![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Suu |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 68 Joined: 22-August 05 From: My friends computer..... ![]() |
Es te meeginu apguut savu ziimeeshanas stilu, nu taads arii man vinjsh veidojaas. Man pashai patiik, bet es gribeetu zinaat juusu kritiku.
Attached thumbnail(s) ![]() -------------------- Izglāb draugu. Nošauj koku.
|
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
augšējājai lūpai būtu jābūt vairāk uz āru kā apakšējai vai vienādā līmenī.. un deguns... deguins.. nez, izskatās kā no citas pasaules vai pamatīgi kkāds.. deformēts
![]() -------------------- |
Suu |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 68 Joined: 22-August 05 From: My friends computer..... ![]() |
jaa pa degunu es pati zinu, pa luupu to es nebiju taa pamaniijusi
nu te ir veel viens darbinjsh Attached thumbnail(s) ![]() -------------------- Izglāb draugu. Nošauj koku.
|
Namejs |
![]()
|
Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 113 Joined: 10-August 05 From: tou dont wanna know it....realy you dont ![]() |
arii otrajaa darbaa ir taap pati probleema ar degunu....un nu nun...eenojums neizskataas labi
-------------------- Dont tell what to do, and i wont tell you where to go :D
|
Shatako |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 251 Joined: 19-August 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Tas 1. darbsi ir ok, bet kkas nav ar degunu un lūpām!Otrais darbs ir labāks(ok)
![]() -------------------- ![]() !FAT ANIMALS ARE HORNY! C: |
Catgirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 276 Joined: 8-June 06 ![]() |
smuki ziimeejumi....njez kur vinji raavushi domu par deformeeto degunu 2. ziimeejumaa
![]() ![]() ![]() ![]() ....par to deformeeto degunu es zinu......... ![]() This post has been edited by Catgirl: Jan 16 2007, 20:53 -------------------- ![]() |
Shatako |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 251 Joined: 19-August 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Pirmkārt Catgirl 1. zīmējumā ir tāds deformējies deguns!Zīmējumos ir par mazu tas deguns,manuprāt!Un vēl Suu man ļoti patīk kā tev uzzīmēta 2. darbā cepure!
![]() -------------------- ![]() !FAT ANIMALS ARE HORNY! C: |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
tu ļoti labi zīmē no profila tikai tiešām - tie deguni! nu turpini trennēties ^^
-------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 17:56 |