![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Nevinda |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 1 Joined: 20-November 06 ![]() |
cerams ka šāds pavediens jau nav...
![]() es vēlējos uzzināt,
Nevinda. |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Aizmirsti! Anime ziimee veselas profesionaalju komandas! Tu nevari to izdariit viena pati, pie tam bez anime ziimeeshanas pieredzes!
Bet, ja kas, ieraksti googlee "create flash animations". Tas vareetu buut pirmais solis, lai saprastu, ar ko ir dariishana. http://www.google.com/search?hl=en&lr=...amp;btnG=Search -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Ja ir vēlēšanās, vari pamēģināt Manga Studio 3.0. Vismaz zīmēt varēsi mēģināt kaut ko līdzīgu animei. Novilkt vari tur pat izstrādātāju mājas lapā 30 dienu triālu + pāris ierobežojumi. Neprasi kā rīkoties, neesmu mēģinājis, tik zinu ka tāds ir.
Bet paklausi edg padomam, netaisi animi, atstāj to darbu profesionāļiem. Ja gribi mēģināt, tad ņem rokās zīmuļu pāri, baltu papīru un sāc zīmēt anime-tēlus. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 11:01 |