![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
JnVbt |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 80 Joined: 28-October 07 From: Šaurais gals ... Liepāja! ![]() |
![]() Sarkanķobīte un vilks ![]() Reiz sen senos laikos dzīvoja maza čikse, kurai bija sarkana kloze, ar kuru viņa iestiloja vienmēr un visur un jutās par to fa..ing lepna.. Tādēļ visi viņu iesauca par Sarkanķobīti. Kādu rītu sarkanķobītes mutere saņēma mesidžu : Tā ir no sencenes! muča teica. Bāc, sīkā.. Vecmuterei ir besis, slikts fīlings. Aizej ieposī, kas ar viņu, Sarkanķobīt, bet nenotusē nost no taciņas un pa ceļam ne ar vienu nebazarē! I vot Sarkanķobīte rullēja uz vecmuteres būdu mežā, kas atradās riktīgākajā čuhņā. Diena bija superīga. Karoče, drīz vien Sarkanķobīte iečekoja reālas puķes. Tad viņa izfiškoja, ka varētu noraut dažas, bet ieraudzīja, ka aiz koka lupī vilks. Čiv, riv, mazā! viņš teica. Vou, kas par puķēm! Kas šodien notiek? Ietusēsim? Sorry, es nevaru sist klaču ar frīkiem, es močīju pie vecmuteres un nedrīkstu nokavēt strelku! šāmējā pasacīja un aizvaļīja prom, jo saprata, ka vilks šai sita kanti. A pēc stundas Sarkanķobīte jau bija pie vecmuteres hausa. Vecmučai bija galīgs pofigs uz visu un jamā durvis bija atstājusi vaļā, tāpēc Sarkanķobīte ietresīja žigli iekšā bez klauvēšanas. Vecmuterei čista izskatījās, ka ir čābīgi. O Bļiin, kas tev par ausīm?! Čjo tik lielas? pārsteigti prasīja Sarkanķobīte. Galīga aita esi?! Lai labāk tevi sadzirdētu! atcirta vecmutere. Sarkanķobīte neko nerubīja un ieskatījās ciešāk. Oi jezus, kas par lielām acīm! nerimās Sarkanķobīte. Da laabi, tas ir tāpēc, lai es tevi labāk varētu redzēt! atteica vecmutere. Bet Sarkanķobīte nebija nekāda lose, tāpēc jamai bija tāds čujs, ka kaut kas īsti nav čiki. Oi, kāds tev liels klabeklis! izdvesa džanga. FAK jeel, tu čist esi galīgi tupa.. Kas tev nedalec, ka esmu vilks. Ablomījies?! jautāja vilks un lielā džampā izleca ārā no gultas. Par laimi mežsargs, kurš bija reāls kačaks, ienesās ar saviem garajiem kātiem būdā un ar metamo (striķi) piebeidza vilku. Vīī, Sarkanķobīte bija glābta, bet šī nekādīgi nevarēja iebraukt, kur palika vecmutere. Izrādījās, ķip šī ir aizmaukusi uz tuvējo tuc-tuc. Beigas. šeit ir vēl daži attēli ko atradu: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() raksta avots: http://wiliy.freetzi.com/?content=detail&id=12 mājaslapa: http://wiliy.freetzi.com/ Nu kā patika? ![]() -------------------- Live your life with joy & no regret! =]
![]() ATSLĀBSTI un baudi to ko dzīve tev sniedz! Smieties ir labāk nekā raudāt. It sevišķi, ja nepalīdz ne viens, ne otrs. Life`s a party! Let`s smoke it, drink it, ejoy it! |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
no klasisku tekstu modernas izcuukaashanas ir lasiitas arii labaakas lietas, eg. Evangeljie ot Mitjkov u.c.
no offtopika iipashi daudz nevar prasiit, bet varbuut bik ierobezhot sevi ar bezsakara teemu creatoshanu, vai vismaz aprobezhoties ar postoshanu jau kaadaa no esoshajaam? |
JnVbt |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 80 Joined: 28-October 07 From: Šaurais gals ... Liepāja! ![]() |
no klasisku tekstu modernas izcuukaashanas ir lasiitas arii labaakas lietas, eg. Evangeljie ot Mitjkov u.c. no offtopika iipashi daudz nevar prasiit, bet varbuut bik ierobezhot sevi ar bezsakara teemu creatoshanu, vai vismaz aprobezhoties ar postoshanu jau kaadaa no esoshajaam? ![]() pie tam šādi teksti latviešu val nekad nevarēs sacensties ar krievi daiļradi, jo mūsu valodiņa jau nav tik ''daudzveidīga'' ![]() Ja mana krievene būtu drusku labāka es varbūt izlasītu tavu ieteikto rakstu bet diemžēl nesanāks .... šis raksts noteikti nav tas sliktākais un manuprāt uzrakstīts ļoti sakarīgi, tāpēc ..... ![]() -------------------- Live your life with joy & no regret! =]
![]() ATSLĀBSTI un baudi to ko dzīve tev sniedz! Smieties ir labāk nekā raudāt. It sevišķi, ja nepalīdz ne viens, ne otrs. Life`s a party! Let`s smoke it, drink it, ejoy it! |
Hideki |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 321 Joined: 16-February 04 From: Rīga, Imanta ![]() |
Te nu jāpiekrīt, ir lasīti rēcīgāki gabali par klasiskam tēmām. Man būtu interesantāk palasīt kādus fanfik scenārijus animēm pēc sarkangalvītes un vilka motīviem.
