![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Kentaishi |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 108 Joined: 10-May 06 From: Behind your shade. ![]() |
Tie ir mani nesenie, bet pirmie darbi.. Zinu, ka kļūdu tur ir simtiem un tā tālāk, bet es tomēr atļāvos beidzot, kaut ko ielikt. Kritizējiet, norādiet labo un slikto. ![]() ![]() This post has been edited by eXplode: Jan 31 2007, 00:48 -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Hmm.. priekš iesācēja visai kooliigi ķermeņi un proporcijas, jauki, ka kāds sāk ar visu ķermeni...
![]() Man vairāk patika zaļā chikza, tāpēc to arī paanalizēšu. Kermenis viņai glīts, realistisks. Mati nedaudz par stīvu, spārniem trūkst telpiskuma. Seja simpātiska. Ideja interesanta. Zaļā sanākusi daudz labāk kā sarknā, tāpēc, domāju, ka neanalizēšu sarkano, jo kļūdiņu tur tiešām daudz. Tas b'ūtu tas pats, kas analizēt autora 2 darbu, tad, kad autors uzzīmējis 22 :B -------------------- |
Kentaishi |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 108 Joined: 10-May 06 From: Behind your shade. ![]() |
Par sarkano zinu, kļūda pie kļūdas, bet neko darīt, jāmācās ^^ Par matiem, zinu, bet uz A4 lapas viņai viņi izskatāš labāk, tādēļ, ka tur kontūras izteiktākas. Bet lai nu paliek, uz kompja viss vienmēr izskatās labāk pārredzams.
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
Catgirl |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 276 Joined: 8-June 06 ![]() |
spaarnus padariit telpiskaakus var ielikt vienu spaarnu otrajaa pusee, jeb vinus atpleshot....kursh elfs jep diivainais zaljais NLO lidos ar vienu spaarnu?(nosleepums: vinsh vnk palidot nevarres
![]() ![]() ![]() This post has been edited by Catgirl: Jan 24 2007, 20:35 -------------------- ![]() |
Shatako |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 251 Joined: 19-August 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Man patīk 2. darbs.Tikpatkā nav kam piesieties!Jā piekrītu Catgirl spārni tādi padīvaini!
1. Vajadzētu tā čaklāk izkrāsot!(rūpīgāk)Vēl manuprāt vajadzētu iezīmēt arī otru roku. Bet ir labi priekš iesācēja! ![]() -------------------- ![]() !FAT ANIMALS ARE HORNY! C: |
Kentaishi |
![]()
|
Rūpība. Damned nav mana stiprā puse, bet jācenšās un pirmais darbs. Ak, tas ir totālākais vāks ^^ Un spārni uz A4 lapas izskatās daudzkārt savādāk, izteiktākas līnijas, kā rezultātā acīm redzami kā tur tie spārni stāv.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
Catgirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 276 Joined: 8-June 06 ![]() |
njaaa...man arii taa likaas pirms tam, kad ieliku saVeejo ziimeejumu...datoraa izskataas nesmukaaaks
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
hypnotize |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 15-November 05 ![]() |
negribu neko lieki un gari komenteet...taapeec pateikshu to kas man paltiik tavos darbos...( abos)
parasti iesaaceeji ziimee visaadas statiskas un galiigi garlaiciigas poozas saviem teeliem...bet man liekas, ka tev tiiti normaalas...var jus, ka tajos ir taada kaa dziiviigums....nav nr vainas.....taa turpinaat....un vairaak centies.... ![]() -------------------- ![]() neskaties acīs - tās var hipnotizēt |
Kentaishi |
![]()
|
Ēnas nav gluži tā kā vajag u.t.t. bet uznāca iedvesma tieši uz galvām. Ceru, ka nesitīsiet pārlieku.
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
Iisteniibaa smuki. pat loti smuki, tikai piestraadaa pie galvas formas, taada stuuraina bik sanaaca, tur kur taa acs, tai pusee... jaa, uzacis baigi labas, taadas realistiskas
-------------------- (sun)
|
Kentaishi |
![]()
|
par stūrainumu gribēju rakstīt, man tieši tas stūrainums šaj purniņā patīk, jo tās apaļākās kontūras manā skatījumā radīja tai sejā kaut ko neproporcionālu, nu nez. ^^
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
man patīk tas volfyguy izskatās mīļš
![]() ![]() This post has been edited by MyLove: Jan 31 2007, 17:37 -------------------- Nori Nori Nori~ |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
hmm
nesaprotu kapeec daudzi ziimee taas austinjas? ![]() tas no kkaadas muulteniites?? p.s. centies un tev izdosies labaak un labaak! -------------------- |
Kentaishi |
![]()
|
no multenes? Nē, protams ne. Vnk ausainais periods uznāca, bet nu jau atkal jūtu kā sāk mainīties uz kaut ko citu. ^^ Par to stūrainumu zinu jau zinu kā jau teicu, šo kļūdu pamanīju, bet man patīk tak i tak
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ami |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 86 Joined: 9-February 07 ![]() |
Patīk tā zaļā sieviete, un jā, pēdējā darbā ausis un acis rullē. Seja tiešām stūraina, bet, ja tas tā domāts, tad pretenziju nav.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 18:07 |