![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
Iedod sveces, tad dedzināšu.
Cilvēkam aiz manis patīk izpausties apzīmējot citus cilvēkus. |
JnVbt |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 80 Joined: 28-October 07 From: Šaurais gals ... Liepāja! ![]() |
haha ..... diemžēl nav sanācis!
Cilvēkam aiz manis ir apriebies staigāt pa veikaliem meklējot citiem dāvanas Ziemassvētkos! -------------------- Live your life with joy & no regret! =]
![]() ATSLĀBSTI un baudi to ko dzīve tev sniedz! Smieties ir labāk nekā raudāt. It sevišķi, ja nepalīdz ne viens, ne otrs. Life`s a party! Let`s smoke it, drink it, ejoy it! |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
Cilvēkam aiz manis patīk izpausties apzīmējot citus cilvēkus. atceroties vecos, labos laikus~ es pat vēl nēesmu sākusi savu sirojumus pa veikaliem, bet jau tāpat apriebušies. cilvēks aiz manis tagad grāba lapas. -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
Nē, patīkami slimot, jo nekas nav jādara.
Cilvēks aiz manis ziemassvētkus pavadīs vienatnē. |
JnVbt |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 80 Joined: 28-October 07 From: Šaurais gals ... Liepāja! ![]() |
nevar zināt .... cerams ka nē!
![]() Cilvēks aiz manis Jauno gadu noteikti sagaidīs labāko draugu kompānijā! -------------------- Live your life with joy & no regret! =]
![]() ATSLĀBSTI un baudi to ko dzīve tev sniedz! Smieties ir labāk nekā raudāt. It sevišķi, ja nepalīdz ne viens, ne otrs. Life`s a party! Let`s smoke it, drink it, ejoy it! |
Karamele |
![]()
|
hell no D:
Cilvēks aiz manis svētkus pavadīs klabinot tastatūru? |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Vai nu klabinot tastatūru, vai nu runājot pa telefonu. Who knows, who knows.
Cilvēks aiz manis kaut ko gaida. |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
Es tā nojaušu. x_X bet es varu klabināt arī zobus.
Es vienmēr kaut ko gaidu.. o.o Cilvēks aiz manis tic brīnumiem. This post has been edited by Ayumi: Dec 22 2007, 21:37 -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
hell no!
cilvēks aiz manis jūtas nedaudz apslimis.. ok totāli sabraukts.! -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Karamele |
![]()
|
Tev ir pareģa spējas.
Cilvēks aiz manis tic tam, ka sniegs parādīsies ap lieldienām. |
Asuka |
![]()
|
Tev ir pareģa spējas. nav. es paskatījos spogulī. tas jau ir skaidri zināms, ka lieldienas būs sniegā. pagajušo gad` ja nemaldos ar bij`. cilvēks aiz manis dievina lielos papīra dvieļu ruļļus. -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
man viņi nesimpatizē.
![]() Cilvēks aiz manis kā minimums 5 gadus nav bijis cirkā. -------------------- (sun)
|
Asuka |
![]()
|
nē, es cirkā biju vēl pagājušogad.
cilvēks aiz manis algebras stundās bļauj ` re ku` lido Hitlers!` (muša) -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
JnVbt |
![]()
|
diezin vai, šādās stundās es saku kaut ko citu!
Cilviņš aiz manis ir pamatīgi nobēdājies jo neviens viņu nepieņem ... -------------------- Live your life with joy & no regret! =]
Karamele |
![]()
|
Ne īpaši. Man tā pat labi.
Cilvēkam aiz manis ir ieradums nozaudēt savas mantas. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19 July 2025 - 15:18 |