![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
laime ir mīts. bet ar dzīvi esmu ļoti apmierināts.
cilvēks zem manis tic ellei. -------------------- |
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
Nat.
Cilveeks aiz manis zin kaadu smiekliigu filmu kinoteaatros ^^ (iznemot pandu) This post has been edited by Storm: Jul 6 2008, 22:35 -------------------- skills of a snail
![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Panda ir smieklīga??? o_õ Man no viņas bail XD
Diemžēl vai par laimi es neapmeklēju kinoteātrus. Cilvēkam zem manis patīk (the) Onion movie -------------------- |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
Nee. Tomaati-slepkavas gan
![]() Cilveeks zem manis ir pedants. |
ankhu |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 78 Joined: 16-May 08 ![]() |
ne
cilveks zem manis vasara macas -------------------- No more limits, no more lies This is not what you think but Evil is what may make you feel better
|
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
mūžu dzīvo, mūžu mācies.
cilvēks zem manis papīru, metot ārā, samīca, nevis saplēš gabaliņos. -------------------- |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Nē. Pārsvarā vienkāši izmetu, nekādas modifikācijas neveicot.
Cilvēks aiz manis būs 5002-ais postētājs šinī topikā -------------------- |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Nē, 5002-tais bija postotājs pirms manis.
Cilveks aiz manis raksta labāk ar zilu tintes pildspalvu kā melnu/zaļu/sarkanu/rozā/etc. -------------------- ![]() |
Candyhunter |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 50 Joined: 21-November 06 From: Magrathea ![]() |
Nē, labāk raksta ar melnu vai lillā pildspalvu.
Cilvēks aiz manis savas podu puķes vienmēr aplaista vēl pirms tās izrāda miršanas pazīmes. -------------------- QUICK! Hide all the chocolate in my mouth!
|
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Man tādu nav. Varbūt kaut kas manā istabā stāv, bet tā nav mana darīšana. Dārzā sēdēt ir foršāk kā istabā ^^
Cilvēks zem manis neprot rūpēties par tam uzticētajām būtnēm (lai arī kādām) -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
man ir kaktuss, par viņu viegli rūpēties.
cilvēkam zem manis garšo kakao. :3 -------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
nu tā, ir Ok.
Cilvēks zem manis arī šobrīd ir sasodīti miegains -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
nē. ^^
cilvēks zem manis sen nav šeit postojis. -------------------- Nori Nori Nori~ |
Pakkun |
![]()
|
nē.
cilvēks zem manis prot noraut no galda galdautu, neizkustinot galda piederumus, kas atrodas uz tā. -------------------- |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Protu noraut no galda visus priekšmetus atstājot tikai galdautu.
Cilvēks aiz manis ir lolions! -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19 July 2025 - 15:45 |