![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
Jaa, ir gaditjies!
Cilveeks aiz manis, nekad nau eedis marineetus kjiplokus!!!? |
Patachan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 77 Joined: 27-November 07 From: Nekur un nekad valstībā. ![]() |
Esmu, esmu
![]() Cilvēksm zem manis garšo sīpoliņi, kuri ir sašlika marinādē. -------------------- Ēd manu ābolu.
|
vampiregirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 187 Joined: 17-May 08 From: Talsi ![]() |
Fui, man vispār sīpoli negaršo
Cilvēkam aiz manis garšo rupmaize ar ķiplokiem. -------------------- |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
offtop
WTF? ![]() Es nemāku ![]() Caramell dansen ![]() 5 Festā liels bars dejoja pie šīs dziesmas, kad beidās dziesma, tauta pieprasija to uzlikt vēlreiz ![]() /offtop yup garšo es arī pagaršoju jēlo šašliku ![]() Cilvēks zem manīm vismaz 3x nedēļā ir sastopams Jūrmalā -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Patachan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 77 Joined: 27-November 07 From: Nekur un nekad valstībā. ![]() |
offtop WTF? ![]() Es nemāku ![]() Caramell dansen ![]() 5 Festā liels bars dejoja pie šīs dziesmas, kad beidās dziesma, tauta pieprasija to uzlikt vēlreiz ![]() /offtop āā, tā ir tā deja, skidrs! ![]() Nē es Jūrmalā labi, ja esmu kādu 1 reizi pusgadā ![]() Cilvēks zem manis neprot peldēt -------------------- Ēd manu ābolu.
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Hahā! Mums nav vasaras darbi, izņemot obligāto literatūru, kuru negribu lasīt, jo jālasa Aiju.
Cilvēks zem manis ir ļauns mērglis. |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Kāds var pateikt manā vietā?Es nezinu.
Cilvēks aiz manis ir salda kūciņa,no kuras var dabūt diabētu. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
-------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
vampiregirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 187 Joined: 17-May 08 From: Talsi ![]() |
Jap esmu lasījusi
ceilvēkam aiz manis patīk filmas par HP (Harijs Poters) -------------------- |
Tramvajs |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 138 Joined: 25-June 06 From: 5. tramvaju depo Brīvības ielā 191 ![]() |
Nē, grāmatas labākas.
Cilvēks aiz manis lieto vecu telefonu. |
vampiregirl |
![]()
|
Nju tas ir kā kuram
![]() ![]() Cilvēks aiz manis spelē BiteFight -------------------- |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Mēslus nespēlēju.
![]() Cilvēks aiz manis rakājās mēslos. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Patachan |
![]()
|
Pa interneta mēsliem mēdzu rakāties, bet pa miskastēm gan nē.
![]() Cilvēks zem manis grib nodurt mani ar šķērēm -------------------- Ēd manu ābolu.
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Tikai, ja mēģināsi manas vakariņas nospert! Velns, es esmu badā.
Cilvēks zem manis var vairāk kā trīs lietas darīt vienlaicīgi. |
ankhu |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 78 Joined: 16-May 08 ![]() |
bac..gruts jautajuyms...
laikam ne..nezinu cilveks zem manis iet uz katru pasakumu kas ir saistits ar anime vai azijas kulturu -------------------- No more limits, no more lies This is not what you think but Evil is what may make you feel better
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20 July 2025 - 04:53 |