![]() |
![]() ![]() |
![]() |
tostermaize |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 371 Joined: 1-September 04 From: Riga ![]() |
kaads man varētu paskaidrot kaada atsķirība starp anime un manga???
-------------------- ![]() |
deBUGa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 374 Joined: 25-May 04 ![]() |
Nu ja taa rupji runaajot, tad
Anime - animaacijas filma (multfilma) Manga - komiks -------------------- viss augstāk uzrakstītais nepretendē uz absolūto patiesību un ir tikai mans subjektīvais viedoklis...
|
tostermaize |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 371 Joined: 1-September 04 From: Riga ![]() |
man ar šiem japāņu nosaukumiem ir problēmas saprotu tikai kas ir anime
![]() ![]() -------------------- ![]() |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Es nekad nebiju domājusi, ka Manga un Anime ar ko atšķiras...zinu tikai...to ko skaļi nesaka...
-------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(Halina @ Oct 26 2004, 14:35) Luuuuudzu, pasaki, ko skalji nesaka! klusiiteem... -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:14 |