![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
RobertST |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 5 Joined: 25-May 07 From: nezz kaut kur (prom no tevīm) ![]() |
Njaa caw visiem kas online ir un kas vell buus kaa jau juus redzat mani sauc RobertST un es esmu jauns members shajaa forumaa
Labi mazs info par sevi kaa jau juus visi es skatos anime ljoti daudz un veidoju amv clips no tiem un vissaadas citas lietas es esmu noskatiijies ljoti daudz anime un skatos ljoti daudz anime tie anime seriali ko esmu noskatiijies ![]()
Labi tas ir tikkai starts esmu noskatiijies vell daudz vairaak ![]() ![]() Bet nu labi mani top 3 fav anime shows are 1:Naruto Shippuuden 2:Dragonballz(good clacic) 3:Inuyasha(good love story) Tie ir mani top 3 fav animes (pagaidaam) ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
1. Ieej te: http://otaku.lv/index.php?showforum=3
2. Atrodi izveelni, kur rakstiits "From XX days" un izveelies "Show All" 3. Pashkjirsti visus topikus un atradiisi vairaakus taadus, kur cilveeki uzskaita, kuras anime vinjiem vislabaak patiik. 4. Veiksmi! Turpmaaku postoshanu kaadaa jau bijushaa topikaa, piem, te: http://otaku.lv/index.php?showtopic=2737&st=45 Es nezinu, vai topiku atstaat vai veert ciet, bet nosliecos uz otro, baidoties no iespeejamaa spama, kas saaksies, apspriezhot kraanu meeriishanos ar noskatiito animju skaitu/kvalitaati/izbaudiishanu. P.S. AMV var postot ieksh Offtopic, liidziigi kaa Hikaru kaadreiz dariija. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 22:08 |