![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Shade de Monesko |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 22 Joined: 11-September 05 ![]() |
Laikam jau ari man butu beidzot kaut kas jaieposto. Citadi es tada galigi pasiva seit
![]() Ceru sagaidit konstruktivu kritiku... ![]() ![]() ![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Diezgan labi.Tev šitā padarīšana iet no rokas.
1.Krāsains,labs....nevar sasktaīt īpašas kļūdas. 2.Normāls addicts...mazohists laikam. 3.Bublez mākslas stunda....pēc acīm var spriest,ka viņa arī kaut ko lieto. XD This post has been edited by Arts: Oct 9 2007, 22:43 -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
slim |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 38 Joined: 13-August 07 From: Riga... ![]() |
Oho, lieliskie zīmējumi
![]() ![]() Bet tomēr - vispirms ar tam brillem, vai viena puse ir speciāli uzzīmēta lielāka? Vēl, man liekas, ka mutei vajadzētu but mazliet augstāk, nez kāpēc... Bet skuķis ir skaists. Izkrasots smuki, ir ēnas. Labi ka ir fons, es tos nekad nezīmēju ![]() Otrajā vispār uzreiz nevar nekādu kļūdu saredzēt (varbūt viņu arī nav), tātad viss O.K. Trešais man ne sevišķi patīk, jo uz iepriekšējiem cilvēki izskatās dzīvīgāki... Un man liekas, ka acis atrodas pārāk tālu no deguna. Tātad, zīmējumi ir skaisti, man ļoti patīk. Gaidīšu tavus citus darbus ![]() -------------------- ![]() |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
pirmais man patiik taas dumpiniecisks... naaaiissss!
![]() -------------------- |
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
(..) 3.Bublez mākslas stunda....pēc acīm var spriest,ka viņa arī kaut ko lieto. XD To bildi var nosaukt "I hug life" XD Mani komentaari autoram ir jau zinaami :3 *hug* -------------------- ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
mmm...i like the last one.
tas usagi-chan un neko-chan ir wnk kawaii.^o^ bet grūti saprotams, kas tur darās ar meitenītes kleitas apakšējo daļu, manuprāt tai būtu jābūt vairāk krokotai, tā gluži nekrīt tā kā vajadzētu. bet viss pārējais ir cool. -------------------- |
kagemusha |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 11 Joined: 20-September 07 ![]() |
loti labi zimejumi, tikai pirmaja meitenei tas kakls tads divains, ka ari tev vajadzetu piestradat pie rokam un apgerba krokojuma!:)
bet ta visa visuma loti labi darbi, ta tik turpini!;) -------------------- ![]() |
Shade de Monesko |
![]()
|
(..) 3.Bublez mākslas stunda....pēc acīm var spriest,ka viņa arī kaut ko lieto. XD To bildi var nosaukt "I hug life" XD Vai ari par "high on life" XD Ever wondered why she mostly is in such a good mood? ![]() Bet tomēr - vispirms ar tam brillem, vai viena puse ir speciāli uzzīmēta lielāka? Vēl, man liekas, ka mutei vajadzētu but mazliet augstāk, nez kāpēc... Bet skuķis ir skaists. Izkrasots smuki, ir ēnas. Labi ka ir fons, es tos nekad nezīmēju ![]() Principa es parcentos ar perspektivu. Pati ta isti piefikseju tikai tad, kad jau bija izkrasots ![]() Ar foniem man ari vienmer ir problemas. Parasti nezinu, ko fona zimet un tad man vienkarsi apnik XD Paldies par kritiku ![]() @Kagemusha. Ar rokam man ir muziga cina. Vieniga ceriba, ka ilgi zimejot kadreiz saks izdoties. Paldies. @Tigra2. Arigatou ![]() @Cowkiller. Tadu efektu ari gribeju panakt. Laikam jau ir izdevies. Paldies! |
undux |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 180 Joined: 22-June 07 From: mangaland ![]() |
Dievinu to pirmo darbu, tas stils tai meičai ļoti labi piestāv. Starpcitu.
|
Shade de Monesko |
![]()
|
Kamer es meginu piestradat pie kaut ka jauna, ieliksu dazus no saviem kadu laiku atpakal pabeigtajiem darbiem.
P.S. "Naruto" mani inficeja ar fanartu zimesanu ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
khā! pirmajā bildē es arī esmu! mani fanarto
![]() -------------------- |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
pirmaa ir tiiri jeedziiga bilde, paareejas so-so :/
|
Alexa De Šarlote |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 454 Joined: 17-April 07 ![]() |
Pirmo reizi tevi redzēju DA....
-------------------- |
Nothinga |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 226 Joined: 22-May 07 From: sapņa beigas. punkts. ![]() |
Labi darbi ^^ Ir mazliet vietas, kur redzamas dažas nepilnības, bet kopiespaids galu galā ir labs. Tev padodas zīmēt ar krāsainajiem zīmuļiem ^^ Iesākumam man patīk. Ir ēnas, ir fons, ir labi parā'ditas pozas, nepilnības, kā rokas un dažviet sejas, dažviet apģērba krokojums, tik ļoti nekrīt acīs. Ar ;laiku tās izbalēs un darbi kļūs daudz labāki. Tā tik turpini!
Veiksmi! -------------------- |
Shade de Monesko |
![]()
|
Es pienemu, ka dArtaa mani vareji redzet. Ka neka es diezgan biezi tur uzturos
![]() Paldies par komentariem ![]() Shie ir dazi no jaunakajiem darbiniem. ![]() ![]() ![]() Par kastisu apgleznosanas ideju saku paldies Zeloco. Ja ir interese par so kastit, sutiet pm. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 17:45 |