![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
es nezinu, kas parasti tiek pievienots ēdienam O_O
cilvēks aiz manis agri piecēlās. (šodien) -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
nee, pieceelos stipri par velu.
cilveekam aiz manis shodien nebija agri jaaceljas -------------------- Because i can!
|
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Bija, bet tas fakts tika noignorēts jau vakar, uzliekot modinātāju 30 minūtes vēlāk - šodien apzināti kavēju darbu (izretām jau var)
![]() Cilvēkam zem manis nāk miegs -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
mjā, iesnu dēļ nevaru normāli pagulēt
![]() cilvēks zem manis arī šobrīd mokās ar iesnām -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alexa De Šarlote |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 454 Joined: 17-April 07 ![]() |
Tas labi, ka iesnas man bij tikai pārsi stundas un protams lielas šķavas, bij...
![]() Cilvēks aiz manis šausmīgi grib izdzert to FIZZ, kas man stāv uz galda -------------------- |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
yek, nope. :<
Cilvēks aiz manis ir yaoi fans. -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
nē, bet ir ok.
cilvēks aiz manis vēljoprojām spēj savās mājās atrast kādu neapēstu piparkūku. -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
tiesa. mani gan viņas īpaši nesaista, tāpēc es viņas tur nemeklēju.
cilvēks zem manis meklē majas kādu vēl neapēstu piparkūku. -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
nop. to jau būtu atradis mans kaķis XD
cilvēks zem manis streso -------------------- Nori Nori Nori~ |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Mierīgs cik nu vien mierīgs var būt cilvēks. Stressam nav pamata
![]() Cilvēks zem manis arī ir mierā un harmonijā ar sevi -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Tenma |
![]()
|
grrr... es mierā? un harmonijā ar sevi? impossible
![]() cilvēks zem manis cieš no personības dalīšanās -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Nē,mēs neciešam.
Cilvēks aiz manis mīl karamašīnas,mech,battle suits,exo skeletus un citus štruntus. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
jā tik pat ļoti kā nedabūt dāvanas ziemassvētkos .^..^.
cilvēkam zem manis patīk saņemt dāvanas. -------------------- Nori Nori Nori~ |
Asuka |
![]()
|
jā.
cilvēks aiz manis bieži un daudz klausās mūziku. (tieši j-rock) -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Spectre |
![]()
|
Mūziku klausos daudz un almost all the time actually pad tad kad gulju skan muzika fonā - bet nu jrock ir apnicis pārāk melanholisks sāk likties.
Cilvēks zem manis šovakar ies peldēt (baseinā? vai sniegā ?) ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20 July 2025 - 04:43 |