![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Tramvajs |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 138 Joined: 25-June 06 From: 5. tramvaju depo Brīvības ielā 191 ![]() |
QUOTE Kā jau iepriekš minēju Latvijā nav tādu īstu emo tāpēc arī tāda stila nepastāv. Mēs protams varētu izgudrot jaunu stilu, kas sauktos "Latvian emo". Nu bet protams- mums tak nepareizs klimats te, pārāk auksts. |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
aam ..wtf?
kas shii par diskusiju? viss kas te notiek ir citu otakiešu apvainošana, kam to vajag? pilnībā piekrītu tigras teiktajam.... -------------------- Nori Nori Nori~ |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
ak, es noteikti esmu emo: raudu par visiem sīkumiem, skrāpēju sev ar cirkuli vai dauzu sienas līdz asinīm, lamājos, ka manai dzīvei nav jēgas, periodiski apsveru domu par pašnāvību, bet to atmetu, jo labāk pabojāju citu dzīves ar savu eksistenci, vislabāk jūtos melnās drēbēs un reizēm nokrāsoju arī melnus nagus vai plānoju kādu nogalināt, neviens mani sen vairs nesaprot, jo es vnk nevienu nelaižu sev klāt... sasodīts, es neesmu nekāda emo, man vnk pagaidām ir dzīvē melnā strīpa
![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Tenma, to sauc par pokemonisku raksturu. Meegjinaajumaa atrast ideaalu attieksmi pret dziivi, cirkulee caur visaadiem galeejiem variantiem. Iisti emo ir tie, kas PEEC nostabilizeeshanaas paliek pie druumaa gala. Vairumsh ljauzhu atrod kaut kaadu kompromisu starp savaam veelmeem un iespeejaam, un tiem nav vajadziiga masiiva pashkritika (veenazzzz gaizzziit) sevis motiveeshanai. Shitais naak ar laiku un stabili. Neesmu veel nevienu chetrdesmitgadiigu emo redzeejis.
P.S. Shitais posts atgaadina manu bakalaura darbu. Iiss, koncentreets, gar dzelzcelju, bet ne pa sliedi teemeets posts, un nav iisti saprotams, ko grib pateikt, arii man pasham ne. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
.. Iisti emo ir tie, kas PEEC nostabilizeeshanaas paliek pie druumaa gala. .. nevis pie druuma bet pie looseriska gala QUOTE .. Vairumsh ljauzhu atrod kaut kaadu kompromisu starp savaam veelmeem un iespeejaam, un tiem nav vajadziiga masiiva pashkritika (veenazzzz gaizzziit) sevis motiveeshanai. .. nevis pashkritika, bet liiki meegjinaajumi piesaistiit sabiedriibas/vecaaku/draugu uzmaniibu ar chinkstiem par nesapratni / visa sliktumu un t.sk. ar suiciida meegjinaajumiem. diezgan izplatiits tiinju komplekss. |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
agh, c'mon, sigfa, beidzam kasīties. es kādreiz esmu aprējusi tās stulbības, ko tev gadījies sarastīt??
gome par off. tomēr šī diskusija ievirzās citā gultnē. -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
Tenma, to sauc par pokemonisku raksturu. Meegjinaajumaa atrast ideaalu attieksmi pret dziivi, cirkulee caur visaadiem galeejiem variantiem. Iisti emo ir tie, kas PEEC nostabilizeeshanaas paliek pie druumaa gala. Vairumsh ljauzhu atrod kaut kaadu kompromisu starp savaam veelmeem un iespeejaam, un tiem nav vajadziiga masiiva pashkritika (veenazzzz gaizzziit) sevis motiveeshanai. Shitais naak ar laiku un stabili. Neesmu veel nevienu chetrdesmitgadiigu emo redzeejis. P.S. Shitais posts atgaadina manu bakalaura darbu. Iiss, koncentreets, gar dzelzcelju, bet ne pa sliedi teemeets posts, un nav iisti saprotams, ko grib pateikt, arii man pasham ne. starp citu, edg, paldies par manas pašapziņas plucināšanu jau "alfā". Ja nepamanīji, jau toreiz man bija šādi skrāpējumi ar cirkuli uz kājām. Jā, diemžēl es esmu tikai meitene un šķiet tiešām neko nesasniegšu, ja tādu attieksmi pret dzīvi saglabāšu. Priekā! Bet zini? es gribu mainīties, jo vēl joprojām vairāk esmu bērns kā pieaugušais, un atmest šo sasodīto pokemonisko raksturu un... vismaz reizi mūžā pierādīt, ka arī es kaut ko varu saniegt matinfo jomā, kaut arī esmu tikai meitene! -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
