IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages V  1 2 3 >  
Reply to this topicStart new topic
> GTO manga 8-25, Skani/tulkojumi
NOLF
post Aug 23 2004, 01:27
Post #1

Samurai

Group: Chuunin

Parasti ar mangām neaizraujos, taču pirms pāris dienām Animereactor eDonkey serverī pamanīju pirmos 8 čapterus un aiz gara laika, kā arī cieņas pret GTO sagādāju.

Astotajam čapterim izrādījās nepilns arhīvs, tā kā līdz šim esmu izlasījis tikai septiņus ar pusi. Trakoti gribas uzzināt, kas notiks tālāk smile.gif Cik zinu, kopā iznāca 25 grāmatas un storijs turpinājās stipri tālāk kā anime. Arī, man likās daudz interesantāk.

Nelaime tāda, ka GTO manga ir jau vairākus gadus kā licenzēta (Tokyopop) un gandrīz nekur nav atrodama (eDonkey/BitTorrent vismaz), izņemot visādus jokainus IRC serverus, ar kuriem man galā tikt neizdodas (downloadi nāk ar apmēram ~2-3 Kb/s un regulāri pārtrūkst).

Vai kādam no jums gadījumā nav kaut kur aizķērušies GTO čapteri 8-25? Izskatīšu visus piedāvājumus biggrin.gif

Protams, arī centīšos parādā nepalikt.

Edit: Ar čapteriem biju domājis sējumus. Saputrojos. Šobrīd arī meklēju vairs tikai 16-25 sējumu.

This post has been edited by driznaks: Aug 24 2004, 09:28

--------------------
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
kaarleens
post Aug 24 2004, 08:45
Post #2

Hentai

Group: Jounin
From: Jelgava

mmm man arii gribeetos dabuut visus luudzu izliidziet man ar neglaabjamaam gto fanam

--------------------
PERVERTS HELPING PERVERTS
image
+Quote Post
Tador
post Oct 20 2004, 11:38
Post #3

Hakushaku

Group: Kaigan Valde

Laimiigais... es vispaar atrast nevaru...
Ja vareetu ko sarunaat, es buutu vienkaarsh laimiigs!
Paraadaa nepalikshu, kaadi 300 gigi animes man veel ir smile.gif
+Quote Post
Shinobi-sama
post Oct 20 2004, 17:03
Post #4

Lost in own dreams

QUOTE(Tador @ Oct 20 2004, 11:38)
Paraadaa nepalikshu, kaadi 300 gigi animes man veel ir smile.gif
*

Tvaju matj blink.gif
Nosauc sarakstu... mosh atradiisies kas ieveerteejams dry.gif

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Tador
post Oct 20 2004, 17:08
Post #5

Hakushaku

Group: Kaigan Valde

cik saprotu, tas uz mani teemeets...
ok sarakstu ielikshu pie anime resursieim... itkaa jau vareetu buut resurss. (h)
+Quote Post
edg
post Oct 21 2004, 01:29
Post #6

limpene grauž aknas

From: PM

QUOTE(driznaks @ Aug 23 2004, 00:27)
Nelaime tāda, ka GTO manga ir jau vairākus gadus kā licenzēta (Tokyopop) un gandrīz nekur nav atrodama (eDonkey/BitTorrent vismaz), izņemot visādus jokainus IRC serverus, ar kuriem man galā tikt neizdodas (downloadi nāk ar apmēram ~2-3 Kb/s un regulāri pārtrūkst).
*

Nosauc jokaino IRC serveri un kanaalu, un ticu, ka kaarleens pieliks milzu puules un pacietiibu, lai sevis un muusu visu labaa tiktu pie taas mangas.

