi piebriedušā un izteikti rozā (japāņu anatomijas nianses, i guess) peņa dāsnā spermas devuma. Originality never stops... This post has been edited by GameMaster: Nov 5 2006, 13:39 -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
Cilveeks |
![]()
|
QUOTE Otaku... ...Shie cilveeki ir gatavi stundaam ilgi (katru dienu!)luureet jauniznaakoshaas multfilmas, kuras vinji nokachaa no interneta. lol... es varu uz vienas rokas pirkstiem saskaitiit cik anime multfilmas esmu savaa muuzhaa redzeejis... ![]() -------------------- ![]() |
Ragana |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 172 Joined: 9-March 06 From: yume no sekai ![]() |
tāpēc jau tu neesi otaku.
Tas gan ir vienīgais patiesais teikums šajā murgā - autors tiešām visu ir sagriezis kājām gaisā... -------------------- Hey, the world is pretty, isn't it? |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Nē, viņš cenšas otaku publikai ieskaidrot kā animi redz "cilvēki no malas" - ne-otaku.
Viņiem anime=japāņu multenes UN multenes domātas bērniem. Nav veikts izskaidrošanas darbs ka multenes var būt arī tīņiem, pieaugušajiem utt... Tāpēc arī sanāk "perversās japāņu multenes bērniem". Nu un ne jau visi animes gabali ir tik forši, novatoriski un ideāli. Nevajag jau absolutizēt. Par hentai es labāk klusēšu, vismaz puse hentai produkcijas ir nenormāli perversa, jo uzzīmēt jau var dajebko, pat to uz ko rūdīts p0rna aktieris neparakstīsies vai anatomiski nebūs spējīgs ![]() Tas ko GM's pieminēja ir redzams arī daudzās parastās p0rna filmās, tā kā tas nu nebūtu nekas īpašs, bet japīšiem ir tieksme visu pārspīlēt (nācijas kompleksi?) Nevaru arī nepiekrist, ka dažs labs japīšu garseriāls nearko neatšķiras no minētās brazīļu un meksikāņu produkcijas, nu labi - ir viena atšķirība - zīmēts. Būtībā autors cenšas ieskaidrot, ka there's a fine line between a hobby and a mental ilness. Žēl ka viņa oponentam tas nav pielecis. Un autors arī iebilst pret pārmērīgo Japānas gloroficēšanu, mani brīžiem patiesi pārņem kārdinājums paņemt un uz treknas mēslu čupas uzlikt logo Made in Japan un es baidos, ka tiešām atradīsies cilvēki, kuri apgalvos, ka tā smaržo pēc rozēm... Anime ir Japānas popkultūra, viņu trašs. Ar izņēmumiem, protams. Tas, ka anime kļuva populāra ārpus Japānas, nāca viņiem pašiem kā pārsteigums. Sākumā viņi vispār nereaģēja uz to, vēlāk sāka apzināti bīdīt animi ārpus Japānas. Anime ir, bija un paliek izklaides komercindustrijas produkts, tieši tāds pats kā Spider-,X-,Bat-,Super- un citi -meni... Tas nav slikts hobijs, jo neviens nevar nevienam diktēt kā viņam nosist savu laiku, bet nevajag pārspīlēt. This post has been edited by Taka: Nov 5 2006, 16:19 -------------------- Press any key to continue
|
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
nu, ja vecis, pusmūža, sērfo pa sexa saitiem, uzduras japāņu, hentai, citām ''uuberitātēm'', un nospriež - ooo, anime, redz, ko mans mazais puika lūr! fuuuuui! tad attiecīgi viņam rodas savs neatkarīgs viedoklis, jo blakus šiem izteikti skaistajiem skatiem nav nevienas animes, piem, liekas, FMA, kurā sexa laikam vispār nav. un neba jau šis, krīzes gadus piemeklējušais vecis, tagad ies rakāties pa saitiem, lai uzzinātu, vai gadījumā tepat aiz stūra neslāpjas kāda pilnīgi pretējarakstura anime. tas nozīme, ka viņš redzējis tikai vienu ši milzu agregāta''ANIME" pusi.tā nu cilvēks dzīvos ar savu neapgāžamo viedokli par animi. a mums ko darīt?
gamemaster, tā turēt! -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Winry |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 434 Joined: 1-June 05 ![]() |
Ko gan var teikt par šo burvīgo topiku.......faktiski pareizi vien ir, bet problēma tāda, ka ne jau visas animes ir un paliek pēdējiem mēsli, ir arī ar filozofisku domu tēmēti animācija darbi(ko kuram katram nesaprast), kas parāda dzīvi(problēmas) vieglāk saprotamā idejā(bet no anime nevajag arī neko idealizēt), nekā psihalogs(jeb nu whatever), kas mēģina tevi nostādīt pilnīga idiota un nelīdzsavarota cilvēka sajūtā, kaut arī tā nemaz nav......autors vienkārši nav redzējis īstās animes, kuras sniegtu normālu priekštatu....autors vienkārši nolika, ka anime (animācija, jeb viss kas ir zīmēts) ir pilnīgi mēsli.....bet no otras puses, vai tiešām cilvēki nevar izvēlēties kaut ko labāku pirmās animes apskatei, ko tu,savukārt, redzi pirmo reizi mūžā, par hentai(lieli locekļi, šķidrumi pa labi, pa kreisi.....pretīgi ,nekādas mākslas)...
P.S Saprotu, ka varbūt mans teksts ir baigi murgains, bet tas tādēļ ka jāiet gulēt... -------------------- "Describe your sorrows and desires, the thoughts that pass through your mind and your belief in some kind of beauty - describe all these with heartfelt, silent, humble sincerity and, when you express yourself, use the things around you, the images from your dreams and the objects that you remember." (Rainer Maria Rilke)
|
CirvjaKaac |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 206 Joined: 13-January 05 From: Kačoku zāle ![]() |
Sakarā ar to, ka internetā plaši izklāstītās pārdomas par jebko gandrīz vienmŗr netiek novērtētas, teikšu īsi - otaku kritiķa tekstā ir ļoaaaati liela daļa patiesības. Uzskatāms piemērs - dāma, kas pēc mana posta, kurā tika nosodīta animē "Loveless" attēlotā pedofīlija, paziņoja - "Es dievinu pedofiliju!"
O, b*e, kas te notiekās... This post has been edited by CirvjaKaac: Nov 7 2006, 01:08 -------------------- Mainu mopēda pumpi un 6 flomasterus pret dzīvu sesku
|
Psycholog |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 217 Joined: 30-January 06 ![]() |
Nelasiiju es kas te daudz rakstiits un nemaz netaisos, jo man sakaams ir tikai viens:
Juusu psihei kaitiigs var buut pilniigi jebkas, ja juus to vienkaarshi daraat nepareizi. Juus vispar varat iedomaaties, cik juusu psihei kaitiiga ir nepareiza ciisinju eeshana ?! Es laikam vareetu iet un arii par to uzrakstiit kaadu labu rakstu. Katra gadijuma jebkura atkariiba ir tikai sekas problemam juusu dziivee, kas rada jaunas probleemas, no kaa savukaart paradas jaunas atkariibas. -------------------- Positive black.
![]() |
Taka |
![]()
|
Nevis nepareizi, bet par DAUDZ. Skatīties animi no rīta līdz vakaram kādu gadu no vietas... nu tas khmm... bez sekām nepaliks
![]() -------------------- Press any key to continue
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 09:01 |