IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Jauni pavedieni

Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.

2 Pages V  1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> SAIKANO
n00b
post Feb 19 2004, 12:31
Post #1

Heimin
*

Group: Chuunin

Shuuji and Chise are third year student at a high school in Hokkaido. The shy Chise is finally confessing to Shuuji, and finally two of them are starting to exchange diary awkwardly.

One day, Shuuji tried to escape from a sudden enemy air raid on Sapporo. While desperately escaping from the air raid, Shuuji saw a scene that he could not forget for his life. He saw Chise, with a huge weapons which looks is part of her hand, shot the enemy fighters one by one. Apparently, Chise is the ultimate weapon with destructive power which is important for the war.

How can Shuuji face the reality that his love is actually the ultimate weapon with destructive power?
-------------------------------------------
Iesaku katrai siltai dvēselei apstīties šo seriālu, itsevišķi beigas 10 episodei smile.gif
Mans vērtējums 10+++

Attached image(s)
Attached Image
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Roze
post Feb 19 2004, 12:56
Post #2

Hakushaku

Group: Kage

Ehh sad sad.. Man peec dazhaam seerijaam naaca raudiens.
+Quote Post
CryRat
post Feb 19 2004, 13:33
Post #3

Danshaku

yeah... tiešām ļoti laba anime... /me ar raudāja ik pa laikam... kas man patikās bija jautājuma "kāda ir dzīves jēga?" apspēlēšana - galvenokārt skatīties kā attīstās un rīkojās sekondārie varoņi... patīk man teikt ka Saikano zināmā mērā izmainīja mau skatu uz dzīvi smile.gif vienkārši anime as good as it gets !

--------------------
my megabusters :X
+Quote Post
n00b
post Feb 19 2004, 15:02
Post #4

Heimin
*

Ja tiku es liidz shi anime taaa. saakumaa pastiijos Kimi Ga Nozume Ein, un tas bija kashmars, man tik shausmiigi patika, taadas empocijs wub.gif un tad animenfo.com saaku mekleet related smile.gif Un traapijaas man Saikano smile.gif I just love anime and I'm proud to be an OTAKU smile.gif
+Quote Post
Rob_X
post Feb 19 2004, 15:03
Post #5

Shishaku

From: Riga

Cik shitam ir seriju un kur var dabut ? Saikano t.i.
+Quote Post
volzha
post Feb 19 2004, 17:25
Post #6

Danshaku

From: Latvia, Riga

Ehh man pirmaas 5 seerijas vismaz likaas garlaiciigas. Nenjem mani shitaas meiteniites probleemas . biggrin.gif

--------------------
IPB Image
Lai ko ar teiktu, bet paliekot vecākam, daudzi tīņu vecuma hobiji un intereses nemainās.
+Quote Post
CryRat
post Feb 19 2004, 20:17
Post #7

Danshaku

QUOTE (Robik)
Cik shitam ir seriju un kur var dabut ? Saikano t.i.
QUOTE (kaarleens)
N00b tev uz hdd nestaav ja ne tad ieshu ciemos pakalj
kopā ir 13ep... un man ir visas + special ļoti labā kvalitātē no E-F & A-E fansuba... var sarunāt...

QUOTE (volzha)
Ehh man pirmaas 5 seerijas vismaz likaas garlaiciigas. Nenjem mani shitaas meiteniites probleemas .
katram savs... dažam NGE dažam Chobits dažam Lain... kā kādreiz kādā forumā kāds man teica tad ar anime labā lieta ir tāda ka katrs var atrast tādu kura tiešām ļoti ļoti patiks smile.gif

--------------------
+Quote Post
AlexMak
post Feb 22 2004, 00:16
Post #8

Jinushi
**

From: Ventspils

QUOTE (CryRat @ Feb 19 2004, 07:17 PM)

[/QUOTE]katram savs... dažam NGE dažam Chobits dažam Lain... kā kādreiz kādā forumā kāds man teica tad ar anime labā lieta ir tāda ka katrs var atrast tādu kura tiešām ļoti ļoti patiks smile.gif

Man viss patiik. Shos visus redzeeju, riktiigi laps. Istajam otaku vienalga kuraa gadaa multene ziimeeta un kaadaa veidaa.

