![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Inuyasha 2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dzonis |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 ![]() |
beidzot esmu ticis cauri shim serialaam un noskatoties peedeejo epu radaas jasutaajums: shim pasaakumam kaut kaads turpinaajums gaidaams vai arii (kaa tiku lasiijis) jaagaida filma (4aa, ja nemaldos), kuraa viss tiks salikts pa plauktiem? jo inu yasha beidzaas ar neko (ja 167 ir peedeejaa seerija)..
-------------------- |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Man liekas, ka 4. filma būs vēl viens blakus Story (kā citas filmas), un ar to vēl viss nebeigsies. Visur, kur lasu, raksta, ka būs vēl OVA, un laikam tad ar to viss beigsies.
|
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
MAn ar kautkur liekas, ka muuvijs buus ne pa teemu, bet gribas taas beigas aatraak ") |
deleted-ray |
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
deleted-ray |
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
deleted-ray |
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sandzi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 355 Joined: 27-January 05 From: purv4iks ![]() |
![]() |
Righorn |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 11-February 05 From: Pie kompja ![]() |
ha baigie vālpeiperi vareeji kādu ar ssshoumaru atrast
|
Righorn |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 11-February 05 From: Pie kompja ![]() |
es domāju tās riktīgaas kaujas scēnas un vai kāds nezin kur var dabūt Angel Sanctuary mangu
|
deleted-ray |
![]()
|
Vai tad tik gruuti pasham pamekleet caur www.google.lv???
|
Righorn |
![]() ![]()
|
bet vienalga kaaa inuyasha bija nekas saliidzinaajumaa seshoumaru
|
Hikaru |
![]()
|
Sugoii, Sugoii!!
![]() ![]() ![]() |
Chufanzo |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 154 Joined: 2-July 05 From: Riga... ![]() |
Pardon par manu ielauzhanos sarunaas, bet te ir manas domas, kuras veelos padaliit ar paareejiem, wallpaperi bija baigi smukinji (vismaz lielaaka dalja no tiem, kas bija te iepostoti). Par pashu seriaalu jaasaka, ka patiik teelu atiistiiba laika gaitaa. Garos seriaalos manupraat vissvariigaakais ir pashu teelu izaugsme nevis kaads tur plots...
Man nepatiik, ka visu laiku Inuyasha nav atklaats pret savaam juutaam, taapeec uzskatu, ka vinsh nav iists viirs ![]() -------------------- Neverless anime is a religion in which man can come in temrs with peace, joy, sadness and other emotions. Even more, this religion never ages...
![]() |
bubu |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 526 Joined: 24-January 05 From: Rīga ![]() |
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 11:30 |