nevis pashkritika, bet liiki meegjinaajumi piesaistiit sabiedriibas/vecaaku/draugu uzmaniibu ar chinkstiem par nesapratni / visa sliktumu un t.sk. ar suiciida meegjinaajumiem. diezgan izplatiits tiinju komplekss. Var jau buut, bet imo ir izshkjiramas divas grupas - manis mineetaa un tevis mineetaa, kur es par IISTU emo uzskatu tikai sevis mineeto, bet tevis mineeto - par pokemoniem. starp citu, edg, paldies par manas pašapziņas plucināšanu jau "alfā". Ja nepamanīji, jau toreiz man bija šādi skrāpējumi ar cirkuli uz kājām. Jā, diemžēl es esmu tikai meitene un šķiet tiešām neko nesasniegšu, ja tādu attieksmi pret dzīvi saglabāšu. Priekā! Bet zini? es gribu mainīties, jo vēl joprojām vairāk esmu bērns kā pieaugušais, un atmest šo sasodīto pokemonisko raksturu un... vismaz reizi mūžā pierādīt, ka arī es kaut ko varu saniegt matinfo jomā, kaut arī esmu tikai meitene! Reizeem cilveekam paliidz pagruushana, lai vinjsh saprastu, ka speej nostaaveet. Reizeem nogaashana, lai vinsjh saprastu, ka speej piecelties. Mani uzskati kopsh taas reizes ir mainiijushies, bet es buushu tikai pateiciigs, ja mani nogaaziisi, iespiediisi peedu sejaa un teiksi: "Redzi, meesls, es to vareeju un izdariiju!". Lai es pieceltos un arii kaut ko izdariitu. Jo arii man ir shaubas par savaam speejaam. Es ciinos, taapat kaa tu. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Shumins |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Geji, geji, jūs visi esat geji. Lūk, tas, principā, arī ir mans vienīgais devums šajā diskusijā. Njap, miilu cilveekus raksturu - tos, kas sauc lietas iistos vaardos :3 (Analogi manas domas par EMO zeeniem). Kas tas par neizdevushos pusaudzi, kas kaa siicis njem un birdina asaras... Slimiigi un piedauziigi. Varbuut esu no veciem barbariem, bet raudoshi viirieshi tieshaam ir geji ;P Normaalam viirietim tieshaam buutu jaabuut tam, kas sevi vareetu savaakt un tikt ar lielaam probleemaam galaa - nevis tikai birdinaat asaru. Ceru, ka shamaa pasuga izmirs ;P Bet citaadi liekas, ka taas pashas gadu tuukstoshiem ilgstoshaas jaunieshu probleemas meegjina risinaat tagad modernaak - caur nosaukumu EMO. EMO - tas pats vecais sick hormonu izvarotais zombijs (kjipa veel saukts jaunietis 13-17 peec vecaas mitalogjijas). Man personiigi gaudojoshi un niikuljojoshi cilveeki ljoti kaitina... Soft gay boys must DIE !!! Taada raudaashana un niideshana vairaak sievieshu padariishana - lai jau taam tas tiek ![]() ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
|
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Ehh, un atkal (jau kuro reizi?), šeit parādās vecā "labā" attieksme - "tu kaut kā atšķiries no manis?! Tu neiekļaujies mūsu, standarta "visi kā viens" sabiedrībā? Tu neesi "normāls"? Nelietis, maita, tad MIRSTI!! Nav tev vietas uz šīs pasaules." Jap, "This Land is made of Love & Peace" XD
Cik var lādēt un nolikt, tos, kam savādākas vēlmes un uzskati, attiecībā uz to, kā šķerdēt laiku, kas atvēlēts šeit, zemes virsū. Par visiem pārējiem dīvainīšiem man, piemēram, daudz vairāk nepatīk visi tie "austrumu gudrie", kas nu perfekti zin, kādam jābūt perfektam un ideālam cilvēkam un kā "pareizi" jādzīvo, par pamatu ņemot savu subjektīvo dzīves veidojumu. Nav un nebūs visi nekad vienādi, tas ir utopisks sapnis. Dabā, pavisam neatkarīgi no cilvēkiem, izveidojies tīri netaisnīgs likums, ka izdzīvo stiprākais. Tā arī ir. Un katrs cīnas, kā māk, vai kā uzskata par pareizu. Un t.s. emo šajā