![]() |
![]() ![]() |
![]() |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Ir atjaunots un gaida visus mans anime saits, kura adrese ir:
http://anime.bug.lv Visi velkomeeti! PS ceru ka Roze neljaunosies ka uzliku linku uz uz shejieni no sava saita foruma sadaljas? Kaa arii ja veelaties buut rakstu autori, sarunaasim, doshu pieeju rakstu izveidei. -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
volzha |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 256 Joined: 13-February 04 From: Latvia, Riga ![]() |
Apskatīsim un novēlēsim veiksmi tev !
-------------------- ![]() Lai ko ar teiktu, bet paliekot vecākam, daudzi tīņu vecuma hobiji un intereses nemainās. |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Good luck!
Btw - Roze, kur tava lapa noziedeejusi??? |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Ak... shie anime saiti latvieshu valodaa man uzdzen veelmi pashai uztaisiit anime saitu latviski...
![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Infa gan tev pamataa taa pati vecaa palikusi, cerams, ka lapu "atsvaidzinaasi" regulaari. Jebkuraa gadiijumaa veelu veiksmes
![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
neslikti good luck
-------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
Guest |
![]()
|
Unregistered ![]() |
ir okej es tur izdomaaju jaaieviesh naruto bildiishu galereja man jau peec hdd sabrukuma ir kaa ir ar vinaam, bet es domaaju 2-3 vakari maajas pie PC n sadabuushu visus atpakal
![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Daaah aizmirsu, ka biju reinstaleejis PC un autologis veel nebija uzlikts, jo 1x tik tagad ieliidu forumaa ......
-------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Roze |
![]()
|
||
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kage Posts: 687 Joined: 12-February 04 ![]() |
Gaida labaakus laikus t.i. redizainu / recodu un mani ![]() |
||
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Lapu atjaunoshu cik un kaa vien vareeshu, atkariibaa no laika esamiibas. Bet plaanoju vismaz 1x dienaa kaut ko iesviest.
Par galerijaam - nu pagaidaam var mieriigi katrs kaadu galeriju uztaisiit, stress test taa sakot ![]() ![]() Tachu ideja man bija ka primaari tur varetu buut Latvijas ziimeetaaju galerijas, taa kaa iipashi aicinaati xikes, Aiks, Yume, sprigan un citi -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
Man ir problemaatiski lasiit lapaa kautko jo garumzimju vietaa kautkaadi kjeburi.
Un viss texts nezkaapeec ir pa6aa lapas apak6aa kura (vismaz man) ir ljoti izstiepta. -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Apsveicu ar reanimāciju, Zeno!
![]() -------------------- Press any key to continue
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14 June 2025 - 21:08 |