![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Redzu pelēkas sienas tumsā.
Cilvēks aiz manis ir racionāls materiālists. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
/ķērcošs smiekls/ :| ne gluži.
cilvēks zem manis zin savu mēru. -------------------- |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Pilsētas mēru?
Cilvēks aiz manis pateiks,kāds mērs mums ira tagad. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
gribētos gan...
cilvēks aiz manis kko šodie aizmirsis -------------------- |
Patachan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 77 Joined: 27-November 07 From: Nekur un nekad valstībā. ![]() |
Es nezinu, vai es šodien esmu kko aizmirsusi
Cilvēks zem manis katru dienu klausās Radio SWH rock -------------------- Ēd manu ābolu.
|
ajaa |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 4 Joined: 17-July 08 From: Baesementz ![]() |
sendienaas klausijos katru dienu, tagad radio vispar nesledzu iekshaa.
cilveeks zem manis seezh parkaa un veero beernus... -------------------- ![]() RAAAAAWWWWWRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!11!1111oneoneone |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Es neesmu tik veca un man nav bērnu T__T
Cilvēks zem manis visiem grib parādīt, cik nopietns, nobriedis un metālisks viņš ir ![]() ^^ Šeit ir vietā 'WTF, Fuschi?' -------------------- |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
ar liegu cinka piegaršu.. bet man nepatīk melot
cilvēkam zem manis ir netīra klaviatūra. -------------------- |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
putekļaina XD
cilvēks aiz manis tagad ēd konfektes -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
ankhu |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 78 Joined: 16-May 08 ![]() |
ne
cilveks zem manis rit ies uz kapsetu -------------------- No more limits, no more lies This is not what you think but Evil is what may make you feel better
|
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Nu ieplānojusi neesmu, bet esmu spontāns bērns. Var gadīties iet cauri.
Cilvēks zem manis regulāri aizmirst aiziet uz kapsētu, un kad atcerās, tad atklāj, ka tur ir baigā miskaste un darba daudz -------------------- |
Arts |
![]()
|
Jā,un līķis negrib līst atpakaļ zemē.
Cilvēks aiz manis ir turējis ķepā īstu galvaskausu. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
jaa un netik vienu vien...
cilveeks aiz manis domaa kur atrast galvaskausus -------------------- |
Pakkun |
![]()
|
neuzskatu, ka tur būtu daudz jādomā.
cilvēks zem manis uzskata sevi par taisnības cīnītāju. -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
Laikam nedaudz. Vispār man ir cita missija
Cilvēks zem manis ir sātana kalps -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20 July 2025 - 16:33 |