![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Ziemassvētki nāk, bet sniega laukā vēl nav. Domāju ka vismaz forumā ir jārada ziemassvētku noskaņu, tāpēc būs mums smuks skins uz ziemassvētkiem. Ja kādam nepatīk, tad ja kas tur lejā var nomainīt atpakaļ uz Defaulto skinu!
![]() Un jā, ja kas neiet, ta sakiet, bet itkā visam būtu jāiet. Priecīgus Ziemassvētkus! ![]() -------------------- |
Zuzix |
![]()
|
![]() mitsukai kogun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 610 Joined: 8-April 05 From: vietā, kur sapņi piepildās ![]() |
*spiedz no priekiem un no patikas* waii.. paaaaldies par lielisko skinu *nosūta wirtuālās piparkūkas*
![]() -------------------- *http://im-games.lv/
*ja nepieciešamas telpas pasākumiem vai/un pasākumu vadītāji - dodiet ziņu ;] |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
skins ok, tik gribeetos pieziimeet, ka pie [fastREPLY] [addREPLY] [newTOPIC] pogaam tas `atspiidums@ ir ljoti mulsinosh un sniegs uz augsheejaa bannera taads nezheeliigi kantains (shkjiet, ka peleeks vai zilgans matte to atrisinaatu).
|
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Yeah,.. labais
![]() Uzreiz uzlaboja garastāvokli, kad ienācu forumā. Paldies, paldies. ![]() -------------------- |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
smuki, smuki. kāc pacenties. tomēr... manuprāt, sniegs pārāk atgādina tās putas, ar kurām taisa ciet caurumus, un sniegpārsliņas par prastām (ehh, ko nu sūdzos, tāpat jau skumji).
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Seila |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 406 Joined: 6-March 05 From: Rīga ![]() |
Jaunais skins uzreiz radīja ziemassvētku noskaņu un it kā māte daba atsauktos uz jauno skinu, jo pie manis jau: Balts sniedziņš snieg uz skujiņām.
![]() Paldies. Patiešām ļoti jauks pārsteigums, kad kaut kas ir mainījies. -------------------- The ice cream mafia is taking over the world, so don't f*** with the ice cream man!!!
|
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
vislabaakaas ir apsnigushaas ikoninjas
![]() ![]() -------------------- ![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Sweet
![]() -------------------- Press any key to continue
|
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Jaa, jurc, kursh gan tevi pasklavees ja ne pats, ne?
buch buch bet vispaar paldies par iespeeju izveeleeties defaulto skinu. Un cilveekiem, kam foruma skins izraisa ziemassveetku noskanju, es varu teikt vienu : get out more often. -------------------- Because i can!
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
miiljsh skins, tureeshu to visu gadu, ja vien buus taad iespeeja
![]() Ja vien.. uz jāņiem neparādīsies ar ozollapiņām un jāņu sieru ^^ -------------------- |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Es kā iegāju, nobrīnījos... uzreiz noskaņojums izmainījās. Man patīk. Jauks pārsteigums.
![]() |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
ETM, atzīsti, ka šitas IR labāk par festa bābu. :3
-------------------- ![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Par maz sniega!!! Gribu vel!!!
![]() |
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
J AAAAAUKIIi!!! ^^
![]() ![]() -------------------- skills of a snail
![]() |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Mmm... Labākais IPB skins, kādu jebkad esmu redzējis. Ceru, ka arī pārējie gadalaiki ar laiku iegūs savus skinus.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 04:30 |