![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Es vispār nesaprotu par ko te iet runa. Nevienu teikumu nesaprotu šajā topikā.
![]() ![]() Labi, nav mana darīšana, tāpēc šo postu nerakstīšu. This post has been edited by Hikaru: Jun 16 2007, 13:29 |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
Ghoul, kur Tava žilete? Tu neesi īmõ xPPP
Kas Emo ir tik kruts? Es laikam esmu akla, jo nesaskatu viņu freaky izskatā ko krutu. -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Winry |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 434 Joined: 1-June 05 ![]() |
Tokio Hotel nav emo grupa! Eiropas hitu rādio nav emo rādio stacija, Latvijā īsti emo ir varb kādi 5-3! Video kuru es iebāzu (how to be emo) ir paskaidrots kā tādam kļut un kas tas ir.. ![]() Tu drošvien tā saki, tāpēc ka tev patīk TH un tu raudi ikreiz kad redzi viņus(no laimes, protams), un arī Eiropiešu radio tev nav emo, jo tur taču raida visstilīgākās melodijas visā visumā(Timberlake, Timberland un citi stilīgi lopi), bet tā teksts tāds paglumšs un emocionāls, I can't, I think I'm gonna cry... This post has been edited by Winry: Jun 18 2007, 19:20 -------------------- "Describe your sorrows and desires, the thoughts that pass through your mind and your belief in some kind of beauty - describe all these with heartfelt, silent, humble sincerity and, when you express yourself, use the things around you, the images from your dreams and the objects that you remember." (Rainer Maria Rilke)
|
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
Tokio Hotel nav emo grupa! Eiropas hitu rādio nav emo rādio stacija, Latvijā īsti emo ir varb kādi 5-3! Video kuru es iebāzu (how to be emo) ir paskaidrots kā tādam kļut un kas tas ir.. ![]() Tu drošvien tā saki, tāpēc ka tev patīk TH un tu raudi ikreiz kad redzi viņus(no laimes, protams), un arī Eiropiešu radio tev nav emo, jo tur taču raida visstilīgākās melodijas visā visumā(Timberlake, Timberland un citi stilīgi lopi), bet tā teksts tāds paglumšs un emocionāls, I can't, I think I'm gonna cry... oiiii, tas nu bija uzbrauciens... nu, labi, bet, ja tā padomā, tiešām, cik tad latvijā varētu būt īstu emo? es domāju, ka neviens. pie mums vēl tos rietumu mēslus nav tik ļoti ievazājuši, lai mēs spētu atzīt emo par mūsu sabiedrības sastāvdaļu. -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
man domaat - vairums no gotisko tiinju (kuru @LV nav maz) ir zem emo panta norakstaami. vismaz starp tiem liela kaudze ir ar klasiskajiem "mani neviens nesaprot", "veenas griezt ir kuuli" utml utjp. kaut nu peedeejais tiem izdotos
![]() |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Un? No vienas pārgrieztas vēnas nevar rasties tāda asiņošana, lai noliktu dakšiņu - tam vajadzētu pārgriezt kādu artēriju.
|
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
nu un? tas, ka es graizu vēnas(piemēram), vēl nenozīmē, ka esmu emo. tiklab es varu graizīties, jo es saderēju, ka to varu izdarīt, vai arī, piemēram, gribējās pārbaudīt, vai ar pildspalvu var pārdurt ādu. lai kļūtun emo, jābūt pilnam komplektam. mūsu līdzgājēji jaunieši pagaidām aizņēmušies vien stilu un man biksesslīdnosttāpēcesukruts variantu. neko vairāk par mēģinātājiem mūsu valstī neatrast.
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
man domaat - vairums no gotisko tiinju (kuru @LV nav maz) ir zem emo panta norakstaami. vismaz starp tiem liela kaudze ir ar klasiskajiem "mani neviens nesaprot", "veenas griezt ir kuuli" utml utjp. kaut nu peedeejais tiem izdotos ![]() Jaapiekriit. Neviena no subkultuuraam nav ar stingri defineetaam robezhaam, it iipashi peedeejaa laikaa, kad saradushies visaadu, izteikti liidziigu, stilu- saakot ar pankiem > metaalistiem >gotiem > emo un citiem tamliidziigiem kadriem. Manaas aciis tie ir paar vienu kaarti metami, jo savaa ideologjijaa- protestaa pret kaut ko- neatshkjiraas. Niks no sevis taisa muljkji, censdamies izraadiit savas absolutaas zinaashanas anatomijaa... Kahi, tu aciimredzot neesi sapratusi teikto, kas gan mani nepaarsteidz, bet, kur Niks, shkjiet, tikai izliekaas, tev tas sanaak absoluuti dabiski. |
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
Geji, geji, jūs visi esat geji.
