![]() |
![]() ![]() |
![]() |
sahara |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 8 Joined: 27-June 07 ![]() |
-------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
Arfija |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 295 Joined: 9-December 05 From: ♥fluffy world♥ ![]() |
man ljoti patiik acs un deguns. labi un diezgan smuki izstraadaatas lietas un detaljas!
![]() ![]() ![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Aci vajadzētu pietuvināt degunam,citādi ja noliksi otru aci tādā pašā attālumā no deguna....būs neglīti.Seju gan vajadzēja uzzīmēt un vairāk matu.Viss pārējais ir normāli.
Paskaties šito priekš acs: http://youtube.com/watch?v=vJ6S5u52YLQ Protams viss nav jāzīmē,bet priekšstatam vajag paskatīties. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Arfija |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 295 Joined: 9-December 05 From: ♥fluffy world♥ ![]() |
art, video labs!
![]() |
sahara |
![]()
|
![]() ![]() video bij tieshaam labs..bet taadas acis es nemaaceetu uzziimeet.. ![]() veel viens man darbinjss bet lloti sens... -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
O. Pēdējais ir ļoti labs. Vienīgais, deguns liekas nevienāds no abām pusēm, tb, labajā pusē [skatoties uz monitoru], tas ielokās vairāk, nekā kreisajā.
EDIT: Apskatījos tagad. Nu vairs tā neliekas, bet kaut kas man tai degunā liekas dīvains. Varbūt nāsis vajag pabīdīt nedaudz pa kreisi? :hm: This post has been edited by Mimi: Jun 29 2007, 11:33 -------------------- (sun)
|
sahara |
![]()
|
kad tu taa saki un es saaku ieskatiities man arii taa saak likties...
![]() -------------------- (\_/)
Alta Melissa |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 69 Joined: 7-June 07 ![]() |
Darbs labs un deguns man liekas normāls, janu vienīgi tas, ka ir pārāk liela atstarpe starp degunu un muti.
Varēji uzzīmēt matos taciņu ![]() Kreisā acs izskatās mazāka vai arī vaina ir plakstiņā.. nu nezinu, kkas tur liekas drusku dīvaini -------------------- If you don't go when you want to go, when you do go, you'll find you've gone.
|
Arfija |
![]()
|
moshka man zobs sapuudereejis smadzenes bet kkas man ar taam aciim atkal nepatiik!
![]() |
sahara |
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() te buus veel triiz mani ziimeejumi...bet tas videejais ir noziimeets..(es domaaju ka to jaw taa pat war redzeet..) -------------------- (\_/)
Alta Melissa |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 69 Joined: 7-June 07 ![]() |
Pirmais ir dikti smuks, tikai kakls ir nevietā - izskatās, ka meitene ir galvu izbīdijusi uz priekšu.. skaisti esi izkrāsojusi
![]() otrajā man patīk kā izkrāsoti mati.. un pārējais arī ![]() pēdējais ir labs darbs. Man nepatīk tie spārni un asaras, bet tā ir gaumes lieta. Šķiet, ka piere ir par šauru. This post has been edited by Alta Melissa: Jun 30 2007, 18:54 -------------------- If you don't go when you want to go, when you do go, you'll find you've gone.
|
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
otrais, ja nekļūdos, ir nozīmēts no aladina burvju lampas krāsojamās grāmatas. man tāda mājās kkur ir.
-------------------- |
sahara |
![]()
|
man k kaa biezzi gadaas uzziimeet taa ka galva uz priekshu izbiidiita..
![]() klluudies jo tas ir noziimeets no plakaata. ![]() -------------------- (\_/)
Sorrow |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 107 Joined: 12-October 06 ![]() |
Trešajā zīmējumā, vienam no tiem spārniem ir nepareizs leņķis - izskatās, ka viņi abi atrastos vienā muguras pusē.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 17:58 |