![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
neiefanoju, bet patīk ļoti.
cilvēks zem manis regulāri iemet aci vairāk kā 3 webkomiksos. -------------------- |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
lasu mangu online - skaitās ?
Cilvēks zem manīm var iekost sev elkonī -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Nē.
Cilvēks zem manis var iekost sev degunā XD -------------------- |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
vēl drusku un varēšu : D
cilvēks zem manis var sev nolaizīt krūtsgalu. -------------------- |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Manas krūtis nekarājas.
![]() Cilvēks aiz manis var ilgi karāties. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
lilion |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 315 Joined: 2-May 06 From: Braindead land ![]() |
Citu cilvēku nervos
Cilvēks aiz manis ir salauzis roku -------------------- |
ankhu |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 78 Joined: 16-May 08 ![]() |
ne
cilveks zem manis biezi sez ELIKA gan pa skolas gan brivo laiku -------------------- No more limits, no more lies This is not what you think but Evil is what may make you feel better
|
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Ne
Cilvēks zem manis tomēr (pasvītroju šo vārdu) var nolaizīt sev krūtis. Tas nev viegls skils, cilvēki!!!! XD -------------------- |
Pakkun |
![]()
|
visas, vai? XD man trūkst formīguma.
kvests turpinās, kamēr atradīsim uzvarētāju(bet uzdevums tiek mīkstināts): cilvēks zem manis var sev ar mēli aizsniegt krūtis. -------------------- |
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
Neesmu meeginaajis un no traumas izvairiisos arii turpmaak, kristap, tomeer ja gribi tu vari meeginaat sasniegt manas un dabuut ar pannu
![]() Cilveeks aiz manis ir vecmodiigs -------------------- skills of a snail
![]() |
FuschichO |
![]()
|
Jā. Es nekaunos no tā. Jā. Es atzīstos. Jā.. nemociet mani vairs, sasodītā jaunatne T______T!
XD Cilvēks zem manis ir izveidojies kristāla kalnā -------------------- |
Pakkun |
![]()
|
mana māte nebija ne resna, ne minerāls! : D
cilvēks zem manis var sev ar mēli aizsniegt krūtis. -------------------- |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
nav mēģināts. XD
cilvēks aiz manis parasti aizdomājas par kaut ko tieši tajos brīžos, kad kāds viņam kaut ko stāsta. -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
FuschichO |
![]()
|
Jautājums drīzāk- kad es klausos?? XD
Cilvēks zem manis sūkā īkšķi daily/time to time -------------------- |
Candyhunter |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 50 Joined: 21-November 06 From: Magrathea ![]() |
nē, toties kož pirkstos, dažkārt līdz asintiņai
cilvēks aiz manis ir kādreiz juties sasodīti atvieglots, kad ir atteicies no kaut kā, kam būtu jābūt labam. -------------------- QUICK! Hide all the chocolate in my mouth!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20 July 2025 - 08:32 |