Lūk, tas, principā, arī ir mans vienīgais devums šajā diskusijā. This post has been edited by GM: Jun 19 2007, 16:23 -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
es neesmu ge_js. esmu lezbietis
![]() a par pilnu vai nepilnu emo paziimju komplektu .. man diezgan vienaldziigas notariaali apstiprinaatas iistena emo aplieciibas. derdz visa taa varza bez iipashiem iznjeemumiem. vegjeteejoshi paraziiti uz sabiedriibas kakla, kas nez kaapeec kljuvushi moderni. |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Niks no sevis taisa muljkji, censdamies izraadiit savas absolutaas zinaashanas anatomijaa... Nikam vienkārši apnicis dažādos latviešu forumos (īpaši jau otaku.lv pēdējā pusgada laikā un tieši no Church puses) lasīt par to, kaut nu tiem emo beidzot izdotos noasiņotu ar to savu vēnu graizīšanu, tāpēc Niks muļķīgā veidā cenšās atgādināt cilvēkiem pamatskolas bioloģijas vielu.This post has been edited by Niks: Jun 19 2007, 01:32 |
Church |
![]()
|
laikam ir mainiijusies pamatskolas biologjijas programma. vismaz padomju laikaa neatceros pasniegtu veiksmiiga suiciida statistiku piesaistiitu pie griezhamo asinsvadu veida izveeles. tiiri pragmatiski apsverot liekas, ka pagruuti noasinjot bojaajot kapilaarus (kaut gan ja bojaa vairumu vienlaiciigi, eg. novelkot visu aadu, varbuut taa pietiks?). gan aortas, gan arteerijas, gan veenas ir atshkjiriiga diametra un noziimes, un nezkaapeec liekas pilniigi iespeejama naave griezhot arii pietiekoshi lielas veenas, it sevishkji, ja paleenina asins koagulaaciju un bruuces laiciigu sadziishanu, eg. citeejot biezhi dzirdeeto graiziishanos vannaa & stuff. vajadzees sazvaniit bijusho biologjijas skolotaaju, precizeet.
![]() |
Tramvajs |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 138 Joined: 25-June 06 From: 5. tramvaju depo Brīvības ielā 191 ![]() |
Galvenais nepieiet šai emo tēmai nopietni.
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
emo nav tikai ārējais izskatas, īmo ir dvēseles stāvoklis. hehehhehehe...
īmo ir ļoti vienkārši atšķirt no gotiem, bet nu, ja jums nav loģiskās domāšanas un analītisko spēju, varat visus mest vienā čupā, kāda gan tur atšķirība.. cilvēks paliek cilvēks. -------------------- ![]() |
Shatako |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 251 Joined: 19-August 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Tokio Hotel nav emo grupa! Eiropas hitu rādio nav emo rādio stacija, Latvijā īsti emo ir varb kādi 5-3! Video kuru es iebāzu (how to be emo) ir paskaidrots kā tādam kļut un kas tas ir.. ![]() Tu drošvien tā saki, tāpēc ka tev patīk TH un tu raudi ikreiz kad redzi viņus(no laimes, protams), un arī Eiropiešu radio tev nav emo, jo tur taču raida visstilīgākās melodijas visā visumā(Timberlake, Timberland un citi stilīgi lopi), bet tā teksts tāds paglumšs un emocionāls, I can't, I think I'm gonna cry... Jā protams.. Tu nosauci pilnīgu manu pretstatu! Man riebjas TH un es neklausos visus tos "stilīgos" hitus.. Tur pretīm es klausos alternatīvo, roku, pank-roku, J-roku, J-popu utt. Tavs koments bija pilnīgi nevietā, jo tu nespēj spriest par to, kas man patīk un kas nē. Kas attiecās uz visu to emo lietu.. Kā jau iepriekš minēju Latvijā nav tādu īstu emo tāpēc arī tāda stila nepastāv. Mēs protams varētu izgudrot jaunu stilu, kas sauktos "Latvian emo". Tas nebūtu tā, kā pasaulē labi pazīstamais emo, bet gan tas pats vecais labais pokemons. Cilvēki negrib piederēt grupai pokemons. Ja viņi grib saukties tā tad lūdzu. Ir tikai dabiski, ka daudzi seko aktuālajam, protams, cilvēkiem tas nepatiks (ieskaitot mani) taču ja tu būsi īsts "Latvian emo" tad tev tas būs dziļi vienalga.. Bet watewa.. Šī diskusija ir samērā gluma.. :3 Ja cilvēks grib būt emo tad kāpēc ne? ;D This post has been edited by Shatako: Jun 19 2007, 13:49 -------------------- ![]() !FAT ANIMALS ARE HORNY! C: |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:57 |