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post
Shinobi-sama
post Oct 21 2004, 11:31
Post #7

Lost in own dreams

Tam GTO vispaar ir vismaz 3 mangas un man lieaks ka 4 ariii iznaakusi kuraa ir apraksts par to kas netoiek peec TV. Animeeta ir tikkai 3. manga. Nu bet seraals ir super taakaa mangu palasiit man ar gribeetos

--------------------
IPB Image
+Quote Post
NOLF
post Nov 6 2004, 01:22
Post #8

Samurai

QUOTE(Shinobi-sama @ Oct 21 2004, 10:31)
Tam GTO vispaar ir vismaz 3 mangas un man lieaks ka 4 ariii iznaakusi kuraa ir apraksts par to kas netoiek peec TV. Animeeta ir tikkai 3. manga. Nu bet seraals ir super taakaa mangu palasiit man ar gribeetos
*

Uj, biju par šito topiku vispār aizmirsis >_<

Anyway, ja nu kādam/kādai tie pirmie 16 sējumi interesē, var man atsist PM un varam kaut kādu apmaiņu izdomāt. Runā, ka esot iznākuši skani nu jau līdz 18 sējumam, taču nav izdevies sadabūt - nav laika caurām naktīm jokainajos IRC kanālos sēdēt un gaidīt, līdz kādam labpatiksies 'voice' iedot. Pēdējoreiz, kad tur biju, visi jaunie sējumi bija uz 'voice restricted' Fserviem sad.gif

Runājot par storiju - anime storijs parāda pirmos 13-14 sējumus. Līdz brīdim, kad klase atgriežas no Okinavas. Pēc tam anime rāda sviestu, kurš mangā nemaz nenotiek.

Un, pirms GTO ir vēl 2 mangas - 1 sējuma Bad Company - kur Onizuka ir skolnieks, kurš izgāztuvē atrod 1 motociklu/iepazīstas ar Ryuiji/sapazīstas ar bandām un Shounan Juni....kaut kā tā, kur parāda, kā šie abi dodas uz Tokiju un pievienojas turienes bandām. Dikti daudz visāda satura esot, bet lasījis neesmu.

--------------------
+Quote Post
NOLF
post Nov 6 2004, 10:59
Post #9

Samurai

Šorīt pamanījos atrast torrentus priekš visiem 18 sējumiem. Pārbaudījis vēl neesmu, taču, ja ir vēlēšanās, varat pamēģināt:

http://www.hongfire.com/forum/torrents.php...t=gto&f=&sort=0

--------------------
+Quote Post
Shinobi-sama
post Nov 6 2004, 12:45
Post #10

Lost in own dreams

tu labaak atrodi visas 4 mangas Onizukam

--------------------
IPB Image
+Quote Post
kaarleens
post Nov 8 2004, 09:49
Post #11

Hentai

tāks to mangu kas uz torrentiem centīšos savākt tuvākajā laikā vispar manga nav slikta pašlaik saaku berserku lasīt manga satura ziņā saakumā pagaidām izskatās action bagātākā un intresantāka par anime

--------------------
PERVERTS HELPING PERVERTS
image
+Quote Post
edg
post Nov 9 2004, 04:28
Post #12

limpene grauž aknas

Veel aizvien un joprojaam skumstu, jo nevaru nekur dabuut 21-25 chapterus... sad.gif

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post
Shinobi-sama
post Nov 12 2004, 16:00
Post #13

Lost in own dreams

Gribu jap versiju Onizukam kādam ir? padalās vai vismaz ied linku kur nošņaukt biggrin.gif

--------------------
IPB Image
+Quote Post
edg
post Nov 12 2004, 22:12
Post #14

limpene grauž aknas

Taa, tagad par maniem GTO mangas mekleejumiem.

