![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Revol |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 944 Joined: 5-October 04 ![]() |
Ja nu kaadam veel nav:
ed2k: ed2k://|file|[Eclipse]_Fate-stay_night_-_22_(h264)_[04A71454].mkv|244160975|6557168EB7CC115656EE510B1CE2C8D1|/ directdownload: [Eclipse]_Fate-stay_night_-_22_(h264)_[04A71454].mkv Vairs tikai divas seerijas liidz beigaam ![]() This post has been edited by Revol: Jun 4 2006, 09:19 -------------------- |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Noskatījos. Mjā, beigās jau likās, ka abiem nu būs nelāgs gals, jo bija divi pret vienu tjip, bet tomēr viss izrādījās normāli.
![]() Un novilku La crimosa. Cik skaista melodija! ![]() -------------------- |
Psycholog |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 217 Joined: 30-January 06 ![]() |
SPOILERI!
Zheel ka man no *.com direcdownload buus leenaaks nekaa torrenti... Tur taalu veel liidz beigaam ? -------------------- Positive black.
![]() |
Revol |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 944 Joined: 5-October 04 ![]() |
QUOTE(Psycholog @ Jun 5 2006, 07:40) Ja tu nedaudz augstaak paskatiitos [otrajaa postaa virs taveejaa] tad redzeetu: QUOTE(Revol @ Jun 4 2006, 09:19) -------------------- |
ChunkY |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 29 Joined: 14-October 05 ![]() |
Tad jau sanāk, ka vēl divas nedēļas jāgaida, lai visas sērijas būtu pieejamas.
-------------------- ![]() |
Revol |
![]()
|
pirmspeedeejaa seerija, ta daa:
ed2k: ed2k://|file|[Eclipse]_Fate-stay_night_-_23_(h264)_[31E232CE].mkv|244346996|66BB76FF2A577756E20F5143C4A0F008|/ directdownload: [Eclipse]_Fate-stay_night_-_23_(h264)_[31E232CE].mkv This post has been edited by Revol: Jun 11 2006, 06:16 -------------------- |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Bāc, es nevaru 24 sērju vine sagaidīt. Es šo sēriju skatījos pilnīgi turot īkšķus, ka labie vinnēs!!!
![]() This post has been edited by Natsuki: Jun 12 2006, 16:29 -------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text. Lasiju kada foruma teoriju ka Lancers ir Cúchulainn! http://en.wikipedia.org/wiki/C%C3%BA_Chulainn[/url] P.S. Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text. Pec 24 epizoda es 5 min. gribeju atras kadu japana animemeakru un pateikt viņam: "Jus stulbie dzelteņie namakiet taisit happyendus!!!" Šeit bus link uz torentu! http://www.mininova.org/tor/343135 This post has been edited by Keydan: Jun 18 2006, 00:32 |
Revol |
![]()
|
Un te nu ir peedeejaa seerija
![]() ed2k: ed2k://|file|[Eclipse]_Fate-stay_night_-_24_(h264)_[8DE6AA85].mkv|244272115|8890C28ED2CA307846BF552822D45CB8|/ directdownload: [Eclipse]_Fate-stay_night_-_24_(h264)_[8DE6AA85].mkv -------------------- |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
ehhh bikinj esmu beediigs taapeec ka nebuus ikwekenda prieki skatoties fate jauno seeriju. Kopumaa seriaals labs es teiktu uz 8 balleem. Droshi var skatiities nonstopaa eclipse subiem tieshaam nav nevainas.
-------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Kopumā seriāls diezgan normāls... labs. Bet dažreiz liekas pārāk ilgi kaut ko skaidro, kad jau tāpat viss sen ir skaidrs. Mazāk pļāpātu vairāk uzdarbotos.
![]() Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text. Kā vienmēr galu galā pie visa vainīgs ir trakais Svētais Tēvs (kārtējais "Romas Pāvests") lol ... kā bieži animēs gadās This post has been edited by Hikaru: Jun 18 2006, 17:20 |
Kaede |
![]()
|
Tikko kā noskatījos līdz galam. Nu, sēdēju sērijas sākotnējā daļā acis platas un pievērstas ekrānam. Man jau nu šitais pat ļoti iepatikās, kamēr skatījos. Tiesa, bija tādi sīkumi, tiešām, kad kaitināja pārāk lielā pļāpāšana, bet beigas bija ļoti labas, pēc manām domām. Man, protams, sāk jau noriebtiesd noveļu veida beigas, kur stāstu itin kā nogriež visu kā ar cirvi, bet šīs beigas bija pilnākas.
Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text. Žēl, ka tomēr Saber nomira, cik sapratu, bet nu neko darīt. Tikai pārsteidza Shiro attieksme- viņš smaidīja. Nu, man likās, ka viņš būs bēdīgāks... Ļoti patika šis seriāls!-------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Eh... Labakais ko biju redzejis pedejos menešos! 9/10
Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text. Kautkur lasiju ka Archer ir Shiro!!! |
Kaede |
![]()
|
QUOTE(Keydan @ Jun 20 2006, 22:48) E... ![]() ![]() -------------------- |
Psycholog |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 217 Joined: 30-January 06 ![]() |
QUOTE(Natsuki @ Jun 21 2006, 00:16) E... ![]() ![]() Kadelj gan diivaini? Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text. Archera bleidi bija izgatavoti no naakotnes materiaala - taatad archers ir no naakotnes. Taapat arii, kaa mees zinaam, shiro treneejaas lokshaushanaa, un diivainaa kaartaa Archers arii ir lokshaaveeju klases servants. Un summoneeja archeru Thosaka - labs Shiro draugs. Kaa arii mees varam saliidzinaat ideju par Unlimited Blade Works (kaa mees zinaam, shiro bija ljoti speeciigs trace) un Noble Phantasm archeram peec skata bija nedaudz saliidzinaams ar skatu uz to pauguru, no kura Saber izvilka savu karalja zobenu (un protams arii shiro to noteikti buus redzeejis savaa sapnii). Kopumaa diezgan daudz kas sakriit. -------------------- Positive black.
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19 July 2025 - 08:22 |