![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Westy |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 232 Joined: 28-February 04 ![]() |
Lasot dazus postus, rodas iespaids, ka vairums (arii es) pirmo reizi skatiijushies anime's pa vaacu kanaalu RTL2. Tad kaa nu tur iisti ir ...
![]() ![]() Un kaadas anime pashlaik tur raada ? ![]() |
Roze |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kage Posts: 687 Joined: 12-February 04 ![]() |
|
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Pasjlaik tur raada sviestu. Kaut kaadas kamikadzes "Zjannas d'Arkas", Detektiivus Konanus un Inujasjas. Nav vairs One Piece, kas man patika.
-------------------- Es esmu, kas es esmu
|
volzha |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 256 Joined: 13-February 04 From: Latvia, Riga ![]() |
Kur tas laiks ka es rtl2 esmu sleedzis iekshaa
![]() ![]() -------------------- ![]() Lai ko ar teiktu, bet paliekot vecākam, daudzi tīņu vecuma hobiji un intereses nemainās. |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
sory vacu valoda tomee izkropjo to visu padariishanu nu bet ja nav variantu ta jau var skatiities
-------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Es neesmu vispaar pa vaacu kanaaliem anime skatiijies un arii to nedariishu. Vaacu valodaa neko nesaprotu un tuvaakaa laikaa netaisos arii saprast
![]() -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Nu jaa, runaajot par RTL2 programmu, nekas labs tur tuvaakaa laikaa arii nav gaidaam.
Attached File(s) ![]() -------------------- ![]() |
ShinChan |
![]()
|
||
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Protams, ir jauki ja ir jap. val un kvalitatiivi subi anglju, krievu vai latviesju val (nepiepildiits un nepiepildaams sapnis ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
||
Dzonis |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 ![]() |
mjaa...vieniigais ko te var gaidiit ir Megaman..vismaz speele bija ,teiksim,laba.un tad jau labaak skatiities viva,kur raada ko nopietnaaku.pashlaik,piem.,iet: Aika,Arjuna,Hellsing,Najica,Noir un X.un kur probleemas ar vaacu val.?beerniibaa muljtjiki pa pro7 nav skatiiti?
![]() -------------------- |
Westy |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 232 Joined: 28-February 04 ![]() |
Cik esmu dzirdeejis pa RTL2 driizumaa buushot DBGT !!
![]() |
Dzonis |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 ![]() |
vinji to sola jau nezin cik ilgi..
-------------------- |
ShinChan |
![]()
|
Man iipasji nekas kas saakas ar iniciaaljiem DB neinteresee. Buutu labaak kaadu svaigu miniseriaalu piedaavaajusji, nevis malusji vecaas "ziepenes" gadu gadiem.
-------------------- Es esmu, kas es esmu
|
volzha |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 256 Joined: 13-February 04 From: Latvia, Riga ![]() |
Ja vinji nopirks kaadu 24 vai 26 sēriju animi tad man liekas viņi to 100 reizes kruķīs kamēr kādam nelabi paliks.
-------------------- ![]() Lai ko ar teiktu, bet paliekot vecākam, daudzi tīņu vecuma hobiji un intereses nemainās. |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Jap, tieshi taa vini arii dara, paskaties kuru reizi jau KKj iet... un tam ir ap 40 seerijaam.
Es jau kluseeju ka tagad vini cenzeet saakushi. -------------------- ![]() |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
par krievu valodu nesakiet krievi ir sapratushi kas ir anime piemeram shinii populaarajaa krievu torrent resursaa ir jau diezgan daudz animes taakaa ja ir veelme luudzu bet nu es laikam uzmuuzhiem palikshu jpv valodas ar eng subiem fans =)
krievu resurss http://www.kinozal.com http://www.kinozal.com/modules.php?name=News&new_topic=46 te staav tieshi viss anime ja gribaas vecaakas reliizes redzeet ta jaaskataas arhiivaa -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 11:30 |