![]() |
![]() ![]() |
![]() |
TheBadEdd |
![]() ![]()
|
![]() The One ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 254 Joined: 13-March 04 From: Latvia ![]() |
Shodie notika diezgan buutisks notikums man, kaa iistam Otaku - es biju nogaarshot japaanju virtuvi!!!
Teiksim centos njem ne visu pashu daargaako bet taa vai taa daargi sanaaca! ![]() Mans "menju" * Ramen (vai kautkas kas tamliidziigs) tjipa nuudelju zupa - izskatijaas un garshoja peec taam gatavaam zupaam no pacinjas pa 15 sant. gabalaa! Vieniigaa atshkirjiiba ir zupas garsha - dedzinaaja netikai riikli bet luupas arii!!! * Taalaak mums bija jautri pasuutot naakamo eedienu - Jebimaki, Sakimaki un Tekkamaki!!! ![]() ![]() Tad bija jautri eest ar tiem kocinjiem, nju bet tas taa! * Un uzdzeraam mees Pluumju Likjeri, Pluumju Viinu un shnjabiiti("Finland") (lai nesaindeetos) ![]() Bet tagad pats interesantaakais - Kad mees paprasiijaam japaanju shnjabi mums pateica ka vinjiem diemzeel neesot jo firma - piegaadaataajs BANKROTEEJA... ![]() Peec taa visa izdzirdeetaa man peekshnji saaka likties ka zupa bija no maisinja bet dzeeerieni tiek razoti teepat zem markas "LB"... Luudzu pasakiet ka tas taa nav... ![]() Bet kopumaa man patika! Varbuut kaadam no jums ir ko teikt vai arii juus varaat rekomendeet kur viss ir 100% no japaanas?! Luudzu izsakiet savas domas un priekshlikumus! ![]() -------------------- ![]() |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Arī nesen biju Japāņu restorānā. Suši tur varēja dabūt (kā gan savādāk), visādas zāļu tējiņas un sake.
![]() ![]() -------------------- Go and die, please.
|
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Heheee, man ir tikai doma iaziet, bet vienmeer keru sevi uz taas domas ....
Vai tas gadiijumaa nav tepat aiz stuura saliets, sacepts un no pacinaam sabeerts .... ![]() Manii miit tads skeptiskis ... uz visu taa neuzticiigi skatos he hee heeee -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
kaarleens |
![]() ![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
he ramen un miso un sushi gribaas noteikti noproveeet taapat atziishos sake ar neesmu dzeeris pluumju likjieris iipashi nesaista noteikti aizieshu kau kad
-------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
volzha |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 256 Joined: 13-February 04 From: Latvia, Riga ![]() |
Es ar labprāt aizčapotu, mm tas ja nekļudos bija tur kur divi lashi un mak sheins, domu laukuma malā ?
-------------------- ![]() Lai ko ar teiktu, bet paliekot vecākam, daudzi tīņu vecuma hobiji un intereses nemainās. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 15:45 |