![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Diāna. |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 2 Joined: 18-June 07 From: Latvija, Rīga. ![]() |
Hm, esmu jau šo te iepostojusi Draugos, domādama, ka kāds varēs palīdzēt, bet nekā.
Tātad Jautājums Jums šāds: Vai kāds / kāda , Rīgā, ieteicams arī Latvijā, nav redzējusi kādu Vietu, kur var nopirkt šos Japāņu stila Lietussargus. ![]() Protams derētu lielāku mazliet, bet nu, es ceru, ka Jūs sapratāt Domu. Paldies jau iepriekš .^^. |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
man nez kaapeec liekas, ka tie ir saulessargi, bet tas taa ..
- ebrejaa meegjinaats atrast? |
Diāna. |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 2 Joined: 18-June 07 From: Latvija, Rīga. ![]() |
Nu, ir redzēts, ka pasargā no Lietus arī .^^.
Varbūt liksies amzliet stulbi, bet, kas ir tas Ebrejs ? |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
Šķiet, Church domāja Ebuy'u ;D .
-------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Vakar redzēju Rīgā. Tik nevaru atcerēties tieši kurā vietā. Iespējams, ka tas bija iekš Origo, tur kur pārdod vīraku, vēja zvaniņus utt. Kreisajā stūrī uz plaukta stāvēja 2 gab.
Bet tie bija taisīti no tā paša materiāla no kā taisa parastos lietussargus, kas ir galīgi neforši ![]() -------------------- |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
jurc, tavā aprakstā es atpazīstu bungalo...tad vēl uz matīsa ielas ir zelta drakons...tur arī visādi tjipa''īstie'' sūģiki pa šitādām austrumu lietām.
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Ok, atcerējos, tas nebija iekš Origo.
![]() Meklē manus aprakstītos saules sargus Galerijā Centrs. Kaut kāda tur voodoo veikaliņā bija -------------------- |
Seila |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 406 Joined: 6-March 05 From: Rīga ![]() |
Voodoo un bungalo veikaliņi. Origo, Olimpija, Spice, Alfa. Rimi Imanta.
-------------------- The ice cream mafia is taking over the world, so don't f*** with the ice cream man!!!
|
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Es vēl zinu, ka Origo ir augšā viens veikaliņš, kur var nopirkt katana un visādas japāņu stuff, moš tur kādreiz parādās arī kāds šāds lietussargs, es nez gan, bet varētu būt.
-------------------- |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
šitās lietiņas oriģinālā veidā ir atrodamas tikai dārgos suvenīrveikalos.
Bastēja pasāžā redzēts... pāris gadus atpakaļ redzēju Imantā, tur kur Welnes, apakšā bija, suvnīru veikaliņš. Bet par tagadējo situāciju negalvošu. -------------------- ![]() |
Shatako |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 251 Joined: 19-August 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Man šķiet, ka avr nopirkt Origo- Bungalo! Maksā ~20 Ls ^__^
-------------------- ![]() !FAT ANIMALS ARE HORNY! C: |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 22:08 |