![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Silhouette |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 36 Joined: 6-March 07 From: Rīdziniece caur un caur ^_^ ![]() |
Nu ko, simtu gadu(man patīk pārspīlēt) sēžu te browsošanas režīmā, jāmetas nu ar galvu pa priekšu iekšā.
Šajā sadaļā visvieglāk. Pāris ne-pēdējā-svaiguma zīmējumi sākumam: Nav īsti foršs, bet sākt ar sliktāko ir visprātīgāk. ![]() I failed at her legs ;_;. Skricelējumi, kas tapuši dažādu mācību stundu laikā. ![]() ![]() Citdien iemetīšu vēl šo to(manos phtohostingos ir tāds haoss, ka neko saprast nevar. ![]() Constructive criticism has been enabled in this topic. |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Naisss,neizskatās pēc ņūvbu zīmējumiem.Kvalitāte-laba,ēnojums-labs,stils-arī labs.
Vajadzētu redzēt pēdējā svaiguma zīmējumus. Turpini zīmēt,jo Tev tas sanāk! ![]() -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Sword |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 126 Joined: 18-November 05 From: Starp debesim un elli. ![]() |
Forši sanācis man patik tas pirmais macetu es ta uzzīmēt.
-------------------- ![]() "Peace is a shadow of death, desperate to forget it's painful past." © Angels banished from heaven have no choice but to become demons ![]() Be the Ultimate Ninja! Play Billy Vs. SNAKEMAN today! ![]() http://www.erepublik.com/en/referrer/SwordZero ![]() |
kakene |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 90 Joined: 19-August 07 ![]() |
Jaa pirmais paistam labs!!
![]() Tie ko tu zimeji macibu stundu laika izskatat baigi interesanti!! Ar nepacietibu gaidu tavus makslas darbus!! ![]() -------------------- Mjauu
|
Mishelin |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 219 Joined: 20-July 06 ![]() |
Haha peedeejais tik labs
![]() -------------------- ![]() |
Silhouette |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 36 Joined: 6-March 07 From: Rīdziniece caur un caur ^_^ ![]() |
Paldies visiem. ^^
Daži foto. Arī ne no tiem svaigākajiem. Par rāmjiem lūdzu neaizrādiet, vairs nemēdzu lietot. Neiedomājami skaistais pēcjāņu rīts. ![]() ![]() ![]() ![]() Porcelāna lelle. ![]() ![]() (tur ir rakstīts SAPŅI) ![]() ![]() Nu jau laikam būs par daudz. This post has been edited by Silhouette: Sep 30 2007, 16:23 |
Mishelin |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 219 Joined: 20-July 06 ![]() |
Nu vienkaarshi briiniskjiigi...
![]() Apsveicu tu esi pirmais otakietis kura foto ir augstaa liimenii ![]() ![]() ![]() Vieniigais tai meichaj vajadzeeja fonu savaadaaku ![]() ![]() This post has been edited by Mishelin: Sep 30 2007, 16:17 -------------------- ![]() |
exile |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 244 Joined: 1-November 06 From: back to back - Rīga ![]() |
Mm, forša galerija, vienīgais, ka pirmajā zīmējumā izskatās ka tā meitene tomēr nedaudz gāžas uz sāniem.
Un par foto nevaru nepiekrist Mishelin teiktajam - nice pics! Kā arī gadījumā tev nav DA akaunts, jo līdzīgu mežu miglā esmu redzējis kautkad sen deviantartā? -------------------- No name superhero
|
Alta Melissa |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 69 Joined: 7-June 07 ![]() |
burviigas fotograafijas ^^
un ziimeejumi arii interesanti, tev padodas.. peedeejais labs ![]() -------------------- If you don't go when you want to go, when you do go, you'll find you've gone.
|
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
kūl. fotogrāfijas ir vislabākās. vai es varu desktopam dabūt to ar mežu un sauli, kas spīd aiz kokiem cienījamā izmērā? plīze?
![]() -------------------- |
Silhouette |
![]()
|
Jā, man ir DA akkaunts, bet to es šeit nelikšu, citādi man nebūs prieka bildiņas krāmēt te.
