![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Man te viens paziņa - totāls Narutomāns izdīca lai es šamam novelku. Es uz to parakstījos. Xmas spirit you know...
Palīdziet lūdzu noprecizēt cik tur viņu pavisam ir: Naruto seriāls - 220 sērijas Naruto OVA 1, 2, 3 Naruto Sports Festival OVA Naruto Movie 1, 2, 3 Naruto Shippuuden aka season 2 - patreiz 38-39? Ja? Vai esmu ko paladis garām? -------------------- Press any key to continue
|
hinatara |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 20 Joined: 1-August 07 ![]() |
Vēl ir arī daži specials... Būtībā ir arī 4. movie, bet viņa vēl nav iztulkota angliski.... Tas arī ir viss....
-------------------- |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Nu, principā,
Naruto Varbūt, ka anidb.net ir kaut ko arī palaidis garām. Par ko šaubos. anti, posts bija maldinošs, tāpēc izdzēsu. -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Paldies hinatara un Zigi. Tātad principā esmu visu savācis.
Vairāk sēriju laikam ir tikai SantaBarbarai... -------------------- Press any key to continue
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 11:30 |