![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Maruta |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 26 Joined: 22-August 06 ![]() |
[removed]
nu...cik traki ir?...bet man patīk;;; This post has been edited by Maruta: Mar 14 2014, 02:49 |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Ļoti laba galereja... Daudz fanartu... Daži man ļoti patik.
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Atnācu, ieraudzīju, pievienoju watcham. Ir smuki, jap.
|
Maruta |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 26 Joined: 22-August 06 ![]() |
oo, paldies^^
|
Ami |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 86 Joined: 9-February 07 ![]() |
ūberīgi. loti labi! Fantastic!
|
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
eu, eu, eu baigi labi. man dikti patīk. sakura chan labi uzzīmēta, un tā blondā beibe ar rozā kleitu ar baigi labā. nu neko piebilst...
-------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Cartoon network stuff kinda rullz tavā izpildījumā. Blue ir kawaiigaaks kaa parasti, lai gan vinjsh jau t;āpat bija kawaii... :3
Ir darbi, kas patīk, ir darbi, kas nepatīk tik ļoti kā tie, kas patīk. vispaar ir okei, eertaak, protams, ja jaunos darbinjus ieposto arii sheit... aiztaupa rakaashanos ^.^ -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 18:05 |