![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Patachan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 77 Joined: 27-November 07 From: Nekur un nekad valstībā. ![]() |
Nē, es neuzskatu xD
Cilvēks zem manis tagad labprāt dotos gulēt -------------------- Ēd manu ābolu.
|
kaiva |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 85 Joined: 29-May 06 ![]() |
Nē.
Cilvēks zem manis apsver iespēju pārvākties uz mēnesi. -------------------- ![]() |
Patachan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 77 Joined: 27-November 07 From: Nekur un nekad valstībā. ![]() |
Nōōōt, tur pārāk dārga zeme, nav tādas naudas, lai varētu atļauties.
Cilvēkam zem manis garšo zemesriekstu sviests ar "ģimenes" cepumiem This post has been edited by Patachan: Jul 13 2008, 23:07 -------------------- Ēd manu ābolu.
|
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Kas tie tādi? Kā Nutella un visparastākie cepumi? Nezinu, vairāk maize patīk laikam.
Cilvēks zem manis izvairās no maizes ēšanas -------------------- |
Patachan |
![]()
|
Kas tie tādi?ģimenes cepumi vai zemesriekstu sviests?
Nu katrā gadijumā šos produktus var apskatīt veikalā Rimi Aizpagājušo vasar es izvairījos, bet ilgi tā nevar izturēt xD Cilvēks zem manis šodien ir sarunājies ar kādu japāni This post has been edited by Patachan: Jul 13 2008, 23:32 -------------------- Ēd manu ābolu.
|
ankhu |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 78 Joined: 16-May 08 ![]() |
ne
cilveks zem manis ir pankuka -------------------- No more limits, no more lies This is not what you think but Evil is what may make you feel better
|
Patachan |
![]()
|
hā, hā nūdžis, es gan sarunājos xD
nē, es neesmu pankūka. cilvēkam zem manis ir pumpa uz deguna -------------------- Ēd manu ābolu.
|
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Kas zin... spogulis tik.
Un kur tu tā sarunājies? Caur skype? Rādās, tev būt talants uz valodām, bet tas vēl jāpārbauda... Cilvēkam zem manis uz dibena uzradusies pumpa kā dziesmā -------------------- |
Patachan |
![]()
|
Nu, ko lai saka, es sarunājos autobusā
![]() nē ne caur skyp`u, dzīvajā Nē man nav pumpa uz dibena, nu vismaz man tā liekās. Cilvēkam zem manis lūpā ir pīsings -------------------- Ēd manu ābolu.
|
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
nē. pīrsings nerullē.
cilvēkam zem manis ir dīrsings. -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
Nē... turklāt esmu 50% pārliecināta, ka tas neeksistē, bet ar Pakkunu jau nekad neko nevar zināt
Ar cilvēku zem manis nekad neko nevar zināt (kā ar bitēm) -------------------- |
Patachan |
![]()
|
Var gan! xP
Un es neesmu bite ![]() Cilvēkam zem manis niez kāda oda sakosta pumpa ![]() ![]() This post has been edited by Patachan: Jul 14 2008, 22:20 -------------------- Ēd manu ābolu.
|
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Odi nav mani ēduši,ne es viņus.
Cilvēku aiz manis nomoka blaktis un moskīti. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Patachan |
![]()
|
Nē, mani nemoka ne blaktis, ne moskīti. Nu ja nu vienīgi sasodīti, nolādētie odi!!!
cilvēks zem manis pašlaik klausās H.I.M. -------------------- Ēd manu ābolu.
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Nop, In Flames.
Cilvēks zem manis mīl kaktusus. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20 July 2025 - 13:46 |