![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Gribu bildes.
Atsauksmes arī nenāktu par ļaunu... Oh well, manuprāt šis Incis bija diezgan krapīgs, jo bija auksti. Nākamais plānots uz Maija sākumu, so būs siltāk un es (palīgā ņemot alt ![]() -------------------- ![]() |
Iori Yagami |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 293 Joined: 22-May 05 From: I'm happy in the otaku ![]() |
Njem mani palīgā arī
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- I'm Iori Yagami... And still I got knocked down by +Chibi+
![]() Tsuki o miru tabi omoidase |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
Mjaa, visnotalj shausmiigi bija :/ Es gan bildes negribu... lol
|
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
Nākamais plānots uz Maija sākumu, so būs siltāk un es (palīgā ņemot alt ![]() Man likaas ka bija runa par apriilja saakumu ![]() oh well :0 lai iet maijs, vismaz buus daudz siltaak ![]() -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
Pasākums bija...normāls. Bija savi plusi un mīnusi. Visu izbojāja aukstums.
![]() ![]() Man arī kautkā nekārojas tās bildes redzēt... Starpcitu Shaisuke, vai tevis sabildētās bildes arī tiks publicētas? -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Kentaishi |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 108 Joined: 10-May 06 From: Behind your shade. ![]() |
Tā kā biju pirmo reizi varētu teikt, ka esmu apmierināta. Daudz jaunu jauku cilvēku, tas neļāva manīt mīnusus un man pat nebija auksti. Vismaz ne pa dienu un vakarā, a vot naktī gan ar plediņiem varēja pamocīties XD protams salīdzinājumā ar Kloķi, kurš sākotnēji gulēja bez segas un pēc tam tika pie mazā rozā pleda man drošvien bija komfortablāk. Domāju, ka organizēšana ar katru reiz būs ar vien labāka un progress būs acīm redzams un rokām taustāms.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
Naktspukjiite |
![]()
|
![]() ecchi nāve ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 1-January 05 ![]() |
Oh well... laikam TĀDU pasākumu palaidu garām.
![]() |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Es saņemšos un salikšu bildes. Ayumi un SUD, be afraid!
-------------------- ![]() |
sandzi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 355 Joined: 27-January 05 From: purv4iks ![]() |
izskatas kad jums gaja jautri aukstuma.... es jusu vieta nemeginatu ziema parak daudz planot savadak vel atsalsies un tad vairs nebus realo cilveku
![]() ![]() |
Seila |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 406 Joined: 6-March 05 From: Rīga ![]() |
Pasākumam nebija ne vainas. (kaut gan no rīta jutos kā pabijusi ledusskapī
![]() -------------------- The ice cream mafia is taking over the world, so don't f*** with the ice cream man!!!
|
TRoTiLs |
![]()
|
Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 46 Joined: 12-August 05 ![]() |
galiigi garaam bija xD
vajdzeeja neieveerot noteikumus un njemt shnabi, buutu silti un viss kaartiibaa =P pirmaa reizee kad bij shaadaa otaku pasaakumaa tas bij viens no labaakajiem tusiem kaados vispaar esu bijis, bet shis bij viens no sliktaakajiem ![]() |
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
QUOTE vajdzeeja neieveerot noteikumus un njemt shnabi, buutu silti un viss kaartiibaa =P Vajadzēja mācēt nelaist garām savas izdevības, par cik pēc pasākuma ALK bija palikušas vēl divas pudeles destilāta. This post has been edited by GM: Feb 26 2007, 16:10 -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
šis bija pirmais šāda veida otaku pasākums uz kuru esmu bijusi, man kopumā patika ,bija daudz jauku cilvēku ... man pat aukstums īpaši prieku nebojāja. Tikai biju gaidījusi kko nedaudz savādāku ^.^ tikuntā bija kewl
![]() -------------------- Nori Nori Nori~ |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
vajdzeeja neieveerot noteikumus un njemt shnabi, buutu silti un viss kaartiibaa =P Dažiem tas bij pat par daudz... Bet pasāciens kā tāds bij garām - auksts un tagad i viegls drudzis. -------------------- |
Shaisuke |
![]()
|
Njem mani palīgā arī ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jā, Tu biji baigi foršais inkasents ![]() Troti, jūs uzturējāties nepareizajā istabā XD lol This post has been edited by Shaisuke: Feb 26 2007, 21:18 -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 11:29 |