![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Bah,pakaļā sātanu.
Cilvēkam aiz manis ir liela pakaļa. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
ajaa |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 4 Joined: 17-July 08 From: Baesementz ![]() |
i got tight ass.
cilveeks zem manis biezhi fappo pie kompiisha. -------------------- ![]() RAAAAAWWWWWRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!11!1111oneoneone |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Interesanti, vai cilvēks, kurš nav izglītots ar vārda 'fappo' nozīmi, var fappot.
Cilvēks zem manis reiz ir apslienājis klaviatūru netīši -------------------- |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
i got tight ass. cilveeks zem manis biezhi fappo pie kompiisha. Srsly, GTFO, shis nav 4chans. par slienaashanos, nee nav sanaacis. Cilveeks zem manis plaano shovakar tuseet liidz riitam. EDIT: Fusch - http://www.urbandictionary.com/define.php?term=fap This post has been edited by Sigfa: Jul 18 2008, 09:23 |
ankhu |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 78 Joined: 16-May 08 ![]() |
ne
cilveks zem manis sodien nokrita -------------------- No more limits, no more lies This is not what you think but Evil is what may make you feel better
|
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Nā,turu vēl līdzsvaru.
Cilvēks aiz manis izejot ārā kļūst pārlaimīgs. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
antuanete |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 69 Joined: 6-April 08 ![]() |
aaraa no kurienes????
![]() cilveekam aiz manis kaajaas ir baltas chiibinjas? |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Tu seriously gaidīji no kāda apstiprinošu atbildi? o_O
Nē. Cilvēkam aiz manis patīk vērot negaisu. -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
Ye, patiik. Seezhot eertaa klubkreeslaa pie kamiina ar karstviina glaazi rokaas un skatoties pa logu uz cilveekiem aaraa negaisaa
![]() Cilveekam zem manis ir daudz braalju/maasu. |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Nep, tikai dvīņu māsa.
Mans paredzējums, ka šodien spontāni atradīšos kapos piepildījās. Tā kā biju tērpta kapu stilā, lieliski iederējos starp bēriniekiem ^^ Jauki uzzināt, ka es patiesi nevaru fapot Cilvēks zem manis ēd veģetāriešus brokastīs, respektīvi, ir liels gaļas mīļotājs -------------------- |
ankhu |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 78 Joined: 16-May 08 ![]() |
ja tu biji beres tad izsaku lidzjutibu...
![]() ja gala man garso... cilveks zem manis biezi ed MCdonalda -------------------- No more limits, no more lies This is not what you think but Evil is what may make you feel better
|
FuschichO |
![]()
|
Es 'iejuku bērēs' ejot tām cauri. Kaut kāds biezais laikam nomira- tik daudz bērinieku!!! Bet paldies tāpat.
Es esmu brīva no fast-food grēka, jo man nav naudas tādām lietām. Cilvēks zem manis ir ekstāzē no mīļām un gaišām dziesmiņām, kas in original domātas bērniem -------------------- |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
ne tuvu.
cilvēkam zem manis datora monitors ir novietots ar e-krānu pret ziemeļiem. -------------------- |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Pret Z/A.
Cilvēks zem manis raksta mūziku diskos. -------------------- ![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
nope.
cilvēks zem manis pēdējā gada laikā nav bijis pie zobārsta. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20 July 2025 - 16:34 |