![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
nop - man tādu nav
![]() Tā vietā es izklaidējos ar cilvēkiem no anime.lv jūrmalā ![]() Cilvēks zem manīm spēlē/māk spēlēt voleibolu -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
nemāk, bet reizēm mēģina spēlēt. tiesa gan, krietni biežāk tēloju centrālo objektu, spēlējot "kartupeli"
![]() cilvēks zem manis arī mēdz spēlēt kartupeli -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
lilion |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 315 Joined: 2-May 06 From: Braindead land ![]() |
nep
cilvēks aiz manis neprot dejot caramelldansen -------------------- |
Patachan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 77 Joined: 27-November 07 From: Nekur un nekad valstībā. ![]() |
WTF?
![]() Es nemāku ![]() Cilvēks zem manis nemāk dejot Čupa-kabras deju ![]() -------------------- Ēd manu ābolu.
|
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Ja man būtu aitas, kurām izsūkt asinis, varbūt arī mācētu.
Cilvēks zem manis šogad piedalīsies beach-volleybola sacensībās -------------------- |
Candyhunter |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 50 Joined: 21-November 06 From: Magrathea ![]() |
Nē, bet sasodīti sagribējās nupat. Uzspēlējam, kāds?
Cilvēks aiz manis plēš nost etiķetes no visiem nupat iegādātajiem priekšmetiem/produktiem. -------------------- QUICK! Hide all the chocolate in my mouth!
|
Patachan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 77 Joined: 27-November 07 From: Nekur un nekad valstībā. ![]() |
Nu ne gluži visiem, bet mēdzu plēst.
Cilvēks zem manis tur leduskapī vecu sieru. -------------------- Ēd manu ābolu.
|
ankhu |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 78 Joined: 16-May 08 ![]() |
ne
cilveks zem manis tiko pipeja H2O piipi...(es paarpipejos-galva sap) ![]() ![]() -------------------- No more limits, no more lies This is not what you think but Evil is what may make you feel better
|
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
Ja man būtu aitas, kurām izsūkt asinis, varbūt arī mācētu. kazas. KAZAS! nē, esmu atmetis. cilvēks zem manis ir apēdis blakti. -------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
kopā ar mellenēm - es ilgi brīnījos, kāpēc dažām mellenēm tāda dīvaina garša un tad viendien izspļāvu kādu augēdāju blakti
![]() cilvēks zem manis dzīvo vismaz 4. stāvā -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Nē.
Aitām arī ir asinis, nezināji, Pakkun? XD Bet jā- iecienītā Čupakabras barība IR kazas, jo tās tur ir vairumā un nocenotas. Cilvēks zem manis ir dusmīgs -------------------- |
Tramvajs |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 138 Joined: 25-June 06 From: 5. tramvaju depo Brīvības ielā 191 ![]() |
Briesmīgi dusmīgs.
Cilvēks aiz manis dosies uz Zvērā 2008. |
Patachan |
![]()
|
Stipri šaubos
Cilvēks zem manis bija uz Fonofestu -------------------- Ēd manu ābolu.
|
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Kas tas tāds?
Cilvēks aiz manis ēdīs pīrāgus ar vienradžiem. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Nē, jebkurš, kas ir lasijis Hariju Poteru zinās, ka vienradži garšo pēc pļeckas.
Cilvēks aiz manis domā, ka Ņūtons un Heigens ir vienādi nozīmīgas personas optikas attīstības vēsturē. This post has been edited by Tigra2: Jul 22 2008, 14:57 -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20 July 2025 - 08:22 |