![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Mimi |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
Tikai tāds iesācējs... Hehe... Par fotošopā apstrādi vispār nerunāsim
![]() ![]() ![]() Šīs meitenes pienākums ir būt par Nāvi... Bet viņa to nevēlas, jo asinis dara viņai sāpes... Ja vien viņa saprastu, ka viņa pati nemanot pārdeva savu dvēseli. Tagad viņā miesojās divas - viņas, un Nogalinātājas. Bet divas dvēseles nespēj miesoties vienā cilvēkā. Viņai tik jānovelk kleita. Kad viņa to sapratīs? (Nu īstenībā man tur bija tāds garš stāsts, bet es jums negāzīšu virsū pārāk daudz infas, lūk vēl viens zīmējums + viņam klāt dzejolis ![]() ![]() "Ko vēlas enģelis" Es vēlos pacelties debesu segā, Kad zvaigznes naksnīgo dziesmu dzied. Ieraudzīt princi baltajā mēness rēgā, Un kautrīgi projām skriet. Ar milzīgiem, baltiem dūnu spārniem, Vēlos virs jūras lidot, cik vien man tīk. Nākt tuvāk aizvien skaļākiem dārdiem, Kuri skan jūras piekrastē, kad zvaigznes krīt. Es vēlos ar kājām skart viļņus vēsos, Kad jūra mēness sudraba gaismā mirdz, Vēlos vērot, kā saulriets debesis šķērso, Lai tajā brīdī to sasilda mana sirds. Es gribu būt enģelis, kas visu no mākoņiem redz, Un vēlos, lai ikviens justos tā, Itkā Laimes plīvurs Zemes apvalku sedz. Bet naidu viļņi atdziest jūrā naksnīgā. Jā un vēl kaut kas... Pēdējā zīmējumā krūtis kā basketbola bumbas? Varbūt. Mati kā salmi? Iespējams. Rokas kā sardeles? Nu varētu būt... ![]() This post has been edited by Pearl: Jan 2 2007, 16:21 -------------------- (sun)
|
Kate |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 177 Joined: 4-August 06 ![]() |
wtf ir ar pupiem ?! o_O
otrajam pēdas un pati kreisā kāja greiza >_> |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
wtf ir ar pupiem ?! o_O otrajam pēdas un pati kreisā kāja greiza >_> nekļūsti sīkumaina... tas ir tikai zīmējums, man šķiet, ka ar kāju viss ok, bet ar pēdām tā pašvaki... Bet ko tu no manis vēlies??? Esmu tikai iesācējs, enniiiwei, centīšos kaut ko darīt lietas labā... ![]() This post has been edited by Pearl: Jan 3 2007, 16:24 -------------------- (sun)
|
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Nu enīvei varēji likt pirmajai meitenei skatīties uz vieu pusi.
Pieliec pie lūpām siekalas un viņa ir debīla. ![]() -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Pirma - nb.... Bet otra man patik vairak.
|
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
priekš iesācēja diezgan labi. otrajā bildē tai meičai toč kaut kas ar krūtīm nav kārtībā un pirmajā kleita ir nepārāk laba, bet man tīri labi patīk krāsas un viss kopumā izskatas normāli. ^^ labrāt redzētu vēlkaut ko.
|
Mimi |
![]() ![]()
|
priekš iesācēja diezgan labi. otrajā bildē tai meičai toč kaut kas ar krūtīm nav kārtībā un pirmajā kleita ir nepārāk laba, bet man tīri labi patīk krāsas un viss kopumā izskatas normāli. ^^ labrāt redzētu vēlkaut ko. pld par komentāru, kā jau teicu, mēģināšu zīmēt labāk... domāju, ka drīz vēl būs viens darbiš, tikai švaki, ka drīz atkal skola... ![]() -------------------- (sun)
|
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
nepiecieshams ljooooooti daudz treninja... neapvainojies, bet es saku kaa ir
![]() -------------------- ![]() |
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
nepiecieshams ljooooooti daudz treninja... neapvainojies, bet es saku kaa ir ![]() piekriitu... patiesiibaa darbi uzziimeeti taa itkaa tew no rokaam buutu novilkta aada... ![]() ![]() P.S. tas nenoziimee ka es ziimeeju labaak... ![]() -------------------- ![]() |
Mimi |
![]() ![]()
|
nepiecieshams ljooooooti daudz treninja... neapvainojies, bet es saku kaa ir ![]() piekriitu... patiesiibaa darbi uzziimeeti taa itkaa tew no rokaam buutu novilkta aada... ![]() ![]() P.S. tas nenoziimee ka es ziimeeju labaak... ![]() tutoriāli man ir, daudz daudz dažādas adreses... bet.. ir viens bet... es laikam zinu, par kādu anatomiju tu run... vairāk laikam par pirmo, jo tas body viņai ne tāds kā vajag... jā un es to tagad saprotu, (uzgāzīsim vainu uz to, ka viņa ir spoks ![]() mjā, vienīgais, ko varu teikt, ka te ne vienīgai man ir anatomiskās problēmas... pat dažiem sensei galvas ir lielas, bet ķermenis šaurs... ![]() ![]() -------------------- (sun)
|
Kate |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 177 Joined: 4-August 06 ![]() |
Kājas un pupi nav sīkumainas lietas. Ja zīmētu džekus, varbūt varētu vēl nekasīties klāt, bet ja meitenes, nu c`mon, tas taču ir skaidri saprotams, ka acīm patīkamas meitenes ir tās, kurām nav nekorektas kājas un pupi neskatās katrs uz savu pusi vai sliktākajā gadījumā viens nokarājas vairāk nekā otrs..
