![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
iis izraavusm no irc chanell
#anime-faith@irc.chatspike.net ____________________________________________________________________ [01:42] * Now talking in #anime-faith [01:42] * Topic is 'www.anime-faith.com /// !rules / !downloads for XDCCs/Torrents / !faq for answers / !recruiting / !list /// released Genshiken 7 (with Solar) /// previously Genshiken 6 / Anime-Faith will continue Genshiken' [01:42] * Set by Nikolai on Fri Dec 10 20:30:41 [01:42] -NickServ- Your nickname isn't registered. [01:42] <Shinobi-sama> !downloads [01:42] -Nikolai- You can download our releases with BitTorrent at http://www.anime-faith.com/torrents/ [01:42] -Nikolai- To download from an XDCC server, you may need to type "//mode $me -x" first. [01:42] -Nikolai- Genshiken 7: /msg Faith|OnePieceRules xdcc send #7 [01:42] -Nikolai- /msg Oni|Meroko_v2 xdcc send new #5 [01:42] -Nikolai- Genshiken 6: /msg Faith|OnePieceRules xdcc send #6 [01:42] -Nikolai- /msg Oni|Meroko_v2 xdcc send new #4 [01:42] -Nikolai- Everything else: /msg Faith|OnePieceRules xdcc list ____________________________________________________________________ Mums par laimi shi igrupa liek miiksto uz plikiem draudiem... tanii pahsaa laikaa mees saprotam MediaFactoria, Ins. works -------------------- ![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Huh nezinu par mirc boetiem ut.t.tt..t.tt.t...tt.t. downloadanime,org joprojaam suportee un slars ar anime faith nav padevushies.
sorry par kluudaam 1x meenesiii esu atlaavies pielieties pilns kaa mmmm nezinu =) -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
nu, viss izskataas dziiviigs.
Interesanti, ko MediaFactory dariis taalaak. Animesuki ir siikaaks izklaast par notikumu attiistiibu. |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Jā, jā, no irca tikai kačāt... nedēļu karāties download rindā un kačāt ar 5kb/sek!!!
![]() -------------------- Press any key to continue
|
Inc |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 158 Joined: 22-July 04 ![]() |
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(Taka @ Dec 11 2004, 07:49) Tu taksh vari pagaidiit, kameer kaads novilks, un tad no vinja pa tiesho dabuut. Un es noteikti vilkshu, ja man kaads laiciigi pateiks, ka ir jaunaa seerija ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
shit.. njā... genshiken turpinās gan, tam torrenti vēl lokitorrents ir, bet ir problēma piemēram ar Gankutsuou, bāc.. tas ir noņemts visiem subotajiem, un vairs īsti nav dabonāms.
![]() -------------------- ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(Yume @ Dec 11 2004, 16:03) bet ir problēma piemēram ar Gankutsuou, bāc.. tas ir noņemts visiem subotajiem, un vairs īsti nav dabonāms. ![]() Kur tad tu šito rāvi ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
yo, no kurienes tad tu to gankutsou ruucini?
|
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
-------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Sigfa |
![]()
|
Arigato.
|
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
QUOTE(Inc @ Dec 11 2004, 08:51) Nav tā sliktākā izeja ja kas ![]() Protams attiecas tikai uz tiem, kuri uz pasauli nenoraugās no ērtās sēdvietas uz vecāku kakla ![]() -------------------- Press any key to continue
|
Rob_X |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 491 Joined: 16-February 04 From: Riga ![]() |
jus cilveki vispar esiet provejushi no ani-kraze botiem suukneet? man no dazha laba velk pie 200+
![]() ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
wooty.. Shin-chan... TX par linku, jo offceālā saitā gan a-keep gan sitiem bija rakstīts ka basta.
-------------------- ![]() |
Taka |
![]()
|
Nu nezinu, man par kačāšanu no irca ir palikušas visnepatīkamākās atmiņas:
Bezjēdzīgi garas download queues, boti, kas izlido no irca tieši kad pienāk tava kārta, līdz absurdam nogriezts download ātrums - piedāvājums kačāt 600+MB ar 5kb/sek ar vienu download slotu izklausās pēc smalkas ņirgāšanās. Labāk eDonkey vai BT -------------------- Press any key to continue
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 22:09 |