--------------------
Don`t hate the player, hate the game!
+Quote Post
kaarleens
post Feb 23 2004, 09:13
Post #9

Hentai

Group: Jounin
From: Jelgava

Noskatiijos shonakt Saikano liidz 4 riita skatiijos taga esmu 7 no riita darbaa ehhh kaut seerigi un beediigi viss ir. Sizhets taa ierauj sevii ka nevar nemaz no taa visa atiet sad.gif naz vai es gribeet taada veida animes vel daudz skatiities
ph34r.gif mans veerteejums 10/10 cilvekiem kam patiik labsirdiigas un filminjas ar labaam beigaam ljoti nopietni iesaku shito neskatiities

--------------------
PERVERTS HELPING PERVERTS
image
+Quote Post
Roze
post Feb 23 2004, 13:41
Post #10

Hakushaku

Kas attiecas uz beigaam (jebshu varbuut jaunu saakumu) taas nav sliktas (*no spoilers*) vienkaarshi celljsh liidz vinjaam ir gauzhaam gruuts..
+Quote Post
n00b
post Feb 23 2004, 22:34
Post #11

Heimin
*

QUOTE (kaarleens @ Feb 23 2004, 08:13 AM)
Noskatiijos shonakt Saikano liidz 4 riita skatiijos taga esmu 7 no riita darbaa ehhh kaut seerigi un beediigi viss ir. Sizhets taa ierauj sevii ka nevar nemaz no taa visa atiet sad.gif naz vai es gribeet taada veida animes vel daudz skatiities
ph34r.gif mans veerteejums 10/10 cilvekiem kam patiik labsirdiigas un filminjas ar labaam beigaam ljoti nopietni iesaku shito neskatiities

tes buutu es smile.gif)) esp peec KIMI GA NOZUME EIN tik taadus gribu smile.gif vai nu komedijas smile.gif))
+Quote Post
CryRat
post Feb 27 2004, 05:08
Post #12

Danshaku

QUOTE (n00b)
...ar labaam beigaam...
QUOTE (Roze)
Kas attiecas uz beigaam (jebshu varbuut jaunu saakumu) taas nav sliktas (*no spoilers*) vienkaarshi celljsh liidz vinjaam ir gauzhaam gruuts..

spoilers ahead !

hmm... a jūs to pašu ko es skatījāties vai kā ? Chise nomirst... :'( visa planēta tiek iznīcināta... kā var būt vēl sliktākas beigs ? :/ nu labi... nebija jau galīgi sliktas... bet no labām jau tālu gan...

--------------------
+Quote Post
Roze
post Feb 27 2004, 05:31
Post #13

Hakushaku

hmm... a jūs to pašu ko es skatījāties vai kā ? Chise nomirst... :'( visa planēta tiek iznīcināta... kā var būt vēl sliktākas beigs ? :/ nu labi... nebija jau galīgi sliktas... bet no labām jau tālu gan...

Visa beigas ir kaa jauna saakums?! Jebshu paveero 13. epizodes beigas vairaak smile.gif

"We fell in love. And we lived on."
+Quote Post
jurc
post Sep 12 2005, 00:33
Post #14

Tennou

Group: Jounin
From: Liepāja

Noskatījos arī beidzot! Biju gaidījis kautko līdzīgu Kimi Ga Nozume Ein, bet šī nebija no tām drāmām kur pie katra aizkustinoša momenta birdnāt asaru. Bet tā vietā saņēmu tiešām labu drama un sci-fi apvienojumu. Noskatījos visas 13 epas nonstopā, ko nemaz nebiju plānojis darīt. Sižets un darbība tiešām aizrauj.
Es arī droši dodu 10/10. Must Seen!
Vienīgi sākumā likās ka Chise pēc izskata ir vēl bērns lai starp viņiem būtu nopietna mīlestība... bet nu ar laiku viss noskaidrojās un pieradu.

--------------------
IPB Image
I have anime to thank for my life now,my attitude,my friends,i have learned lifes greatest lessons through simple anime.They are my sanctuary.
+Quote Post
Kagome
post Dec 31 2005, 01:07
Post #15

Fire Rose

From: guarding Hell's gates

saikano noskatiijos un OVA's arii...un varu teikt, epas bija daudz interesantaakas.......sizjets ljoti labs, ost arii labs
es dodu arii 10/10 Must See gabals biggrin.gif

--------------------
+Quote Post

2 Pages V  1 2 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14 June 2025 - 14:04