|  anime, autori | 
 Jauni pavedieni
 Jauni pavedieniCienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
|   | 
|  anime, autori | 
| tostermaize |  Sep 10 2004, 10:32 
			 | 
|  Shishaku      Group: Chuunin Posts: 371 Joined: 1-September 04 From: Riga  |  Es te esu meklējis anime autorus bet visi tik raksta par animi bet kur ta paliek autori??  __________________________________________________________________--- es gribētu uzināt kādi autori un ko ir sarakstijuši --------------------  | 
| Shinobi-sama |  Sep 10 2004, 11:02 
			 | 
|  Lost in own dreams       Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava  |  www.animenfo.com tur var astrast info par autoriem un taalaak jau seko google ja veelies detalizeetu info  --------------------  | 
| tostermaize |  Sep 10 2004, 11:08 
			 | 
|  Shishaku      Group: Chuunin Posts: 371 Joined: 1-September 04 From: Riga  |  pēc 18:00 kāpēc vis kas saistīts ar anime iet caur ārzemju internetu man viņ''s pa brīvdienām un tikai vai darba dienās. KAA LAI ES KAUT KO UZZINU PAR ANIME??????????? --------------------  | 
| zenofex |  Sep 10 2004, 11:08 
			 | 
|  Nausicaa fanboy        Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav  |  Veel detalizeetaaka info ir ieksh www.animenewsnetwork.com enciklopeedijas. Bet vispaar - tostermaize, tu internetu galiigi nemaaki lietot? ir taksh google un visas iespeejas pashizgliitoties. Vai tu domaa ka tagad mees metiisimies staastiit par visiem autoriem utt?   -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!" © Dutch, Black Lagoon | 
| tostermaize |  Sep 10 2004, 11:10 
			 | 
|  Shishaku      Group: Chuunin Posts: 371 Joined: 1-September 04 From: Riga  |  VISPĀR MAN PA DIENU GOOGLE NEIET UN LATVIEŠU LAPAS ESMU APSKATIJIS --------------------  | 
|   | 
| Lo-Fi Version | Time is now: 31 October 2025 - 18:34 |