ak jā, un kā jau lielākajai daļai (arī man) ir vajadzīgs piedomāt pie pirkstiem, lai tie neizskatās pēc sardelēm un cīsiņiem es izmantojo pārsvarā brush tool (otiņa) vai arī pencil tool (kuru iegūst nospiežot ar kreiso peles taustiņu uz brush tool un parādās pencil tool funkcija o_O) Manu kritiku neuzņemt kā cūkas šņukuri ar šķobētiem kāpostiem brokastīs. Es norādīju uz lietām, kas man pirmās iekrita acīs, un, manuprāt, ir vienas no svarīgākajām lietām.. |
Mimi |
![]() ![]()
|
Kājas un pupi nav sīkumainas lietas. Ja zīmētu džekus, varbūt varētu vēl nekasīties klāt, bet ja meitenes, nu c`mon, tas taču ir skaidri saprotams, ka acīm patīkamas meitenes ir tās, kurām nav nekorektas kājas un pupi neskatās katrs uz savu pusi vai sliktākajā gadījumā viens nokarājas vairāk nekā otrs.. ak jā, un kā jau lielākajai daļai (arī man) ir vajadzīgs piedomāt pie pirkstiem, lai tie neizskatās pēc sardelēm un cīsiņiem es izmantojo pārsvarā brush tool (otiņa) vai arī pencil tool (kuru iegūst nospiežot ar kreiso peles taustiņu uz brush tool un parādās pencil tool funkcija o_O) Manu kritiku neuzņemt kā cūkas šņukuri ar šķobētiem kāpostiem brokastīs. Es norādīju uz lietām, kas man pirmās iekrita acīs, un, manuprāt, ir vienas no svarīgākajām lietām.. es nemaz arī nepavainojos, jā, tas laikam pat ir labi, ka jūs mani tik ļoti kritizējiet, jo varbūt tā es iemācīšos zīmēt... nu es arī izmantoju brush tool un pencil tool, tikai man tās līnijas tādas galīgi greizas un šķības.. a kas ir tablets? kikyou tutoriālā kaut kas rakstīts bija par to.. bet nezinu kas tas ir ![]() -------------------- (sun)
|
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
mjā, vienīgais, ko varu teikt, ka te ne vienīgai man ir anatomiskās problēmas... pat dažiem sensei galvas ir lielas, bet ķermenis šaurs... ![]() ![]() 1. par lielajaam galvaam ar shaurajiem kjermenjiem - tu laikam domaa chibi, tas ir taads ziimeeshanas stils, nevis anatomijas nezinaashana (starp citu saakt ar uzsveerti deformeetiem kjermeniem ir izdeviigaak, ljoti iespeejams, ka taa var attiistiit savu individuaalo stilu). 2. saakumaa daudz treneejies ar visparastaako ziimuli un papiiru (nemeegjini paarleekt maaciishanaas soljus - tas kaitees tikai tev pashai (slikta personiskaa pieredze) 3. liinijas personiski es ziimeeju ar ziimuli/pildspalvu, peectam skaneeju un izkraasoju/retusheeju/utml 4. liiniju ziimeeshanai PS ljoti labs riiks ir pen tool (progaas nosaukumi atshkjiras.. riiks ar kuru pa punktiem velk liiniju..), bet uz baltas lapas arii ar pen tool ir gruuti uzzimeet, iesaku saakumaa uz parastas labas vismaz uzskiceet galvenaas proporcijas un pie detaljaam pieveerties tikai ziimeejot uz datora, bet taa jau ir katra gaumes un maaceeshanas lieta.. Veelu veiksmi izaugsmee ^^ -------------------- ![]() |
Mimi |
![]()
|
mjā, vienīgais, ko varu teikt, ka te ne vienīgai man ir anatomiskās problēmas... pat dažiem sensei galvas ir lielas, bet ķermenis šaurs... ![]() ![]() 1. par lielajaam galvaam ar shaurajiem kjermenjiem - tu laikam domaa chibi, tas ir taads ziimeeshanas stils, nevis anatomijas nezinaashana (starp citu saakt ar uzsveerti deformeetiem kjermeniem ir izdeviigaak, ljoti iespeejams, ka taa var attiistiit savu individuaalo stilu). 2. saakumaa daudz treneejies ar visparastaako ziimuli un papiiru (nemeegjini paarleekt maaciishanaas soljus - tas kaitees tikai tev pashai (slikta personiskaa pieredze) 3. liinijas personiski es ziimeeju ar ziimuli/pildspalvu, peectam skaneeju un izkraasoju/retusheeju/utml 4. liiniju ziimeeshanai PS ljoti labs riiks ir pen tool (progaas nosaukumi atshkjiras.. riiks ar kuru pa punktiem velk liiniju..), bet uz baltas lapas arii ar pen tool ir gruuti uzzimeet, iesaku saakumaa uz parastas labas vismaz uzskiceet galvenaas proporcijas un pie detaljaam pieveerties tikai ziimeejot uz datora, bet taa jau ir katra gaumes un maaceeshanas lieta.. Veelu veiksmi izaugsmee ^^ Liels paldies tev par ieteikumiem, jā, domāju, īstenībā tagad trenēšos visu ar roku... nē, un tas nav chibi, chibi ar maziem ķermeņiem, bet dažiem ir par šauru... bet domāju, ka tas ir tikai katra stils... ![]() -------------------- (sun)
|
Mimi |
![]() ![]()
|
Taa kaa ilgi neko neesmu postojusi, lieku ziimeejumus, kurus skiceeju krievenee un geograafijaa... jaa ps man pagaidaam nav.. luuk... hahaah
![]() ![]() ![]() This post has been edited by Pearl: Jan 23 2007, 17:35 -------------------- (sun)
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 20:07 |