![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
В игру не играл... Сериал - понравился!!! Незнаю почему, наверно потому, что я вообще люблю всякие там мульты мро магию, да здесь и мистика присудствует, и некая серьёзность!
Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text. А Арчера жалко... в 14ой умирает... (хоть он и подлая скатина) |
LeoR |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Taa visaa visumaa man patiik shis seriaals tikai 15 un 16 epizode, khem, man mazliet liek mainiit domas.
Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text. Diezgan jociigi, ka Shiro peec visaam taam probleemaam, ko sagadaaja taa mazaa slimaa sadistiskaa slepkava, panjem vinu pie sevis, taa it kaa vinjai peekshni vairs nebuutu kur dziivot. Kaut gan vispaar kaut ko taadu jau vareeja gaidiit ![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Shiro ir labu domu vadiits un saskatija to, ka viņa ir mazs bērns un vienā epā viņa teica, ka viņai apsolija deduškam šito štelli izdarīt un viņai esot pateikts to darīt jebkuriem līdzekļiem, karoče viņš grib viņu pāraudzināt
![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
saak aizvien liidziigaak kljuut origin, hentai/dating gaamei. parastajam chiku setam pievienojas loli.
loli 4tw! ;D |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
NU un der 18-teen linku nespiest Fate/Stay Night -HG
NU te ir games otraa dala (shita man vel nava) FSN - Hallou Atraxia SHitai animei ir pat veselas 2 h games poplaritate sit augstu vilni Es tagad nerunashu par to ka ir kerushies klat vairaki vieni no labakajiem Fan Art cilveeki (ecchi un hentai pasauliite) pie darba. -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
bladez |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 237 Joined: 8-February 06 From: City of Townsville ![]() |
QUOTE(Spectre @ Apr 25 2006, 10:16) Mrfghgfd......... ![]() Kur lai šito nokačā???? ![]() Anyway, noskatījos pagaidām visas 17 epas un nu ķēros pie tulkotās spēles versijas ( ![]() ![]() ![]() Superīgs seriāls. Ļoti aizraujošs ar katru nākamo sēriju. |
Spectre |
![]()
|
Nu man ir
![]() ![]() ![]() Sazipotā veidā velkam ... 5,58gb no ārzemēm rēķinot, ka kopējais downs no ārzemēm sastāda ap~ 20Gb neskaitot katru dienu pienāk pa pāris jaunām epām klāt utt. Tiesa laikam viņa nestāv šārē pie Hgames iekš huba ... uz tā hdd pašlaik nav brīvas vietas ![]() Uzdāvinat kāds 200Gb+ HDD a to ar 500 nespēju dzīvot .... palēnām krīt izmisumā ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Noskatījos līdz 17 epai. Diezgan normāla anime. Dažās vietās pietrūka Hentai.
![]() Tikai, kas tā par modi, animēs ielikt mazu maņjakālu kawaii meiteni: "Hehe... Labrīt oniichan, es tūlīt tevi nogalināšu, traļi-vaļi ^^ ". Tas nenormāli kaitina. ![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Я вот не понял куда эта девчёнка, Сакура(кажется), делась на 4 серии? И что-то она совсем не грустит о убитом брате, или его не убили?
|
bladez |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 237 Joined: 8-February 06 From: City of Townsville ![]() |
QUOTE(Keydan @ May 5 2006, 14:08) Vo vo. Es tieši par to pašu iedomājos. Kā viņa var nesērot par savu brāli??? Vai tad neviens nebūtu atradis līķi??? Un kā Shiro varēja pieņemt pie sevis mājās Ilju, ja viņa bija aukstasinīgi nogalinājusi viņa labāko draugu??? |
Psycholog |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 217 Joined: 30-January 06 ![]() |
Tapec ka shiro ir parak lidzjutigs un ar parak lielu sirdsapzinju, uz ko patiesiibaa arii viss tur balstaas...viss tas, kaadeelj vinj iesaistiijaas vispar tajaa ciinjaa...elementari (parak)...es patiesiba buutu lidz naavei sashutis, ja vinjsh to nebuutu izdariijis (jau kopsh ta meiteniite paradijas, zinaaju, ka tas notiks)
Lugums izmantot tomer nedaudz spoilerus Kas attiecas uz to skumshanu par brali...nez, es ari nevaru saprast...bet nu mozh velak to kautkur iebaaziis ![]() -------------------- Positive black.
![]() |
Keydan |
![]()
|
Широ вообще из этих - тихих сумашедших! Такой странный, прям под Тригана деланый!
П.С. 18ая серия вышла! Уже качаю! Муа-ха-ха-ха! |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Tikai tagad esmu sākusi skatīties, jo, nez kāpēc, agrāk nebija ne laika ne vēlmes uzsākt šo seriālu. Mans vienīgais vārds pagaidām- sugoi!!! Pat ļoti patīk, vismaz iesākums ir ārkārtīgi aizraujošs!!!
![]() -------------------- |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Šis projekts anime veidotājiem ir padevies krietnu strēķi švakāks par iepriekšejo veidojumu Shingetsutan Tsukihime (masterpiece). Šajā darbā ir pārāk uzkrītoši, ka anime taisīta uz hentai gāmes bāzes. Pilna māja bābiešiem, bet galvenais varonis, kura raksturs brīžiem šķiet nospiests no GantZ 1. sezonas centrālajiem tēliem flegmām neizlēmīgajiem pacifistiem, kuriem ir vieglāk noskatīties kā tos vienu pēc otra apslaktē nevis uzsākt rīcību, tad nu lūk šis varonis Shiro ir anime traucējošakais tēls. Par geimu neko nezinu, pieļauju, ka viņš ap šo laiku jau ir paspējis pa trīs lāgi katru meitieti aplekt, taču anime tas nenotiek, lai gan pēc visām pazīmēm tam vajadzētu uz to iet. Un tieši šī sižeta virzības un galveno varoņu uzvedības nesaderība ir tas, kas padara šo anime mazāk skatāmu (tai protams ir arī plusi).
-------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Spectre |
![]()
|
Par geimu izsakoties, tam ir 3 story lines + laikam kaadas 10 iespejas vinam nokert endingu pirms beigam, respektiivi tevi atvaac, un ar meiteneem sanaak ampaleeties izveleta story lines beigas.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Game ir laba ![]() Serialinam nav ne vainas ... lai taksh pacifee ... gan jau driiz pienaks luzuma punkts ka saks dusmoties. Rekur pedejaa epaa izradijas, ka vina "teetis" to slaktinu 10 gadi atpakal bija uzriikojis. Nu to final battle kur pilseta normali nodega un pats Shiro gandriiz atmira. -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19 July 2025 - 02:16 |