cīņā, vienkārši, piekopj nedaudz savādāku stratēģiju. Un kam būs bijusi taisnība, to redzēsim cīņas beigās. Nez, tas laikam kaut kāds dīvains cilvēku pašaizsargāšanās reflekss, iznīdēt tos savādākos. Nez, varbūt bailes vai skaudība, varbūt kādā dziļā zemapziņas stūrī mītoša šaubu drupata, kas neļauj mierīgi gulēt, jo, kas zin, moš tomēr tas viss emo-stuff nemaz nav tik nepareizs. Tik visiem tiem "normālajiem", kas ir nedaudz slimi ar savas "normalitātes" sludināšanu, šķiet, ir nelielas bailes to atzīt un viņi izvēlas vienkāršāko ceļu - iznīcināt. Nu tas tā, lai nebūtu jāsāk pārdomāt sava dzīve un uzskati. Es, personīgi nedz kaut kā baigi fanoju par visu to emo-stuff, nedz esmu gatavs pats krāsot sev melnus nagus, matus, whatever un sākt birdināt asaras par katru sīkumu.. Kā arī vēnas graizīt man šķiet nedaudz pretīgi. Tad labāk iet izbaudīt brīvo kritienu, lecot no kāda debesskrāpja jumta. Un tomēr, es arī tad nekrītu fanātiskā panikā, ja sastopos ar kādu, kas piekopj šo emo dzīvesveidu. Kas tur tik biedējošs? Pēc daļas, kas šeit sarakstīts, varētu padomāt, ka emo ir kaut kādi asinskāri nezvēri, kas spēj nogalināt no 100m attāluma paskatoties vien. Tip, apmēram tādas bailes lielajam vairumam emo nīdēju. Nu ja.. cik jau n-tās reizes no visādām filmām un sazin kā ir dzirdēts - cilvēki baidās no tā, ko nespēj izprast. Nesapratne -> bailes -> norobežotība -> naids -> vardarbība -> ciešanas. No offence, vienk, manas domas. -------------------- |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
panika? bailes? nonsenss.
- riebums. |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
okee..
Riebums..? Tik vien..? No kā tad rodas šis riebums? No personīgo interešu, uzskatu, mērķu, gaumju diametriālām atšķirībām? Parasti gan interešu(un piu,piu,piu.. visa pārējā) nesakritību gadījumā viss aprobežojas un apstājas pie šī fakta konstatēšanas. Bet. Pārmērīgi mēģinājumi uzspiest savus uzskatus par pareizajiem liecina par iekšēju nedrošību un bailēm par šo pašu uzskatu stabilitāti, esot kontaktā ar indivīdiem, kam domas atšķiras. This post has been edited by xikes: Jun 20 2007, 11:52 -------------------- |
Sērfijs |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 453 Joined: 30-May 05 ![]() |
... O Jung, Tu mūs atkodi, emofobi mēs esam, emofobi. Šķiet, ka viens no svarīgākajiem iemesliem kādēļ emo mums nepatīk īstenībā ir tas, ka šie atļaujās paziņot, ka ir bez maz vai izredzēto rase ar savu alternativitāti, saproti, dzīves pabērns, kam māte neiedeva naudu tusiņam tagad gauži lej asaras, paziņojot sabiedrībai, ka visi ir kā pēc viena ģīmja taisīti, t.i., pelēkā masa, bet viņš ir tas "true", kas atšķiras, kas seko saviem uzskatiem, kas ir tas, kas viņš vēlās būt, kas ir savu individualitāti un nu ir personība. Īsāk sakot, īmo mums derdzas, jo ir atraduši feiku individualitāti, kas gluži tāpat, kā pelēkā masa seko savdabīgiem sabiedrības standartiem, taču atļaujās mums bāzt sejā, ka šie ir īpaši. -------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
Church |
![]()
|
riebums par bezrakstura buutneem kas parazitee uz sabiedriibas un vecaakiem. neesmu noveerojis nevienu pashnodroshinaatu emo. lai gan muusdienu sabiedriiba ar pashreizeejo labklaajiibas liimeni speej uztureet diezgan daudz liekeezhu, tik un taa simpaatijas starp skudru un sienaazi nebuus sienaazha pusee. pat ja vinjam buus uzziimeetas piero tipa asaras atshkjiriibaa no fabulas origjinaala. var protams iedomaaties hipoteetisku salary man, kas briivajaa laikaa nomaina uzvalku pret kaut ko gotisku un dodas atpuusties/paraudaat/pasuicideet .. bet tam ir lielisks vaards/termins - 'posers'.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 03:20 |