![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
undux |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 180 Joined: 22-June 07 From: mangaland ![]() |
Man ļoti patīk platformenes, bet nezinu kur meklēt. Vai kāds zin kur var nopirkt dajebkādas platformenes uz 35,36 izmēra?
|
Ginta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 638 Joined: 6-November 05 From: Rīga ![]() |
![]() lai gan, liekas, Tevi tur diemžēl nedrīkst ielaist... ![]() -------------------- ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐ ★ If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.★ └──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘ ( ◕ ω ◕ ) |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
-------------------- |
undux |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 180 Joined: 22-June 07 From: mangaland ![]() |
hehē ja tādi būtu pat parastā apavu veikALā es tāpat tādus nepirktu
|
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Tad kāpēc vispār šis topiks tika radīts?
|
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
good question.
bet vispār iesaku tev izstaigāt visus apavu veikalus, kas atrodas uz čaka/marijas ielas. P.S. tas nav domāts sarkasms. -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
undux |
![]()
|
ai šit! tikko atcerējos ka gerkenā bija platformīgās kedas... kāda muļķe biju un nenopirku...
|
Ginta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 638 Joined: 6-November 05 From: Rīga ![]() |
hehē ja tādi būtu pat parastā apavu veikALā es tāpat tādus nepirktu QUOTE(Pakkun) labi, ka tā, nevis diemžēl. Zinu, bet ko lai dara, ja bērns tik ļoti grib, bet tev jāapbēdina sakot, ka viņu tādā veikalā pat neielaidīs... ![]() -------------------- ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐ ★ If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.★ └──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘ ( ◕ ω ◕ ) |
Shumins |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Man liekas, ka shis topic vareetu buut iistais, lai ievietotu savu pirkumu sarakstu:
Taa man vajadzeeja: 1. 3. gab Britnijas imitaacijas - piepuushamaas lelles. 2. 1. gab paarsteiguma prostituutu draugiem ziemssveetku ballee.. 3. Daudz Alkahola & drugs ziemssveetku ballei ar atlaideem... Ceru sagaidiit noderiigus priekshlikumus, jo iepirkumi man ir ljoti svariigi. Varbuut arii kaads var ko ieteikt papildus ziemassveetkiem, varbuut neesu atradis pareizaas idejas gaidaamiem tusinjiem ? ![]() Droshi spamojat ar gariem aprakstiem, lai ir kaartiigs spama topic ![]() Vai arī kāds, kam petiks praata sho dranjkji aizsleegs un iedos warn par stulbu topic veidoshanu |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
|
undux |
![]()
|
Nu vnk kā tad lai es tagad skaidroju jums-
Es gribu sev tādas platformenes bez papēža kurām apakšā viss ir plakans un vienāds XD |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Un es gribu uz Japānu.
|
exile |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 244 Joined: 1-November 06 From: back to back - Rīga ![]() |
Un kurš no šī foruma negrib?
Shumin, vari nopirkt žiletes, ja tev neizdosies savākt visu iepriekšminēto laimīgiem ziemassvētkiem, vismaz varēsi izmantot visraženāko pašnāvību laiku. Pats gan atturēšos no iepikšanās drudža un neveicināšu inflāciju, nu ja tikkai nedaudz iepērkot alkoholu. -------------------- No name superhero
|
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
КГ/АМ
Афтар выпей йаду! -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
Blackout |
![]()
|
![]() Gimme More ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 294 Joined: 4-November 05 From: Riga ![]() |
Saki, ko gribi. Neticu, ka Galerija Centrs tu tādas neatradīsi. Ja ari neatradisi, tad esi palaidusi garām sezonu.
-------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 22:11 |