![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
bladez |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 237 Joined: 8-February 06 From: City of Townsville ![]() |
Vai tad nebija tā, ka Gāmē galvenā varone ir tā Shiro klasesbiedrene??? Es esmu spēlējis tikai pārtulkoto Demo versiju un bija tā tīri neko.
|
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Nu nez, es turpinu skatīties seriālu un man vēl joprojām ārkārtīgi patīk tajā notiekošais. Es tikai biju ārkārtīgi pārsteigta, kad ceturtajā sērijā pa vidu sērijai skanēja klasika- Mocarta rekviēma daļa La Crimosa. Tiešām negaidīju...
![]() -------------------- |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Gāmes sākuma daļā ir nesaprotami par, ko tu īsti spēlē, bet pēc tam main hero ir Shiro.
A par mocartu utt... šim projektam ir anormālais budžets, tiek piesastīti tā teikt best of best cilvēciņi un tur par visu ir piedomāts. Es tagad enrunāju par sižetu, par pacifistu ![]() ![]() ![]() P.s. Ļoti gribētu iehavot labas kvalitātes .mp3 - Abus openingus un endingu (jo īpaši otro opu) -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
Nezinu man akal seriaala beigas sizhetiski kau kaa boringo lai gan varbuut peedeejaas seerijas spees paarsteigt.
-------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Man ir jautajumi.
Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text. Jau visiem ir zinams ka Saber ir Kr. Arturs, Assasin ir kads samurais un Berserker ir Herkules! Bet tad kas ir Archer, Lancer un ta burve??? Vai ir kadas idejas??? This post has been edited by lastguru: May 24 2006, 01:04 |
Revol |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 944 Joined: 5-October 04 ![]() |
Tad nu veel shaada info, Caster identitaate tika noskaidrota 17 seerijaa ap 9-10 minuuti:
Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text. Caster ir Medea [http://en.wikipedia.org/wiki/Medea] Ja interesee siikaaka info un netraucee spoileri ir vairaakas vietas ko paskatiitie: Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text. Fate/Stay night wiki - [http://en.wikipedia.org/wiki/Fate/Stay_Night] un Assassin nav viss kaut kaads samurajs, iisteniibaa Assassin nav vispaar iistaas identitaates vinjsh tikai sev pienjeema Sasaki Kojirō identitaati, ar ko vinjam bija zinaama liidziiba[/spoiler]Archer wiki - [http://en.wikipedia.org/wiki/Archer_%28Fate/stay_night%29] Lancer wiki - [http://en.wikipedia.org/wiki/Lancer_%28Fate/stay_night%29] btw Rider ir [spoiler]Medusa OT izskataas ka spoiler tagi nedarbojas uz linkiem, tas ir iisteniibaa baigi neeerti... This post has been edited by lastguru: May 24 2006, 01:06 -------------------- |
bladez |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 237 Joined: 8-February 06 From: City of Townsville ![]() |
Johaidi!!! Tas viss bija negaidīti, kas tur ir rakstīts. It īpaši par Archeru un arī PAVISAM PĀRSTEIDZOŠI par Shiro tēvu. Kas to būtu domājis??? o.0
Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text. [http://en.wikipedia.org/wiki/Kiritsugu_Emiya] [par Shiro tēvu] ![]() ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Es vairs neskatos, ap 14 sēriju palika boring...
Vispār neskāpēc man šķiet, ka anime nav slikta, tā tikai nav īpaši aizraujoša... T_T vai ir veerts skatiities taalaak? -------------------- |
bladez |
![]()
|
Iespējams. Es piemēram izdomāju neskatīties vispār, līdz neiznāk viss līdz galam, lai būtu ērtāk. Citādi baigi stulbi kačāt pa vienai sērijai un skatīties 1x nedēļā.
|
Revol |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 944 Joined: 5-October 04 ![]() |
Intereses peec izmeeginaashu kaut ko interesantu:
[Eclipse]_Fate-stay_night_-_21_(h264)_[5D02EDA3].mkv direct download -------------------- |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text. Nu beidzot sagaidiijaam kisu kisu starp Shiro un Saber Izskataas ka viss iet uz beigaam nakamaas 2 epaas laikam buus seriaala atrisinaajums. -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Es teishaam ceru, ka nebuus paaraak klishejiskas beigas.
Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text. Proti, Saber padzeraas no graala, paliek shamaa pasaulee un tie abi dziivo happily ever after |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text. Speli es nespeleju bet zinot ko patik japaņu ļaudim šeit nebus "Happy end"! |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
21 sērija bija tik skaista!
![]() Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text. Erm, vai kāds gadījumā nezin, kas tā ir par dziesmu, kura skanēja sākot no tās vietas 21 sērija, kur Shirou mācīja Saber griezt dārzeņus un līdz tai vietai, kur viņi skūpstījās? This post has been edited by Natsuki: May 30 2006, 13:21 -------------------- |
Keydan |
![]()
|
Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text. Jā... 21 serija bija brinišķiga! Nekad nebiju domajis ka tas otrais archers ir Gilgamešs! Un kapes viņš ir varoņu varoņis? Ir taču eposi kuri bija taisiti agrak neka epos par viņu! |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19 July 2025 - 08:22 |