Meitene, kas gāžas uz sāniem ir visnotaļ pārnesusi savu smaguma centru pa kreisi, tieši pretēja iemesla dēļ. Man, ja godīgi, nešķiet, ka tur ir kas ačgārni šajā ziņā, bet neesmu jau eksperts. (Btw, tā ir domāta Hermione, acīmredzot, no HP ![]() Paldies visiem. ^^ Jā, vari. [Offtopic]Ar atgriešanos reālajā dzīvē, Kristap! ![]() More stuff: Divi fotošopā sagandēti pašportreti - Nesmejieties, tas bija sen. ![]() ![]() Mīļais, nāc parotaļāties. Asinis zīmēju nelietojot asiņu otas. Khhmm, jūtos nepamatoti lepna par to, atzīstu. ![]() Mazliet mazāk šopa, vairāk foto. (Es teicu mazliet.) Z portreti. ![]() ![]() ![]() *** ![]() EDIT: Izdzēsu paprāvu daudzumu, lai Jūs, nabagi, neapjūkat no tāda daudzuma visa kā. ![]() This post has been edited by Silhouette: Oct 1 2007, 20:05 |
Mishelin |
![]()
|
Pirmaas divas bildes vienkaarsho psc
![]() ![]() Paareejaas kaut kas iisti ar kraasaam nav, Reaali bildes nav sliktas tikai redzot ko tu speej gribu lai visas bildes buutu izcilas ![]() ![]() Taa tik turpini ![]() This post has been edited by Mishelin: Oct 1 2007, 20:09 -------------------- ![]() |
Silhouette |
![]()
|
Bildes tapušas dažādos attīstības posmos un ar dažāda kalibra ziepjtrauciņiem. Kā jau minēju, photohostingos haoss, hronoloģiskā secībā salikt būtu baigais čakars. Paldies. ^^
|
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
čau, Silhouette, mani nepazīsti, bet es tevi zinu, tu bieži uzturies kurbijkurnē, un jautad es biju šausmīgi fanojusi par taviem darbiem, jo tie ir vienkārši pasakaini skaisti.
no taviem darbiem gribas ņemt piemēru, jo laikam tieši tu biji tā, kas mani iedvesmoja sākt fotografēt, un es esmu viens no tiem otakiešiem, kas met iekšā savus photo crapus, par kuriem tagad te daži spriež. <-< xD vislabāk man patīk tā pēcjāņu rīta pļava ar rasu, ļoti skaisti. manas domas - tev daudz labāk padodas fotografēt, nevis zīmēt. ![]() kaut tik es tā mācētu... -------------------- (sun)
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
POSER!
Kā jau vairums fotogrāfu... Tā, ko lai saka... pirmais zīmējums izskatās pēc Hermiones fanarta, abi nākamie - aizgūti, esmu redzējusi ļoti daudzus zīmējumus iekš DA, kas tapuši šajā stiliņā. tas ir viens tāds interesants emo zīmēšanas stiliņš. Bet to piekopt nevienam nav aizliegts, stiliņam nav ne vainas. He he, pirmais man tomēr neliekas vissliktākais, man tas patīk krietni vien labāk par abiem nākamajiem, bet tā jau - gaumes lieta. Runājot par foto. Tev vēl tāls ceļš ejams, lai tavi foto būtu novērtējami kā māksla. Porcelāna lelle; - Tikai ar galvu un pleciem vien nepietiek, prasītos arī kādu lellīgu tērpu, (kleitiņu un kurpītes) kā arī - tas, kas veido lelli ir skatiens, ar dzīvīgu skatienu, lelli attēlot nevar. Tas sapņu darbs leikas tāds necils. Bet ace izevusies ļoti smuka, komplimenti. Tas acī atspīdošais objekts, droši vien fotoaparāts, kautkā atgādina dzirnavas. Laikam, tādēļ, ka melnbalts darbs un nevar noprast krāsu. Visi nākošie pašportreti - man liekas, ka esi par jaunu, lai šāda rakstura foto, izskatītos īsteni tā kā tiem vajadzētu. Jaunam smukam zaķim ir jābūt jaunam smukam zaķim, ne vecai omei. tas stiliņš labāk piestāv tādām 30~35 gadīgām, nu varbūt, 25~ gadīām tantēm, ne jaunām meitenēm. Jāņu rīts tavā galā bijis glīts un ar rasu pilns, tie lauki izskatās apburoši. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 07:56 |