Peedeejaas nedeeljas laikaa esmu noteereejis desmitiem stundu GTO mangas mekleeshanaa. Esmu liidis visos iespeejamos IRC kanaalos, googleejis uz nebeedu, pat mekleejis cilveekus peec nikiem, suutiijis mailus un runaajies MSN, bet nu reiz man tas viss pieriebaas, jo laiks ir ljoti ljoti daudz izteereets, un esmu visu mekleeshanu beidzies. Ja kaads grib turpinaat, iesaku paburties pa http://im-linked.ggsekai.net/phpBB2/index.php , jo esmu dzirdeejis ka tur viens reiz esot izteicies, ka vinjam ir GTO japaaniskie skani (vai pat linkus licis, neatceros). Tas forums vispaar ir ljoti labs, tur daudz uzzinaaju.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Saaksim seciigi ar Onizukas un Ryuuji tikshanos - Bad Company.
Bad Company iztulkojushas visu vismaz 2 tulkotaaju grupas - MangaProject un Paizuriteam. Abi tulkojumi man ir.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Shonan Jun-Ai Gumi nav liidz galam iztulkots! MangaProject nodarbojas ar tulkoshanu, bet tulkoshanas aatrums ir taads, ka 2 gadu laikaa iztulkotas 4 volumes no kopaa esoshajaam 31. Cik man zinaams, neviens cits netulko.
Vieniigaa reaalaa "ceriiba" ir, ka Tokyopop shito mangu licensees un iztulkos angliski. Peec tam varees nopirkt anglisko versiju vai arii gaidiit, kad kaads pacentiisies ieskaneet.
http://www.tokyopop.com/news/surveys/surve...p?surveyid=1014

This is a survey about what manga that Tokyopop should license and translate into english, fill in Shounan Jun'ai gumi and it may be licenced! Wouldn't that be great!? =)

Taa kaa uz tulkojumu reaalas ceriibas tuvaakajos gados nav, meegjinaaju atrast japaanisko skanu, bet nesekmiigi. Cik zinu, var pasuutiit par 2$ volumee, tas buus 62$ par visu kopaa + suutiishanas izmaksas. Nezinu, cik taadi suutiijumi izmaksaa, bet man tas nav pa kabatai smile.gif
Tad ir veel viena interesanta, piemineeshanas veerta, lietinja sakaraa ar Syounan Jun-Ai Gumi. Nespeeju tam noticeet, bet taa nu gan buus, ka sen atpakalj ir bijusi anime peec shiis mangas mangas taisiita (OVA laikam). Bildiites apskatiities zem shii posta, bet visiem faniem (baac, kursh tad veel shitik taalu buus aizlasiijies, ja ne fani) lasiit sheit: http://im-linked.ggsekai.net/phpBB2/viewto...er=asc&start=75
Luudzu visiem, kas saprot japaanju valodu, saprast
1) Vai taa tieshaam ir peec Shounan Jun-Ai gumi taisiita?
2) Kaads ir anime nosaukums??? (Diezgan svariigi zinaat, lai vareetu mekleet tongue.gif)

GTO mangu ir tulkojushi visvisaadi cilveeki, un man nav ne sajeegas, ne vairs arii veeleeshanaas noskaidrot, kas tieshi. To atstaaju citiem izpeetiit. Skaidrs ir tikai viens - GTO tika tulkots pilnaa sparaa, bet tad mangu izdomaaja licenseet. Taa kaa oficiaali tulkot nedriiksteeja, cilvekiem bija jaasaak dariit tas pa kluso, bet kaa jau mees zinaam - kas pa kluso, tas leeniiteem un parasti nekvalitatiivi. Taapeec nav iztulkota manga apmeeram 21-25 volumes. Bet taa kaa manga ir licenseeta, notiek taas oficiaalaa tulkoshana. Diemzheel Tokyopop lapaa par volume 24 rakstiits: "This title is expected to become available on 2005-05-10", un tulkoshanas aatrums tiek paredzeets volumei 2 meeneshi. Tas noziimee, ka viss buus iztulkots 2005. gada juulija vidu, skani cerams buus jau 2005. gada beigaas. Tas ir taalu, bet tuvaak nekaa ceriiba tikt pie Shounan Jun-Ai Gumi. Pie tam, vareesim dabuut kaartiigas izdevnieciibas tulkojumu.
Pasham man taa manga ir diezgan sameetaata no dazhaadiem avotiem.
Daudziem ir japaaniski visa manga papiira formaa, bet, lai cik tas stulbi arii nebuutu, nevaru dabuut ciet nevienu normaalu cilveeku, kam buutu elektroniskaa veidaa. Skaniem buutu jaabuut tiem, kas kaadreiz ir tulkojushi, bet tie ljaudis ar augsitem principiem - nedalaas.

