![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
asamashii ritori banpaia |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 423 Joined: 8-July 04 ![]() |
vai kāds nebūtu tik laipns un nevarētu kautkad manus zīmējumus ieskenēt - man nav skenera, skola ciet un visi ko zināju ar skeneriem ir prom.. es neesmu briesmīgs, neesmu agresīvs un pat aizbraukšu ar riteni ja nav pārāk tālu, teiksim Rīgas, Jūrmalas teritorijā varētu aizmīties.. lūdzu
![]() P.S. varbūt vēl kāds ir tikpat nelāgā situācijā kā es.. -------------------- All the english I know, I learned watching anime.
|
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
Man ar skanera nava un skola nu jaa es iisti shobriid neesu ne vienaa ne otraa
![]() Bet nu dazjus manus ziimeejumus var ielikt tikai un vieniigi sadaljaa hentai ![]() ![]() -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
Roze |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kage Posts: 687 Joined: 12-February 04 ![]() |
Ja neviens tuvaak nepiesakaas tad varbuut varam sarunaat.
Esmu Dzirnavu 16 (Dzirnavu un Streelnieku ielas krusts). |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 423 Joined: 8-July 04 ![]() |
ooo, es būtu varen pateicīgs. aregato. bet es nekādā gadījumā nevēlos nevienu apgrūtināt.
-------------------- All the english I know, I learned watching anime.
|
Pikis |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 263 Joined: 9-March 04 ![]() |
Nu man arii nav skenera un pat kompja, un tad man ir taada tehnika es vienkaarsi aizeju uz kaadu tuvaako dator klubinu un ieskaneeju, njaa bisku taa pastulbi jau ir, bet ko lai dara.
![]() |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Heh.. nu jaa es jau gribeeju piedaavaaties... bet nu kaads jau pasteidzaas..
![]() Nu jaa shkiet ka tev buutu tomeer izdeviigaak pie Rozes eskeneet, jo nez.. es jau nedziivoju Riigaa un tad sanaaktu tikai tikshanaas reizzees apmainiities ar tiem pics.. -------------------- |
![]()
|
paldies par atsaucību..
-------------------- All the english I know, I learned watching anime.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 22:11 |