IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

2 Pages V < 1 2  
Closed TopicStart new topic
> cosplay teerpi, virsraksts izsaka visu
Tomoko
post Feb 4 2007, 19:53
Post #16

Shishaku

Group: Chuunin

Catgirl, vai tev nepietiek jau ar to, ka tev ieteica kinostudiju? Tu nemāki paņemt telefonu un piezvanīt 1188, uzzināt kur atrodas vietus, kur tērpus var nonomāt? Vai tas tiešām ir tik grūti? Es domāju, ka informācija ir sniegta pietiekami, un ja jau tu reiz to nemāki pielietot, tad tā nudien nav mūsu vaina. Ja vēlies, vari griezties pie savām drawdzenēm. Varbūt viņam būs tās īstās, kurām palūgt tērpus. Un ja tu joprojām ar saviem pirkstiņiem neproti uzrakstīt "google.lv" ,meklēšanas lodziņā ierakstīt "tērpu noma" un atrast šo saiti, tad es varu par tevi brīnīties..
Ja jau tu reiz šo pasākumu organizē, tad vajadzēja visu smalkāk izplānot, kur šos tērpus dabūt.

This post has been edited by Tomoko: Feb 4 2007, 19:55
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Kikyou
post Feb 5 2007, 16:43
Post #17

Kami-sama

Group: Chuunin

QUOTE(Tomoko @ Feb 4 2007, 18:53) *

Catgirl, vai tev nepietiek jau ar to, ka tev ieteica kinostudiju? Tu nemāki paņemt telefonu un piezvanīt 1188, uzzināt kur atrodas vietus, kur tērpus var nonomāt? Vai tas tiešām ir tik grūti? Es domāju, ka informācija ir sniegta pietiekami, un ja jau tu reiz to nemāki pielietot, tad tā nudien nav mūsu vaina. Ja vēlies, vari griezties pie savām drawdzenēm. Varbūt viņam būs tās īstās, kurām palūgt tērpus. Un ja tu joprojām ar saviem pirkstiņiem neproti uzrakstīt "google.lv" ,meklēšanas lodziņā ierakstīt "tērpu noma" un atrast šo saiti, tad es varu par tevi brīnīties..
Ja jau tu reiz šo pasākumu organizē, tad vajadzēja visu smalkāk izplānot, kur šos tērpus dabūt.

Āmen. Vai kāds drawdzinsh nebūtu tik jauks un neaizslēgtu šo bezjēdzīgo topiku?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

2 Pages V < 1 2
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20 July 2025 - 20:50