![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Vinzento |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 24 Joined: 16-December 06 ![]() |
Taa kaa viena briivdiena plusaa bija laiks kko uztaisiit ----> ''Here was a dead link'' Nau nekas nopietns un slinkums bija veel eenas taisiit bet varbuut kkad veel nedaudz uzlaboshu....
This post has been edited by Vinzento: Nov 8 2009, 22:47 |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Gomen, biju vīlusies.
![]() ![]() Ganbare jo!!! ![]() āā un zin, ar līniju biezumu alterēšanu var panākt itin magiskus efektus, citu dimensiju. Parasti biezāka līnija ir zem formas (zods, degungals, virsējais plakstiņš utt.) Pamēgini uzlabot to pašu zīmējumu. kas zin, kas sanāks ![]() This post has been edited by FuschichO: Nov 19 2007, 02:05 -------------------- |
Vinzento |
![]()
|
Pa punktiem salikt jau ir viegli bet probleema bija taada ka man ziimeejums fo4eets no telefoona ( nekaada labaa) un daudzaas vietaas bija gruuti saskatiit liinijas.... bet kaa jau teicu ka veel kko palabosu!
P.S. Un domaa ka es neesmu iesaaceejs =] This post has been edited by Vinzento: Nov 19 2007, 11:24 |
Patachan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 77 Joined: 27-November 07 From: Nekur un nekad valstībā. ![]() |
Nu jā es arī esmu riktīgākā iesācēja, bet sejas forma galīgi garām!
-------------------- Ēd manu ābolu.
|
Vinzento |
![]()
|
Nu nezinu man gan liekas normaali.... nu bet tas jau tikai mans iesaaceeja viedoklis....
![]() |
Vinzento |
![]()
|
|
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
manuprāt tīri labi.
pirmā roka gan ir biedējoša XD bet kāpēc tik dīvainas sejas izteiksmes? ^.^ -------------------- Nori Nori Nori~ |
Vinzento |
![]()
|
^^
This post has been edited by Vinzento: Mar 26 2008, 21:28 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 07:56 |