![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
traļļalā... nekā nopietna, vnk niekojos. maacos ar inkscape kko ieksh gimp krāsojamu panākt...
![]() ![]() To, ka nemāku krāsot, jau zinu ![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
Nevis nemaaki kraasot, bet neeeno (nemaz) un skatos, ka tev dikti patiik masiivas, trulas, viengabala virsmas (reference uz matiem un zodu), tas bojaa kopskatu
-------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
a tās ir tikai uz ātro salietas krāsas, lai noslēptu palīglīnijas, kuras citādi nevarēju saprātīgi aizvākt
![]() ![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Shatako |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 251 Joined: 19-August 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Tātad.. Kas viņai noticis ar acīm (ar acu baltumiem)?! Kāpēc tie ir ādas krāsā?
Ak es.. Drošvien kkāda krutā slimība!.. XD -------------------- ![]() !FAT ANIMALS ARE HORNY! C: |
enigmo |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Pat nezinu smieties vai raudāt!!!
![]() |
lilion |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 315 Joined: 2-May 06 From: Braindead land ![]() |
Spaaaams <__<
smejies, jo ka teicis Vailds "ja alu cilveks prastu smieties, cilvēces vēsture būtu savādāka" Tenma izmanto layerus katrai detaļai, lai nesaplūstu kopa un trenejies -------------------- |
enigmo |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Ko?
![]() |
Tenma |
![]()
|
vispaar es normaali arii izmantoju layerus
![]() ![]() ![]() ![]() a varbūt labāk bez brillēm? ![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
Taa pati kantainaa galva jaunaa variaacijaa
![]() -------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
Tenma |
![]()
|
Taa pati kantainaa galva jaunaa variaacijaa ![]() piedod, bet pagaidām es pacentīšos šo labākā formā izstrādāt... seja drīz jau būs krietni saprātīgāku ēnojumu ieguvusi un lēnām ķersos arī pie matiem ![]() ![]() laikam šis jau ir gandrīz spams ![]() This post has been edited by Tenma: Jun 10 2007, 15:28 -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
Holy Jesus! Shis jau ir labs, bet man nepatiik tas, ka taa galva ir kantaina (noraade uz apakshzhoklja malaam) Bet kraasot tu shkjiet esi iemaaciijusies, lieliski
-------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
Tenma |
![]()
|
Holy Jesus! Shis jau ir labs, bet man nepatiik tas, ka taa galva ir kantaina (noraade uz apakshzhoklja malaam) Bet kraasot tu shkjiet esi iemaaciijusies, lieliski man patīk, ka Tev patīk... ![]() ![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
nu vispār jau būtu ok, bet man vienalga nepatīk. seja ir nepievilcīga. man nu nekādīgi nepatīk mati, un uzacis ir vienkārši šausmīgas. tās ir stipri par biezu. zods ir stipri par klucīgu, un lūpas, kādus pāris mm par augstu. un deguna spīdums ir dīvainīgs. :/
turpini mācīties, un izdari taču kaut ko ar tiem matiem. kaut kā ieēno, un uztaisi normālis galus. This post has been edited by Asuka: Jun 11 2007, 12:44 -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Tenma |
![]()
|
nu vispār jau būtu ok, bet man vienalga nepatīk. seja ir nepievilcīga. man nu nekādīgi nepatīk mati, un uzacis ir vienkārši šausmīgas. tās ir stipri par biezu. zods ir stipri par klucīgu, un lūpas, kādus pāris mm par augstu. un deguna spīdums ir dīvainīgs. :/ turpini mācīties, un izdari taču kaut ko ar tiem matiem. kaut kā ieēno, un uztaisi normālis galus. kā jau minēju, darbs ne tuvu nav pabeigts un degunam nopietnāks eenojums tik vakar veelu vakaraa tika saakts mēģināt iegūt, bet vēl nav izdevies, jācaurcūko fotogrāfijas... kkad šodien domāju bik ap to degunu padarboties. mati ir iezīmēti tikai tik, lai viņa nebūtu plikpaure ![]() Par viņas izskatu: Uzacis viņai ir pat plānākas kā man ![]() P.S. nju lābi, vai šitā labāk tas zods izskatās? muti pabīdīju un bik pamainīju, bet degunam pagaidām nepieķēros... ![]() This post has been edited by Tenma: Jun 11 2007, 18:25 -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
enigmo |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Tu šito briesmoni vēl ilgi te čakarēsi? Tak sāk jau apnikt, nekāda progressa...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 10:52 |