Luudzu visus, kam ir kaut 1 volume no GTO mangas, kas nav taada, kas man (ja man atstarpes vietaa ir "_", tad tas ir tas pats fails), iemest man privaatajaa faila nosaukumu.

Mani GTO mangas faili:

GTO_Extra_ch01.zip
GTO_Extra_ch02.zip
GTO_Vol01_ch01-05.zip
GTO_Vol02_ch06-14.zip
GTO_Vol03_ch15-23.zip
GTO_Vol04_ch24-32.zip
GTO_Vol05_ch33-41.zip
GTO_Vol06_ch42-50.zip
GTO_Vol07_ch51-59.zip
GTO_Vol08_ch60-68.zip
GTO_Vol09_ch69-77.zip
GTO_Vol10_ch79-86.zip
GTO_Vol11_ch87-92.zip
GTO_Vol12_ch93-97[m-u].zip
GTO_Vol13_ch098.zip
GTO_Vol13_ch099.zip
GTO_Vol18_c142.zip
GTO_Vol18_ch143.zip
GTO_Vol20_ch158-163.zip
GTO_Vol20_ch164.zip
GTO_Vol21_ch165[m-u].zip

gto_-_v13c099[sirhc].rar
gto_-_v13c100[sirhc].rar
gto_-_v13c101[sirhc].rar
gto_-_v13c102[sirhc].rar
gto_-_v13c103[sirhc].rar
gto_-_v13c104[sirhc].rar
gto_-_v13c105[sirhc].rar
gto_-_v13c106[sirhc].rar
gto_-_v14c107[sirhc].rar
gto_-_v14c108[sirhc].rar
GTO_-_v14c109[sirhc].rar
GTO_-_v14c110[sirhc].rar
GTO_-_v14c111[sirhc].rar
GTO_-_v14c112[sirhc].rar
GTO_-_v14c113[sirhc].rar
GTO_-_v14c114[sirhc].rar
GTO_Vol11_ch87-92.zip
GTO_Vol12_ch93-97[m-u].zip
GTO_Vol13_ch098.zip
GTO_Vol15_ch115-123.rar

gto - v16c124[sirhc].rar
gto - v16c125[sirhc].rar
gto - v16c126[sirhc].rar
gto - v16c127[sirhc].rar
gto - v16c128[sirhc].rar
gto - v16c129[sirhc].rar
gto - v16c130[sirhc].rar
gto - v16c131[sirhc].rar
gto - v16c132[sirhc].rar
gto - v17c133[sirhc].rar
gto - v17c134[sirhc].rar
gto - v17c135[sirhc].rar
gto - v17c136[sirhc].rar
gto - v17c137[sirhc].rar
gto - v17c138[sirhc].rar
gto - v17c139[sirhc].rar
gto - v17c140[sirhc].rar
gto - v17c141[sirhc].rar
gto - v18c142[sirhc].rar
gto - v18c143[sirhc].rar
gto - v18c144[sirhc].rar
gto - v18c145[sirhc].rar
gto - v18c146[sirhc].rar
gto - v18c147[sirhc].rar
gto - v18c148[sirhc].rar
gto - v18c149[sirhc].rar
gto - v18c150[sirhc].rar

Pashreiz meegjinu atvilkt "GTO v.10 - v16-132.rar". Ja kaadam ir izdevies, padodiet zinju!

Ja kaads veelas tikt pie kaadas mangas, es seezhu #anime.lv@irc.apollo.lv

Bildes no Shounan Jun-Ai Gumi animes:
image
image

--------------------
+Quote Post
ShinChan
post Nov 12 2004, 23:46
Post #15

ultrafilozofs

From: durdom

blink.gif Man nav ko teikt...
Gribu vienīgi pajautāt, kāpēc tev šī manga tik būtiska?

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post

3 Pages V  1 2 3 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15 June 2025 - 19:10