![]() ![]() This post has been edited by Hideki: Dec 17 2007, 23:56 -------------------- "And so long as the irresponsible explore unknown
lands, we need never fear..." "Not too late? - Everyone is still alive. Inside of you. I might be able to do it. Another universe. A universe where everyone is still alive. I'll create it out of myself. Take me to everyone. - Are you really sure? I'm not alone. I'm going back to everyone. The other universe inside me has started to move forward in time. ... beyond the time." |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
šausmīgi tizls stāstiņš. pat pasmaidīt nesanāca. rodas tāda sajūta, ka vienkārši sagrūzti iekšā pēc iespējas vairāk aizguvumi, slengi un jaukteņi, lai izklausītos pēc iespējas vulgārāk. noteiktā pāļa stāvoklī gan jau labi sanāktu pasmieties, bet nu pie pilnas saprašanas.. sorī.
-------------------- |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
njā... kkas nežēlīgi tizls teiktu es. smieklīgs nav, sakarīgs ar ne.
bildes gan normālas, man ļoti patīk kaķis. -------------------- Nori Nori Nori~ |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
šausmīgi tizls stāstiņš. pat pasmaidīt nesanāca. rodas tāda sajūta, ka vienkārši sagrūzti iekšā pēc iespējas vairāk aizguvumi, slengi un jaukteņi, lai izklausītos pēc iespējas vulgārāk. noteiktā pāļa stāvoklī gan jau labi sanāktu pasmieties, bet nu pie pilnas saprašanas.. sorī. nākas piekrist. satieku šo stāstiņu jau sazinkuro reizi, bet vēl ne reizi neesmu spējusi tikt tālāk par pirmo rindkopu. Tikai man ir vēl skumjāk - es nemēdzu būt pāļa stāvoklī, tāpēc es visticamāk nekad nespēšu par šo pasmieties! ![]() ![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Es gribēju pasmieties, tāpēc šo uzspiedu, bet uzspiežot man smiekli nenāca, kamdēļ tā?
![]() |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
Es gribēju pasmieties, tāpēc šo uzspiedu, bet uzspiežot man smiekli nenāca, kamdēļ tā? ![]() Nosaukumaa teikts "Gribat pasmieties ......?", bet nekur nav mineets, kur rodams risinaajums. Bildiites tikai dekoraacija, un staastinjsh... nja! This post has been edited by Klokjvaarpsta: Dec 19 2007, 09:58 -------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
...but at least man kakjiits patiik XD
-------------------- skills of a snail
![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
-------------------- |
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
tur man liekas tik viens ir... .-.
![]() -------------------- skills of a snail
![]() |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
Dziivnieku spiidzinaashana ir sodaama pat ar cietumsodu :/
-------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
JnVbt |
![]()
|
oK! Labi labi! Sapratu ka šis stāstiņš nav nekas īpašs! Varbūt mani tas paņēma ar kaut ko savādāku nekā citi ko esmu lasījis, esmu no tiem kam patīk kaut kas jauns, neredzēts, varbūt citiem nepieņemams un neparasts! Es cenšos katrā lietā saskatīt savu pozitīvo pusi nevis negatīvo! Tāds nu esmu!
![]() ![]() Nākošreiz ar šādu stāstiņu izvēli būšu daudz uzmanīgāks! ![]() -------------------- Live your life with joy & no regret! =]
Pakkun |
![]()
|
[..]jauns, neredzēts, varbūt citiem nepieņemams un neparasts! Es cenšos katrā lietā saskatīt savu pozitīvo pusi nevis negatīvo! Tāds nu esmu! ![]() ![]() es šo lasīju, kā minimums, pirms gada. šaubos vai tas vairs ir kas jauns un neredzēts. un paldies, ka padalījies savās sajūtās. nezinu kā citiem, bet [sarcasm] I definitely give a s*** [/sarcasm] -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 20:07 |